2015-λεων: ερωτας, οικονομικά, τυχη

2015-λεων: ερωτας, οικονομικά, τυχη

 

Το κύριο θέμα: τα πράγματα είναι άνετα και φυσικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι πάντα υγιεινά. Ξέρετε τι δεν θέλετε να επαναλάβετε. Αν μπορέσετε να αφαιρέσετε από τη ζωή σας συγκεκριμένες συνήθειες, όλα θα αλλάξουν.

Η αρχή του χρόνου θα είναι δύσκολη για εσάς. Να θυμάστε πως ακόμα λάμπετε και τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν. Η αρχή του Φεβρουαρίου αλλάζει τον κύκλο των φίλων σας θετικά και ξεκινά μία νέα τροχιά στην προσωπική σας ζωή, η οποία θα σας κάνει να εκτιμήσετε τις δοκιμασίες που περάσατε και να πιστέψετε πως είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να σας συμβεί.

 

Η ερωτική σας ζωή: θα καταλάβετε την διαφορά ανάμεσα σε έναν σύντροφο που σας νοιάζεται πραγματικά και σε έναν που νοιάζεται περισσότερο για την ικανοποίηση των αναγκών του. Η πραγματική ευτυχία είναι στην επιλογή των μη νάρκισσων.

zodia-taro-45

 

Τα οικονομικά σας: εδώ θα ανθίσετε πραγματικά. Θα αποκτήσετε ικανότητες και γνωριμίες στην αρχή του χρόνου, έτσι όταν ο αρης σας ευνοήσει τον Αύγουστο θα υπάρχει ήδη σημαντική άνοδος στο εισόδημά σας.

 

Οι 10 πιο τυχερές σας ημέρες: 3 Φεβρουαρίου, 3 Μαρτίου, 23 Μαΐου, 5 Ιουνίου, 22 Ιουνίου, 29 Ιουνίου, 23 Ιουλίου, 31 Ιουλίου, 8 Αυγούστου και 14 Αυγούστου.

 

2015 διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw