19/02 Ήλιος στους Ιχθείς. Από φίλοι σε εραστές!

ερωτικα-τριγωνα

19/02 Ήλιος στους Ιχθείς. Από φίλοι σε εραστές!

Στις 19/02 ο Ήλιος φεύγει από τον Υδροχόο…και περνάει στον Ιχθύ.

Πιο αναλυτικά:

 

ΚΡΙΟΣ : Οι καταστάσεις που έχουν συντελεστεί μέσα σε γάμους – δεσμούς, θα υποχωρήσουν από την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και η οικονομική άνεση που θα έρθει και στους δύο. Στα καλά της εποχής, είναι και κάποιες ξαφνικές επανασυνδέσεις, που θα γίνουν με την βοήθεια των φίλων.
Τυχερές ημερομηνίες: 20/02 και 05/03

zodia-zvdia-22

ΤΑΥΡΟΣ : Εσείς από την ώρα που θα περάσει ο Ήλιος, πάνω στον Ύδωρ του Ιχθύ, θα δείτε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές, στην καθημερινότητα σας, και ειδικά στον ερωτικό σας τομέα. Σχέσεις και συναισθήματα, που είχαν παγώσει τώρα, θα πάρουν τον δρόμο της επανένωσης…και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.
Τυχερές ημερομηνίες: 26/02 και 08/03

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ανήκετε στα ευνοημένα ζώδια της εποχής, που θα έχουν εκπλήξεις αισθηματικές και από εκεί που δεν το περιμένουν. Μετά τις 20/02, κάποιος εραστής ή μια ιδιαίτερη ερωτοφιλία από το παρελθόν, θα ξεκινήσει τις επικοινωνίες μαζί σας για να τα ξαναβρείτε. Αν είστε ακόμη ελεύθεροι και θέλετε…δώστε μια ευκαιρία.
Τυχερές ημερομηνίες: 24/02 και 01/03

taro-zodia-76

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Θα έχετε κάποιες αλλαγές από τις επόμενες ημέρες, μέσα στην σχέση σας, που θα σας κάνουν και πάλι να μπείτε σε σκέψεις για γάμο και οικογένεια. Οικονομικά θα έχετε χρήμα να μπαίνουν στον πορτοφόλι σας, και τον άνθρωπο σας, που κοντά σας από ποτέ.
Τυχερές ημερομηνίες: 09/03 και 11/03

ΛΕΩΝ : Μην έχετε και τόσα νεύρα, επειδή δεν σας ανοίγει τις επικοινωνιακές πόρτες ο πρώην σας. Από τις 25-27/02 και μετά, θα δεχτείτε την δική του την κίνηση, και μέσα από σοβαρές πια προτάσεις για επανένωση. Μήπως αντί να πιέζετε…. να περιμένετε τις θετικές εξελίξεις;
Τυχερές ημερομηνίες: 25/02 και 06/03

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Μην φέρνετε τα προβλήματα των τρίτων και της εργασίας σας, μέσα στον δεσμό σας, καθώς και εσείς βλέπετε ότι τα πράματα, είναι ήδη δύσκολα. Καλύτερα να σχεδιάσετε μια μικρή απόδραση, μια ευχάριστη δραστηριότητα για εσάς και τον άνθρωπο σας, που σίγουρα θα σας ανανεώσουν… και όχι μόνο.
Τυχερές ημερομηνίες: 20/02 και 10/03

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ΛΕΩΝ : Με την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, εσείς θα έχετε μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, που θα σας κάνει να ενεργοποιηθείτε περισσότερο γύρω από τα εργασιακά σας, και τον ερωτικό σας σύντροφο. Σίγουρα η Άνοιξη θα σας βρει πάνω σε συζητήσεις, για πιο σοβαρές δεσμεύσεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 22/02 και 03/03

ΖΥΓΟΣ : Μην κυνηγάτε τον άνθρωπο σας, και μην κάνετε την δική του ζωή. Εσείς έχετε τόσα πολλά πράματα να φέρετε εις πέρας, που πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας. Στα θετικά της εποχής είναι τα ανοδικά οικονομικά σας που θα σας λύσουν από τον Μάρτιο, και πολλά παγωμένα σας προβλήματα.
Τυχερές ημερομηνίες: 26/02 και 01/03

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Με τον Ήλιο να περνάει στον συγγενικό Ιχθύ, εσείς θα έχετε στις διάθεση σας, 4 εβδομάδες, που θα είναι γεμάτες, από εκπλήξεις και προσωπικές σας επιτυχίες. Ακόμη και τα ζευγάρια, που έχουν χαθεί από την κανονική τους ροή – ρυθμούς, θα μιλήσουν με σκοπό την επανασύνδεση.
Τυχερές ημερομηνίες: 24/02 και 04/03

ΤΟΞΟΤΗΣ : Με τα άστρα να σας δίνουν όλα όσα ζητάτε, να είστε επί 10 τώρα πιο προσεχτικοί, σε όλα αυτά που πρέπει να ρυθμίσετε μέσα σε σχέσεις, οικεία περιβάλλοντα αλλά και συνεργασίες. Ξεκινήστε να φωτίζετε πάνω από όλα τα θέλω σας … και τα υπόλοιπα θα γίνουν!
Τυχερές ημερομηνίες: 23/02 και 25/03

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Σίγουρα έχετε πολύ δουλειά, αυτόν τον νέο ζωδιακό μήνα, που θα σας βάλει μέσα στην Άνοιξη, με τις καλύτερες προδιαγραφές. Αυτό σημαίνει μια πολλή καλύτερη ατμόσφαιρα, μέσα σε σχέσεις και γάμους, αλλά και πιο θετικές εξελίξεις, στον εργασιακό σας χώρο.
Τυχερές ημερομηνίες: 02/03 και 09/03

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Γεγονός….ο Ήλιος φεύγει από πάνω σας, και εσείς μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη ανάσα, από όλα αυτά που ζήσατε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στον λήγοντα Φεβρουάριο, εσείς θα δείτε και μεγάλες ευχάριστες αλλαγές – πρόοδο σε αγάπη και χρήμα.
Τυχερές ημερομηνίες: 06/03 και 10/03

ΙΧΘΕΙΣ : Ετοιμαστείτε για καταστάσεις, που θα σας κάνουν να βάλετε μόνιμα το χαμόγελο στα χείλη σας, είτε αυτές αφορούν τα οικονομικά σας, είτε την ερωτική σας σχέση. Χρήματα και προτάσεις για νέες συνεργασίες, σας πλησιάζουν αλλά και ένας φρέσκος έρωτας … θα σας χτυπήσει την πόρτα!
Τυχερές ημερομηνίες: 28/02 και 06/03

taro-tarw