20/11 Oρθόδρομος Ποσειδώνας. Σμίξιμο συντρόφων

20/11 ορθόδρομος Ποσειδώνας. Σμίξιμο συντρόφων

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ο πλανήτης του ονειρικού και του ξαφνικού, επιστρέφει μέσα στο ηλικιωμένο ζώδιο των Ιχθύων, και πάλι σε ορθή φορά από τις 20 του Νοεμβρίου. Κάθε πλανητική αλλαγή, προκαλεί τριγμούς και βγάζει στην ορατή πια επιφάνεια τα προβλήματα σε όλα τα επίπεδα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση του Ποσειδώνα οι κρυφές καταστάσεις, τα τρίτα πρόσωπα θα γιγαντωθούν και θα ζητήσουν άμεσες λύσεις.

Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

 

Για τους Ταύρους και τους Καρκίνους, που έχουν μείνει χωρίς τελικό αποτέλεσμα και απάντηση από τον άνθρωπο τους, θα σκεφτούν πολλά ίσως και δυσάρεστα. Τα πράματα το τρίτο δεκαήμερο του μήνα αλλάζουν. Εμφανίσεις, επικοινωνίες και πολλά άλλα γεγονότα, θα δέσουν και πάλι τα ζευγάρια.
Ερωτική Εύνοια: 9 / 10

zodia-taro-45

Οι λόγοι σας Λέοντες και Σκορπιοί, είναι καυστικοί πάνω σε άτομα, που σας έχουν ενοχλήσει ή σας έχουν ερωτικά απογοητεύσει. Αυτό πια και σίγουρα πρέπει να το περιοριστούν, καθώς δεν δίνουν και κάποιο άμεσο αποτέλεσμα. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα μπορέσουν με την παρουσία των τρίτων να επανασυνδεθούν.
Ερωτική Εύνοια: 8 / 10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Υδροχόοι και οι Ιχθείς έχουν τον πρώτο λόγο σε όλα αυτά που θα συντελεστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, σε ερωτικές υποθέσεις, παλιές και νεότερες. Οι όψεις του ορθού πια Ποσειδώνα με την Αφροδίτη, θα δώσουν και πάλι την ευκαιρία για επανασύνδεση και οριστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον.
Ερωτική Εύνοια: 7 / 10

Οι Κριοί και οι αμετανόητοι Δίδυμοι, είναι οι καλύτεροι αυτής της εποχής, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν χωρίσει, αλλά και επιθυμούν διακαώς να μείνουν μόνοι τους και να βρουν την προσωπική τους γαλήνη και ισορροπία. Από τον νέο μήνα και πάλι έρχονται περιπέτειες.
Ερωτική Εύνοια: 6 / 10

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Παρθένοι και οι Τοξότες είναι η σωστή πια ώρα, για να έρθουν και πάλι σε μια ισορροπία με τον άνθρωπο τους. Περάσανε όλο αυτό το δύσκολο κανάλι των χωρισμών και των απομακρύνσεων. Αυτό τερματίζεται πια και ανοίγουν οι δρόμοι για μια ευκαιρία, και από τις δύο πλευρές για σμίξιμο στους κοινούς στόχους.
Ερωτική Εύνοια: 10 / 10

Οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι μετά τις αρχές του νέου μήνα, θα δουν πρακτικές εξελίξεις στην ζωή τους την αισθηματική. Αυτό θα γίνει με την πρωτοβουλία της άλλης πλευράς, που σίγουρα ξέρει ότι σας έχει αδικήσει σε πολλά. Ακόμη και αυτοί που έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι τους, θα έχουν την ευκαιρία για φρέσκα φλερτ.
Ερωτική Εύνοια: 9 / 10

20/11 ορθόδρομος Ποσειδώνας. Σμίξιμο συντρόφων

zwdia