2015-καρκινος: ερωτας, οικονομικά, τυχη

karkinos-selhnh

2015-καρκινος: ερωτας, οικονομικά, τυχη

Το κύριο θέμα: υπάρχουν ολόκληροι κόσμοι συναισθημάτων μέσα σας που θα θελήσετε να εκφράσετε φέτος. Θα ακουστείτε μόνο όταν οι άνθρωποι αποφασίσουν πως θέλουν να σας ακούσουν. Μην ψιθυρίζετε.

Η πανσεληνος σας στις 4 Ιανουαρίου είναι ένας καλός οιωνός για να ξεκινήσετε την καινούρια χρονιά με ερωτική αισιοδοξία. Η αφροδιτη ρίχνει το φως της στο ζωδιο σας τον Μάιο, και είναι ιδανική περίοδος για τους ελεύθερους να προσεγγίσουν νέα ραντεβού και για τα ζευγάρια να ταρακουνήσουν τα πράγματα με μία ποικιλία δραστηριοτήτων. Ο αρης θα γίνει ο επαγγελματικός σας σύμβουλος στα τέλη Ιουνίου, για αυτό οργανωθείτε και να είστε αποφασιστικοί.

 

Η ερωτική σας ζωή: περιπλέκεται όσο εσείς πιστεύετε. Κανείς δεν έχει την δύναμη να σας κάνει να αισθανθείτε έτσι όπως αισθάνεστε. Μπορείτε πάντα να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας.

zodia-taro-45

 

Τα οικονομικά σας: φέτος θα είστε αρκετά επιρρεπείς στις σπατάλες, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Στις αγορές σας φροντίστε να ξέρετε τι πραγματικά θέλετε και τι σας χρειάζεται.

 

Οι 10 πιο τυχερές σας μέρες: 4 Ιανουαρίου, 1η Φεβρουαρίου, 1η Μαρτίου, 24 Ιουνίου, 1η Ιουλίου, 8 Ιουλίου, 15 Ιουλίου, 1 Ιουλίου, 6 Αυγούστου και 8 Σεπτεμβρίου.

 

2015 διαβάστε επίσης

 

 

 

zwdia-3-zodia