2015-παρθενος: ερωτας, οικονομικά, τυχη

parthenos-kiniseis-allagi

2015-παρθενος: ερωτας, οικονομικά, τυχη

 

Το κύριο θέμα: θα εμπνευστείτε από αυτούς που κουβαλούν μεγάλα φορτία και καταφέρουν ταυτόχρονα  αυτό που αναμένεται να πετύχουν. Ο υποστηρικτικός σας ρόλος σε ένα τέτοιο άτομο θα σας διδάξει να γίνετε και εσείς καλύτεροι.

Οι πλανήτες ευνοούν τον κοινωνικό τομέα του χάρτη σας και σας παρέχουν γοητεία. Τα μαθήματα που θα πάρετε στην αρχή του χρόνου συμπεριλαμβάνουν ανιδιοτέλεια, διαχείριση εγωισμού και την ικανότητα της ακοής. Θα εφαρμόσετε τις γνώσεις αυτές στα τέλη Φεβρουαρίου. Κάντε υπομονή διότι τα χρήματα δεν θα αρχίσουν να έρχονται μέχρι το δεύτερο μισό του Μαρτίου.

 

Η ερωτική σας ζωή: η ερωτική σας ενέργεια θα είναι παρορμητική, παθιασμένη και δυναμική. Χρησιμοποιήστε την ακόμα και αν νιώθετε περίεργα. Ξέρετε ήδη πώς να φέρεστε ψύχραιμα, μετρημένα και προσγειωμένα και μπορείτε πάντα να επιστρέψετε σε αυτή τη συμπεριφορά όταν θελήσετε.

zodia-taro-45

 

Τα οικονομικά σας: αυτό το έτος έχει να κάνει με την έρευνα και με τα δικά σας συμπεράσματα για τον καλύτερο τρόπο να βγάλετε λεφτά. Να θυμάστε πως ο εργοδότης δεν έχει πάντα δίκιο.

 

Οι 10 πιο τυχερές σας ημέρες: 9 Ιανουαρίου, 5 Μαρτίου, 18 Ιουλίου, 31 Ιουλίου, 7 Αυγούστου, 11 Αυγούστου, 23 Αυγούστου, 13 Σεπτεμβρίου, 25 Σεπτεμβρίου και 8 Οκτωβρίου.

 

2015 διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia

 

 

zvdia-zwdia-tarw