2015-κριος: ερωτικά, οικονομικα, τυχη

ζωδια-κριος-3-krios

2015-κριος: ερωτικά, οικονομικα, τυχη

 

Το κύριο θέμα: Ζωτικότητα είναι το όνομα του παιχνιδιού σας και επιτέλους έχετε την ενέργεια και το χρόνο να ασχοληθείτε με την υγεία και το σώμα σας αναπτύσσοντας νέες συνήθειες που θα σας ωφελήσουν όλο το χρόνο.

Το 2014, ο κυβερνήτης σας γύρισε ανάδρομος δημιουργώντας παρεμβολές στο GPS σας. Φέτος θα ακολουθήσετε το χάρτη και θα είναι ελάχιστες οι φορές που θα αφαιρεθείτε από τον μακρινό σας προορισμό. Μέχρι την στιγμή που ο ήλιος θα περάσει στο ζωδιο σας, στις 20 Μαρτίου, θα κρατάτε ήδη κάποια τρόπαια στα χέρια σας.

 

Η ερωτική σας ζωή: τιμήστε τα συναισθήματά σας, ακόμα και αν δεν είναι αυτά που προτιμάτε –να είστε ειλικρινείς. Το σωστό άτομο για εσάς είναι εκείνος που θα σας βοηθήσει να τα αντιμετωπίσετε και όχι να τα αγνοήσετε.

zodia-taro-45

 

Τα οικονομικά σας: η πίστη και το εισόδημα κατά κάποιο τρόπο συγχρονίζονται. Είστε δεσμευμένοι με τον σκοπό σας και θα ανταμειφθείτε για αυτό, καθώς μπορούν να βασιστούν πάνω σας για θέματα που μόνο εσείς μπορείτε να πετύχετε.

 

Οι 10 πιο τυχερές σας ημέρες: 22 Ιανουαρίου, 20 Φεβρουαρίου, 20 Μαρτίου, 31 Μαρτίου, 18 Απριλίου, 13 Μαΐου, 31 Ιουλίου, 8 Αυγούστου, 23 Σεπτεμβρίου και 27 Οκτωβρίου.

 

2015 διαβάστε επίσης

 

 

 

zwdia-3-zodia