2015-σκορπιος: ερωτας, οικονομικά, τύχη

zwdio-skorpios-afroditi

2015-σκορπιος: ερωτας, οικονομικά, τύχη

 

Το κύριο θέμα: θα βγάλετε τις βοηθητικές σας ρόδες φέτος. Ήταν το σωστό να εξαρτηθείτε σε συγκεκριμένα πράγματα και ανθρώπους, όμως πλέον είστε έτοιμοι να ισορροπήσετε μόνοι σας. Είναι πιο εύκολο αν κινηθείτε γρήγορα, για αυτό μείνετε απασχολημένοι και δεν θα παρατηρήσετε την μετάβαση.

Στο παρελθόν θεωρήσατε τον εαυτό σας τυχερό, αλλά το 2014 σας έκανε να αμφιβάλετε. Φέτος θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να πάρετε αποφάσεις, θα ελέγχετε δύο φορές τα κίνητρα των ανθρώπων, θα βασιστείτε σε αναθεωρήσεις κλπ. Ο ήλιος κοντά στον πλούτωνα στην αρχή του χρόνου ευνοεί την εργατικότητά σας, και θα θεωρηθείτε αξιόπιστοι σύμβουλοι.

 

Η ερωτική σας ζωή: η ηχώ των γονικών σχέσεων θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει, ενώ θα γιατρέψετε συναισθήματα για την οικογένειά σας μέσα από ρομαντικές αλληλεπιδράσεις. Ο Απρίλιος θα έχει ευχάριστη επιρροή στην ερωτική σας ζωή και κάτι υπέροχο θα εξελιχθεί στις 3 Μαΐου με την πανσεληνο στο ζωδιο σας.

zodia-taro-45

 

Τα οικονομικά σας: δείξτε πρωτοβουλία. Πρέπει να δείξετε στους άλλους τι μπορείτε να κάνετε και ύστερα να τους πείτε τι θέλετε σε αντάλλαγμα. Θα ωφεληθείτε οικονομικά αν είστε οι πρώτοι που θα εκμεταλλευτούν μία νέα ευκαιρία.

 

Οι 10 πιο τυχερές σας μερες: 14 Ιανουαρίου, 10 Φεβρουαρίου, 13 Μαρτίου, 3 Μαΐου, 31 Ιουλίου, 23 Οκτωβρίου, 2 Νοεμβρίου, 11 Νοεμβρίου, 5 Δεκεμβρίου και 11 Δεκεμβρίου.

 

2015 διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw