2015-αιγοκερως: ερωτας, οικονομικά, τυχη

2015-αιγοκερως: ερωτας, οικονομικά, τυχη

 

Το κύριο θέμα: είστε σαν δορυφορικό πιάτο που επιτρέπει σε συναισθηματικά απόμακρους ανθρώπους να ενωθούν μεταξύ τους. Παρέχετε λογική και έναν τρόπο να τους φέρνετε κοντά. Αυτό είναι που σας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ανθρώπους και τα ζωδια.

Με τον ηλιο, τον ερμή, την αφροδιτη και τον πλούτωνα να σας λούζουν με ενεργεια, θα νιώσετε ανίκητοι μέχρι να ξεκινήσει η σκληρή δουλειά του Φεβρουαρίου. Τα τρίγωνα του Μαρτίου θα εμπνεύσουν την οικογενειακή σας ζωή φέρνοντας σταθερές βάσεις και οδηγούν σε ρομαντικές περιπέτειες τον Απρίλιο. Ο Ιούνιος ανοίγει επαγγελματικούς δρόμους για εσάς. Εμπιστευτείτε τις πιο περίεργες ιδέες που μπορεί να έχετε.

 

Η ερωτική σας ζωή: δεν υπάρχει κάποιος νόμος στο σύμπαν που να λέει πως θα σας ευχαριστήσει. Για αυτό μην απογοητεύεστε. Οι επιλογές σας είναι η συμπόνια, η αποδοχή ή η απομάκρυνση.

zodia-taro-45

 

Τα οικονομικά σας: η φετεινή χρονιά είναι αρκετά καλή για εσάς, καθώς έχετε την ικανότητα να βρίσκετε τι χρειάζονται οι άλλοι και να διαισθάνεστε τι θέλουν ταυτόχρονα.

 

Οι 10 πιο τυχερές σας ημέρες: 20 Ιανουαρίου, 24 Φεβρουαρίου, 14 Μαρτίου, 25 Μαρτίου, 9 Μαΐου, 1η Ιουλίου, 31 Ιουλίου, 10 Δεκεμβρίου και 22 Δεκεμβρίου.

 

2015 διαβάστε επίσης

 

 

 

zwdia-3-zodia