2/4/2014: Τρίγωνο Ερμή – Κρόνου

ermis-tayros-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

Την Τετάρτη, 2 Απριλίου του 2014, ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται εδώ και καιρό στο ζώδιο του Σκορπιού.

 

Έτσι, θα είναι πιο εύκολο να υιοθετήσετε μία λογική και πρακτική προσέγγιση απέναντι σε προβλήματα καθώς και στην επιδίωξη των στόχων σας. Η πνευματική σας κατάσταση θα είναι ήρεμη και προσγειωμένη. Είναι μία πολύ καλή περίοδος για να κάνετε σχέδια για το πώς θα φτάσετε από το «εδώ» στο «εκεί», όσον αφορά τους στόχους σας.

 

Θα ανακαλύψετε πως έχει έρθει η στιγμή να δώσετε κάποιο τέλος σε ολοκληρωμένους στόχους, κατανοώντας αυτά που έχετε μάθει πλέον κατά τη διάρκεια αυτών των αναζητήσεων. Ή, ίσως ανακαλύψετε πως είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας παρελθοντικές επιτυχίες για να μπορέσετε να υποστηρίξετε στόχους και σχέδια που έχετε για το μέλλον.

zodia-zvdia-22

 

Είναι πολύ καλή όψη για να φέρετε μία δομή στις σκέψεις και στην επικοινωνία σας. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να αποδεχτείτε την εξουσία –τη δική σας ή κάποιου άλλου –και θα έχετε την ικανότητα να μιλήσετε με άνεση για πράγματα που έχετε γνώσεις ή εμπειρία.