2015-διδυμοι: ερωτας, οικονομικά, τυχη

zvdio-didymoi-idanikos-erwtikos-syntrofos

2015-διδυμοι: ερωτας, οικονομικά, τυχη

 

Το κύριο θέμα: νιώθετε πως είστε έτοιμοι για μεγάλα άλματα και αυτός είναι και ο λόγος που θα επιλέξετε προκλητικά περιβάλλοντα για να περάσετε το χρόνο σας. Όταν έχετε την ευκαιρία, συναντηθείτε με τους καλύτερους και τους σοφότερους ανθρώπους στη ζωή σας.

Στο φως του νέου έτους, το μυαλό σας ξυπνάει από την χειμερία νάρκη ζητώντας τροφή μέσα από την εκπαίδευση, την θρησκεία και την φιλοσοφία. Βγάλτε κάρτα για την δανειστική βιβλιοθήκη, κάντε παρέα με πνευματώδη άτομα, συμμετάσχετε σε ομάδες που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς. Μέχρι την στιγμή που ο ερμής θα περάσει στο ζωδιο σας την 1η Μαΐου, θα είστε αρχηγοί στο δικό σας φόρουμ πάνω σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει. Θα υπάρξουν τιμές για εσάς τον Ιούνιο.

 

Η ερωτική σας ζωή: όταν έχετε αμφιβολίες, κάντε το βήμα και κάντε λάθη –τότε θα μάθετε πάνω σε τι χρειάζεται να δουλέψετε. Χωρίς λάθη, η ερωτική ζωή δεν έχει νόημα.

zodia-taro-45

 

Τα οικονομικά σας: όσο υπάρχει κάποιο βραβείο, εσείς θα βγαίνετε νικητές. Θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά από όσο νομίζετε, αλλά κατά πολλούς τρόπους η δουλειά θα σας σώσει.

 

Οι 10 πιο τυχερές σας μέρες: 29 Ιανουαρίου, 25 Φεβρουαρίου, 25 Μαρτίου, 11 Απριλίου, 1η Μαΐου, 12 Μαΐου, 21 Μαΐου, 16 Ιουνίου, 31 Ιουλίου και 25 Δεκεμβρίου.

 

2015 διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia

 

 

zvdia-zwdia-tarw