20/04 Ανάδρομος Πλούτωνας. Κεραυνοβόλοι έρωτες για όλους.

ζωδιο-προβλεψεις-ωροσκοπος-αστρολογια-zodia

Κοινοποίηση:

20/04 Ανάδρομος Πλούτωνας. Κεραυνοβόλοι έρωτες για όλους.

Στις 20 Απριλίου ο Πλούτωνας γυρνάει σε ανάδρομη φορά και ταρακουνάει τα θεμέλια όλων των σχέσεων, μέσα στον ζωδιακό κόσμο. Θα παραμείνει σε αυτήν την φορά μέχρι και τις 28/09. Ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που όλοι θα βιώσουν, επανασυνδέσεις, τυχερό χρήμα, νέους παθιασμένους έρωτες, γάμοι με μονιμότητα αλλά και προσωπική εξέλιξη σε κάθε τομέα.

Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

Οι Κριοί και οι Ιχθείς που έχουν μείνει μόνοι, αλλά εύχονται να τα ξαναβρούν με τον άνθρωπο τους, μέσα στον Μάιο θα έχουν τις ειδήσεις, που θα τους ανοίξουν τον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση.
Τυχερός Μήνας: Μάιος

zodia-zvdia-22

Σίγουρα ταυτόχρονα με τον Ήλιο μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, Ταύροι, αλλά και οι συγγενείς Αιγόκεροι, εσείς θα είσαστε οι πρώτοι που θα δεχτείτε όλη αυτή τη θετική επίδραση του ανάδρομου Πλούτωνα, πρώτα στα οικονομικά σας και μετά στα αισθηματικά σας.
Τυχερός Μήνας: Ιούνιος

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα Διδυμάκια, και οι Τοξότες που έχουν αυτή την εποχή, τόσο πολλά πράματα να κάνουν, θα δεχτούν πολλή βοήθεια από τον σύντροφο και την οικογένεια τους. Όσοι είναι μόνοι μέχρι την εποχή του Καλοκαιριού, θα έχουν βρει τον σωστό σύντροφο.
Τυχερός Μήνας: Αύγουστος

Μην χάνετε Καρκίνοι τον χρόνο σας με άτομα που δεν έχουν κάτι περισσότερο, από αυτό που έχουν ήδη δείξει, να σας προσφέρουν. Εσείς οι Υδροχόοι, περιορίστε την ανασφάλεια και τον ρομαντισμό σας και θα δείτε, ότι πριν λήξει Απρίλιος, θα έχετε βρεθεί μπροστά σε κάτι διαφορετικό.
Τυχερός Μήνας: Μάιος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Οι Λέοντες και οι αμετανόητοι που είναι σε μια κατάσταση ‘χωρίζω- μένω’, θα πάρουν αποστάσεις από το θέμα, και ίσως κάπου – γύρω στην πανσέληνο του Μαΐου να ανακοινώσουν τις τελικές τους αποφάσεις. Επίσης, αυτοί που είναι μόνοι, μέσα από δρομολόγια – ταξίδια, θα έχουν ποιοτικές γνωριμίες.
Τυχερός Μήνας: Ιούλιος

Για τους Παρθένους, που έχουν χάσει τον ενθουσιασμό τους, για τον άνθρωπο τους, ίσως και να πρέπει στο τώρα, να σκεφτούν ειλικρινά, ποιον τελικά θέλουν να έχουν στην ζωή τους. Μόνοι και εργένηδες το Καλοκαίρι, θα έχουν στην αγκαλιά τους τον επόμενο σύντροφο τους.
Τυχερός Μήνας: Σεπτέμβριος

Οι καλοπροαίρετοι Ζυγοί και οι αυστηροί Σκορπιοί, θα χρειαστεί να βγάλουν στην επιφάνεια τον διπλωματικό τους εαυτό, καθώς θα υπάρξουν διαφωνίες με τον άνθρωπο τους πάνω σε σοβαρά θέματα οικονομικών και κοινής πορείας.
Τυχερός Μήνας: Μάιος

trapula (1)