18/02 Ερμής στους Ιχθείς

zvdia-3-zodia

Κοινοποίηση:

18/02 Ερμής στους Ιχθείς. Στους απίστους, τα παπούτσια στο χέρι!

Με τον Ερμή να περνάει στις 18 Φεβρουαρίου έως 06 Μαρτίου στους Ιχθείς, όλες οι ερωτικές σχέσεις θα μπουν στις κανονικές τους διαστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι τρίτες – παράλληλες διαδρομές, θα λήξουν και όποιοι αντέχουν θα συνεχίσουν με τον άνθρωπο που αγαπούν.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός : Όλα όσα υποσχεθεί στον άνθρωπο σας, πρέπει να φροντίσετε αυτές τις ημέρες, να τα κάνετε πράξη. Αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά σαν ζευγάρι, και σίγουρα θα κλείσει και τις πόρτες σε τρίτα άτομα, που σας επιβουλεύονται.
Τυχερή ημερομηνία: ***/**

zodia-zvdia-22

Ταύρος : Με τον Ερμή να πλησιάζει τα νερά των Ιχθύων, εσείς απλά σαν γήινοι, θα πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους και να φέρετε στο προσκήνιο, αυτά που σας ενοχλούν μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Τα υπόλοιπα, θα τα αναλάβουν …οι άλλοι.
Αστρολογική Εύνοια: ***/**

Δίδυμοι : Αν έχετε κάτι σημαντικό να πείτε στον άνθρωπο σας, κάντε το αυτές τις θετικές ημέρες και κάτω από το άρωμα της μέρας των Ερωτευμένων. Σίγουρα θα σας ανταποδοθεί μελλοντικά στο έπακρο. Κάποιοι που έχουν τσακωθεί, σίγουρα θα καταφέρουν, να βρουν και πάλι την ισορροπία τους.
Αστρολογική Εύνοια: *****

chartomanteia-44

Καρκίνος : Όσα και να έχουν συμβεί μέσα σε αυτήν την αισθηματική σχέση, πάλι και πάντα είστε μαζί. Αυτό σε μεγάλο βαθμό είναι μια προσωπική σας επιτυχία, αλλά και έχει την βάση της …στην αδυναμία που σας έχει ο άνθρωπος σας.
Αστρολογική Εύνοια: ***/**

Λέων : Φυσικά και δεν πρόκειται να χωρίσετε, ακόμη και έχουν συμβεί άσχημες καταστάσεις. Οι μέρες με τόσο καλά αστρολογικά θα βοηθήσουν όλα τα ζώδια της Φωτιάς, μέσα από συναντήσεις και ουσιαστικές επικοινωνίες να βρουν και πάλι την ισορροπία τους.
Αστρολογική Εύνοια: *****/

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Παρθένος : Από το τρίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και μετά, θα έχετε να εισπράξετε όλα τα καλά της αγάπης. Είστε το ζώδιο που θα έχει τους περισσότερους νέους έρωτες, αλλά και τις πιο ισχυρές επανασυνδέσεις , ασχέτως του τι έχει συμβεί στο παρελθόν.
Αστρολογική Εύνοια: *****

Ζυγός : Μάλλον έχετε άγνοια για κάποια πράματα, στο παρελθόν του ανθρώπου σας, που μόνο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν αρχίσει και βγαίνουν στην επιφάνεια. Ρωτήστε, συζητήστε, και πάρτε τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική Εύνοια: ***/**

Σκορπιός : Δεν έχει κανέναν σκοπό, να δέχεστε συνέχεια πίσω … κάποιον άνθρωπο που φανερά σας δείχνει ότι δεν ξέρει τι θέλει. Οι μέρες μέχρι και τα τέλη του μήνα, σας βοηθούν για να βγάλετε τα τελικά σας συμπεράσματα.
Αστρολογική Εύνοια: ****/*

ζωδια-88

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης : Όλα τα καλά, που θέλει να σας προσφέρει ο άνθρωπος σας, θα αρχίσουν να στρώνονται από τις 25/02 και μετά, στα πόδια σας. Αυτό είναι και κάτι που θα διώξει από το μυαλό και την καρδιά σας, όλες τις αβάσιμες σας ανασφάλειες.
Αστρολογική Εύνοια: ***/**

Αιγόκερως : Πολλές οι καλές ειδήσεις που πλησιάζουν στα οικονομικά σας, που θα δώσουν και το ισχυρό κίνητρο, για να κάνετε μαζί με τον σύντροφο σας, αυτά που είχατε σχεδιάσει. Προσοχή εσείς που παίζετε με τις διπλές καταστάσεις.
Αστρολογική Εύνοια: ****/*

Υδροχόος : Μπορεί να φεύγει από πάνω σας ο Ερμής, αλλά τώρα είναι και το καλύτερο χρονικό διάστημα, για να μπορέσετε να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, όλα όσα σας λέει και σας υπόσχεται ο άνθρωπος σας.
Αστρολογική Εύνοια: *****

Ιχθείς : Εσείς με Ερμή και Ποσειδώνα, θα βρεθείτε στο ερωτικό επίκεντρο πολύ κόσμου, ακόμη και από τα παλιά. Εσείς είστε αυτοί, που θα αποφασίσετε για το ποιος μένει…και ποιος φεύγει!
Αστρολογική Εύνοια: ***/**

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Φεβρουαριου 2018 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087