2015-ιχθυες: ερωτας, οικονομικά, τυχη

2015-ιχθυες: ερωτας, οικονομικά, τυχη

 

Το κύριο θέμα: δεν φτάσατε μέχρι εδώ κάνοντας αυτά που λένε οι άλλοι. Γιατί να ξεκινήσετε τώρα; Επίσης είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή στα ονειρα σας καθώς σας συνδέουν με απαντήσεις, αγαπημένους που βρίσκονται μακριά, και αγαπημένους που έχουν αφήσει τον κόσμο.

Ο αρης θα είναι ο σύμβουλός σας από τις 12 Ιανουαρίου, δίνοντάς σας μεγάλη ώθηση στα κίνητρα, έτσι μέχρι ο ηλιος να περάσει στο ζωδιο σας στις 18 Φεβρουαρίου, θα έχετε ήδη την ικανότητα να κάνετε μία μεγάλη κίνηση όσον αφορά έναν στόχο ζωής. Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η νεα σεληνη στο ζωδιο σας στις 20 Μαρτίου. Δεν θα μπορείτε να χάσετε. Τον Ιούνιο ο κυβερνήτης σας γυρίζει ανάδρομος και ίσως νιώσετε πως επιστρέψατε στο νηπιαγωγείο σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Δώστε βάση όταν η δράση κυλά αργά, διότι θα μαζέψετε όλα όσα αφήσατε πίσω την πρώτη φορά.

 

Η ερωτική σας ζωή: η φροντίδα του εαυτού σας είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Φροντίστε το σώμα σας και θα βελτιώσετε σίγουρα τον τρόπο που σας φέρονται οι άλλοι.

zodia-taro-45

 

Τα οικονομικά σας: πολλές φορές θα νιώσετε πως περιμένετε υπερβολικά πολύ καιρό για να πάρετε αυτό που υποτίθεται πως έπρεπε να είναι ήδη δικό σας. Να θυμάστε πως οι καλύτερες ανταμοιβές έρχονται ύστερα από μεγάλες αναμονές.

 

Οι 10 πιο τυχερές σας μέρες: 18 Φεβρουαρίου, 18 Μαρτίου, 20 Μαρτίου, 8 Απριλίου, 16 Μαΐου, 13 Ιουλίου, 31 Ιουλίου, 27 Σεπτεμβρίου, 20 Νοεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου.

 

2015 διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia