2015-ταυρος: ερωτας, οικονομικά, τυχη

2015-ταυρος: ερωτας, οικονομικά, τυχη

 

Το κύριο θέμα: η ευτυχία σας εξαρτάται από το ποσοστό του ελέγχου που πιστεύετε πως έχετε πάνω στο περιβάλλον σας. Το αν ο υπολογισμός σας είναι ακριβής είναι άλλο ερώτημα, ένα που αξίζει να το εξερευνήσετε όταν νιώθετε πως η ευτυχία σας μειώνεται.

Η ενέργεια της γης το 2015 θα σας βάλει σε αρκετά σοβαρή διάθεση, με λίγο χρόνο για επιφανειακούς ανθρώπους. Όταν η αφροδιτη περάσει στο ζωδιο σας στις 17 μαρτίου, θα έχετε την τάση να χαλαρώσετε. Τον Απρίλιο να περιμένετε αυθόρμητα ταξίδια και απρόβλεπτες γνωριμίες, καθώς θα ακολουθήσετε την δημιουργική σας καρδιά.

 

Η ερωτική σας ζωή: ο ερωτας είναι ένας χορός και όλοι χορεύουν διαφορετικά. Και πάλι, υπάρχει ο βασικός ρυθμός και απαιτεί σεβασμό. Όταν δεν υπάρχει σεβασμός, τότε δεν ακούνε όλοι το ίδιο τραγούδι.

zodia-taro-45

 

Τα οικονομικά σας: έχετε αρκετό χρόνο για να αφιερώσετε στην εργασία, για αυτό επιλέξτε σοφά πως θα ξοδέψετε το χρόνο σας. Μόνο με πειθαρχία και σωστές κινήσεις θα φτάσετε στην επιτυχία και στην οικονομική ανταμοιβή που επιθυμείτε.

 

Οι 10 πιο τυχερές σας ημέρες: 17 Μαρτίου, 31 Μαρτίου, 14 Απριλίου, 20 Απριλίου, 17 Μαΐου, 10 Ιουλίου, 31 Ιουλίου, 27 Οκτωβρίου, 25 Νοεμβρίου και 21 Δεκεμβρίου.

 

2015 διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw