17 Δεκεμβρίου 2013: Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων

το-ζωδιο-των-διδυμων

Κοινοποίηση:

Στις 17 Δεκεμβρίου, έχουμε Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία θα είναι γεμάτη με ένα εκατομμύριο λεπτομέρειες, οι οποίες θα έρχονται σε αντίθεση με την φιλοσοφική προοπτική του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη. Η πρόκληση που θα αντιμετωπίσουμε είναι το πώς να αλλάξουμε ταχύτητα από το δευτερεύον στο κύριο όσον αφορά θέματα του  παρόντος τα οποία θα εξαφανίζονται γρήγορα ή θα απαιτούν πολύ χρόνο βαθιάς ανάλυσης και σκέψης.

 

Η επιρροή της στα ζώδια

 

Κριός

zodia-zvdia-22

Θα υπάρξει η τάση να μιλήσετε χωρίς σκέψη με την Πανσέληνο στον 3ο Οίκο σας. Ίσως υπερφορτώσετε τους άλλους με πληροφορίες ή μετατρέψετε ένα γεγονός σε μεγάλη φιλοσοφική δήλωση. Μην υπερβάλλετε στις ιδέες σας, αλλά επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη των σημαντικών θεμάτων και σιγουρευτείτε πως ακούτε την εποικοδομητική κριτική των άλλων όσο προσπαθείτε να δηλώσετε κάτι. Η επιτυχία σας θα βασιστεί στις πληροφορίες που θα αποκαλύψετε.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος αυτή, λαμβάνει χώρα στον 2ο Οίκο σας. Η θετική πλευρά αυτής της αντίθεσης στον Ήλιο που βρίσκεται στον Τοξότη, είναι πως μπορείτε να ανοιχτείτε σε επιπρόσθετες πηγές εισοδήματος. Το ρίσκο, όμως, είναι να κουραστείτε υπερβολικά. Ίσως είστε τόσο απασχολημένοι με τις δραστηριότητές σας, που θα χάσετε την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Είναι καλό να εξερευνείτε τρόπους για να μαθαίνετε περισσότερο, αρκεί να μην χάσετε τις αρχές σας ή την προοπτικής σας στο δρόμο.

 

Δίδυμοι

Αυτή η Πανσέληνος στο επικοινωνιακό σας ζώδιο θα σας γεμίσει με περισσότερες δραστηριότητες από αυτές που έχετε συνήθως. Θα λάβει χώρα στον 1ο Οίκο σας, που τείνει να αυξάνει το εύρος των δραστηριοτήτων. Όμως, είναι επίσης ένα σημάδι για να παίξετε με την εμφάνιση και την προσέγγισή σας απέναντι στους άλλους, εξερευνώντας νέους τρόπους για να συνδεθείτε μαζί τους. Μην ενδώσετε στην κριτική των άλλων, ειδικά σε ανθρώπους με άκαμπτα πιστεύω.

 

Καρκίνος

Είναι κατανοητό αν θέλετε να κλείσετε το κινητό σας, να κλειδώσετε τη πόρτα σας και να κλείσετε τις κουρτίνες τώρα που η Πανσέληνος φωτίζει τον 12ο Οίκο σας. Φυσικά είναι πιο πιθανό να έχετε αρκετές δραστηριότητες που απαιτούν τη προσοχή σας, αλλά το να βρείτε χρόνο για εσάς είναι απαραίτητο. Όταν βρείτε την ησυχία που χρειάζεστε, το μυαλό σας θα αρχίσει να γεννά ιδέες που θα αποτελέσουν θαυμαστές απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις.

 

Λέων

Η ενεργητική Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον 11ο Οίκο σας, πράγμα που θα σας κρατήσει πολυάσχολους αυτή τη περίοδο. Ίσως προσπαθήσετε να περιορίσετε τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας δεσμεύσεις αντί να εξαντλήσετε τον εαυτό σας. Επιλέξτε τους ανθρώπους και τις εμπειρίες που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς και θα βελτιώσετε την ποιότητα των επαφών σας διατηρώντας ταυτόχρονα την ενέργειά σας.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος αυτή λαμβάνει χώρα στον 10ο Οίκο σας. Τα καλά νέα είναι πως θα μπορέσετε να κάνετε επαγγελματικές επαφές και να ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα έργα. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να εξαντλήσετε τον εαυτό σας, ή να γεμίσετε με άγχος καθώς οι υποχρεώσεις θα πολλαπλασιάζονται. Δεν χρειάζεται να ολοκληρώσετε τα πάντα ταυτόχρονα.

 

 

Ζυγός

Θα είστε κάπως ανήσυχοι με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στον 9ο Οίκο σας. Η επιθυμία σας να ταξιδέψετε και να διευρύνετε το μυαλό σας αυξάνεται, πράγμα που θα σας δυσκολέψει να επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα τη φορά. Όμως το δώρο αυτής της όψης είναι να ανοίξετε την σκέψη σας με περιέργεια  και να συνδεθείτε με ανθρώπους, κουλτούρες ή αντικείμενα τα οποία θα είναι καινούρια, συναρπαστικά και πνευματικώς σημαντικά.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων λαμβάνει χώρα στον 8ο Οίκο σας, όπου θα ανοίξει την εκτίμησή σας για διαφόρων ειδών ανθρώπους και δραστηριότητες. Θα μπορέσετε με ευκολία να μιλήσετε για προσωπικά θέματα καθώς θα γίνετε περισσότερο αντικειμενικοί και δεκτικοί στις στενές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Θα αντιμετωπίσετε τα θέματά σας με επιτυχία αν διευρύνετε το μυαλό σας.

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος αυτή λαμβάνει χώρα στον 7ο Οίκο σας, με αποτέλεσμα να σας προκαλέσει η ασυνέπεια των άλλων. Αποτελεί αντίθεση με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα υπάρξει απογοήτευση αν προσπαθείτε να πουλήσετε μία σημαντική ιδέα. Είναι απαραίτητο να ακούσετε πραγματικά και να ανταποκριθείτε στην κριτική που σας δίνουν οι άλλοι, καθώς θα σας παράσχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για να κρατήσετε τις πόρτες ανοιχτές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 

Αιγόκερως

Το κλειδί για να εκμεταλλευτείτε αυτή την Πανσέληνο στον 6ο Οίκο σας είναι η ευελιξία στην εργασία και στη διαχείριση σημαντικών ζητημάτων. Θα σας τραβήξουν από πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα και τα καθήκοντά σας θα είναι τόσα πολλά που θα δυσκολευτείτε αρκετά. Όμως, θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας για να αναπτύξετε νέες ικανότητες και μεθόδους που μπορούν να εμπλουτίσουν τη καριέρα σας. Αν και δεν θέλετε ποτέ να είστε κάτι λιγότερο από τέλειοι, είναι απαραίτητο για τώρα να χαλαρώσετε λίγο.

 

Υδροχόος

Ήρθε η σειρά σας για διασκέδαση με την Πανσέληνο να προσγειώνεται στον 5ο Οίκο σας. Η καρδιά σας θα είναι ζεστή και ταυτόχρονα θα παίρνετε τα πράγματα λιγότερο σοβαρά. Δεν είναι κακό να φέρεστε έτσι μέσα σε φιλικές καταστάσεις. Το φλερτ και τα πειράγματα θα είναι το φόρτε σας και θα κερδίσετε περισσότερο προσοχή από ότι συνήθως.

 

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στον 4ο Οίκο σας θα αυξήσει τη δραστηριότητα μέσα στο σπίτι σας. Το θετικό είναι πως θα υπάρξουν αποκαλυπτικές συζητήσεις ή ανακαλύψεις για το παρελθόν που θα ελαφρύνουν το φορτίο σας. Όμως μπορεί να κουραστείτε με όλους τους ανθρώπους και τα γεγονότα που σας απασχολούν, που θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο μόνοι σας.