20/3/2014: Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό

krios-zvdia-astrology-ζωδια

Κοινοποίηση:

Επιτέλους ο Ήλιος επιστρέφει στον Κριό. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, σηματοδοτεί ταυτόχρονα την αρχή της άνοιξης, καθώς το φως αυξάνεται. Όσο ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, έρχεται μία περίοδος που όλοι μας (όχι μόνο αυτοί που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο), έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε την φύση του Κριού που κρύβουμε μέσα μας.

 

Το αρχέτυπο της φύσης του Κριού, είναι σαν μία αγνή δύναμη ζωής που περιέχεται σε έναν σπόρο. Ο σπόρος είναι υπόλοιπο του προηγούμενου κύκλου της ανάπτυξης. Η ενέργεια του Κριού έχει να κάνει με την χρήση αυτής της ωμής ενέργειας, εκφράζοντας τον προσωπικό μας τύπο.

 

Φανερώνεται στην δυναμικότητα, το θάρρος, τα ρίσκα, την αμεσότητα, την πρωτοβουλία, την σεξουαλική ορμή και στο πρωτοποριακό πνεύμα. Ταυτόχρονα προβάλλει επιθετικότητα, πίεση, βία, θυμό, ανησυχία και προσήλωση στον εαυτό.

zodia-zvdia-22

 

Η ίδια δύναμη που μπορεί να κάνει ζημιά στον εγωισμό είναι η ίδια που αν χρησιμοποιηθεί διαφορετικά, μπορεί να μας φέρει εγκυρότητα, αυτοπεποίθηση και θέληση για πράξεις. Όσο ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια αυτή στη ζωή μας και αν θέλουμε να αλλάξουμε.

 

Ορίστε μερικές προτάσεις για το πώς να εξερευνήσετε την φύση του Κριού. Υπάρχει κάτι καινούριο που θέλετε να ξεκινήσετε στη ζωή σας; Τι δραστηριότητες θέλετε να κάνετε που δεν έχετε ξανακάνει. Τι είναι αυτό που θα σας δώσει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να τα φέρετε στη ζωή σας; Αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, ή αν αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, πως χειρίζεστε την απογοήτευσή σας. Ο θυμός και η απογοήτευση σας δίνουν το κίνητρο για να λάβετε δράση, ή μήπως αυτά τα συναισθήματα σας κλείνουν στον εαυτό σας; Πως εκφράζεται το θυμό σας; Όταν τον εκφράζετε ξεκαθαρίζετε την κατάσταση ή απλά δημιουργείτε περισσότερα προβλήματα; Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να εξερευνήσετε αυτά και παρόμοια θέματα στη ζωή σας.