18/12 Νέα Σελήνη Ανακατατάξεις σε κάθε τομέα

επανασυνδεση-αντρασ-διδυμος-ζωδια-ταρω

Κοινοποίηση:

18/12 Νέα Σελήνη Ανακατατάξεις σε κάθε τομέα

Στις 18/12 συντελείται το αστρολογικό φαινόμενο της νέας Σελήνης στον άξονα Τοξότη-Διδύμων. Αυτό θα δώσει και τις μεγάλες ευκαιρίες και ευκολίες σε όλα τα ζώδια, για να κλείσουν παλιές ερωτικές πληγές αλλά και λοιπές εκκρεμότητες, πριν να εισέλθει το νέο έτος.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Όλα αυτά συντελούνται στον συγγενικό Τοξότη, και μάλλον θα σας ανοίξουν τις πόρτες σε υποθέσεις …που έχετε αφήσει στην τύχη τους. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν να σας έρθει στα ερωτικά σας ζητήματα, και με προτροπή της άλλη πλευράς.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Είστε από τα πιο τυχερά και ευνοημένα ζώδια, που όλο το υπόλοιπο 2017, θα έχουν ευκαιρίες για να φτιάξουν όπως το έχουν ονειρευτεί….την ερωτική τους καθημερινότητα, αλλά και θα πάρουν μεγάλες ανάσες στα οικονομικά τους. Εσείς προσπαθήστε μόνο για το δεύτερο…καθώς το πρώτο ήδη…πλησιάζει.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Με την νέα σελήνη, να σας δίνει το 100% της δυναμικής της, εσείς θα βρείτε τους τρόπους, να έχετε και πάλι μέσα στην σχέση – γάμο σας, την ερωτική ένταση και το πάθος …που τόσο σας λείπει. Μέσα στα καλά της εποχής, υπάρχουν και ξαφνικά λεφτά, που θα σας αποδεσμεύσουν από ποικίλα θέματα.

Καρκίνος: Έχετε την ανάγκη να κάνετε μια έξοδο, από την ρουτίνα της μοναξιάς σας, και να βρείτε επιτέλους, έναν άνθρωπο που μπορεί να σας καταλάβει. Μια καλύτερη επικοινωνία θα ανθίσει και στα ζευγάρια, που θέλουν μέσα στο νέο έτος, να δεσμευτούν και επίσημα.

Λέων: Είσαστε αυθόρμητοι όταν έχετε νεύρα, και αυτό κάποιες στιγμές ίσως και να αδικείτε τον άνθρωπο σας. Σίγουρα αυτό το αστρολογικό φαινόμενο, θα σας κάνει να έρθετε και πάλι σε μια επικοινωνιακή ισορροπία και να φέρετε τον άνθρωπο σας, πιο κοντά.

zwdia-092

Παρθένος: Είσαστε χαμένοι μέσα σε εργασία, δημόσιες σχέσεις και ταξίδια. Αυτό σίγουρα έχει κάνει τον άνθρωπο σας, να αισθάνεστε μοναξιά, αλλά έχετε την κατανόηση του. Οι μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, έχουν πολλές καλές αστρολογικές όψεις σε όλα τα γήινα ζώδια, που σε κάποιους θα φέρουν και επανενώσεις.

Ζυγός: Αν έχετε χρόνο στην διάθεση σας, καθώς είστε και από τα πιο πολυάσχολα ζώδια, ιδανικά μην τον πετάτε σε άτομα που έχουν ήδη δείξει τις προθέσεις τους. Μπορεί να είστε μόνοι, αλλά τουλάχιστον με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, μην κάνετε καμία έκπτωση.

Σκορπιός: Σίγουρα κάθε μέρα που περνάει εσείς με τον πλανήτη της αγάπης πάνω σας, μόνο επιτυχίες θα έχετε και εκεί που τις θέλετε. Ακόμη και από το παρελθόν, θα σας ψάξει ένας παλιός σας εραστής, και θα ζητήσει έντονα και άμεσα να τους δώσετε ευκαιρία … για εξηγήσεις και επανένωση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Τοξότης: Δεν θα έχετε και πολλά να κάνετε, καθώς πληθώρα νέου κόσμου, έχει την ανάγκη να σας δει, και να σας μιλήσει για οικονομικά και αισθηματικά. Οι χωρίς σχέση θα έχουν νέα άτομα, να τους δίνουν την ασφάλεια που ζητούν. Απολαύστε την πολιορκία.

Αιγόκερως: Έχετε μείνει σε μια φάση, που πρέπει να μιλήσετε πιο ανοιχτά με τον άνθρωπο σας, για να δείτε πως θα πορευτείτε μέσα στο ευνοϊκό για εσάς νέο έτος. Τα οικονομικά σας, το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα σας αποδώσουν ευχάριστες ειδήσεις.

Υδροχόος: Μην χάνετε τον χρόνο και την πολύτιμη σας ενέργεια, για να περάσετε τις ορθές σας θέσεις, σε άτομα που δεν έχετε την ίδια φιλοσοφία ζωής. Περιοριστείτε στα ανθηρά σας οικονομικά… και σε νέες φιλίες που σας προσεγγίζουν.

Ιχθείς: Εσείς κάτι ιδιαίτερο έχετε κανονίσει αυτές τις ημέρες, για τον άνθρωπο σας, που μάλλον ήδη το έχει αντιληφθεί. Να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς με την εύνοια την αστρολογική ….που έχουν όλα τα υδάτινα ζώδια, θα βρεθείτε με το μονόπετρο να σας κοιτά.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75