2015-τοξοτης: ερωτας, οικονομικά, τυχη

zwdio-toksotis-afroditi

2015-τοξοτης: ερωτας, οικονομικά, τυχη

 

Το κύριο θέμα: το ταλέντο σας για τόλμη θα βγει ξανά στην επιφάνεια. Δεν αρέσει στους άλλους αρχικά, αλλά πάντα σέβονται και θαυμάζουν την δύναμη του πνεύματός σας. Φυσικά θα βοηθήσει αν δεν πάρετε τα πράγματα τόσο σοβαρά.

Θα έχετε τη θέληση να μπλέξετε για αυτά που πιστεύετε καθώς ο κυβερνήτης σας θα σχηματίσει αντίθεση με τον αρη στην αρχή του έτους. Αργότερα τον Ιανουάριο, η αφροδιτη θα τολμήσει να σας αντιτεθεί, έτσι ίσως νιώσετε μόνοι αλλά κάντε κουράγιο. Στις 3 Μαρτίου όλα αλλάζουν για εσάς. Θα βρείτε νέους φίλους, υποστηρικτικούς συνεργάτες και ανθρώπους που έλεγαν πως έχετε δίκιο από την αρχή. Με τον κρονο στο ζωδιο σας μετά τις 18 Σεπτεμβρίου να μην είστε σίγουροι για τίποτα.

 

Η ερωτική σας ζωή: το πάθος σας είναι δεδομένο, αλλά θα θελήσετε να έρθετε σε ανθρώπους που μπορούν πάνω από όλα να είναι καλοί φίλοι. Μία φιλία που θα ανθίσει την άνοιξη, ίσως εξελιχθεί σε σοβαρή δέσμευση στο τέλος του χρόνου, όταν η αφροδιτη σας κλείσει το μάτι λίγο πριν την αρχή του 2016.

zodia-taro-45

 

Τα οικονομικά σας: Ακόμα και αν ψάχνετε μόνο μέντορες που αξίζουν, οι οικονομικές και επαγγελματικές συμβουλές που θα λάβετε αυτό το χρόνο θα είναι ταυτόχρονα εξαιρετικές και απαίσιες. Όταν κατανοήσετε την διαφορά θα γίνετε πλούσιοι.

 

Οι 10 πιο τυχερές σας ημέρες: 16 Ιανουαρίου, 13 Φεβρουαρίου, 30 Μαρτίου, 2 Ιουνίου, 1η Ιουλίου, 31 Ιουλίου, 26 Αυγούστου, 18 Σεπτεμβρίου, 20 Νοεμβρίου και 22 Νοεμβρίου.

 

2015 διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia

 

 

zvdia-zwdia-tarw