2015-υδροχοος: ερωτας, οικονομικα, τυχη

hlios-ydroxoos

2015-υδροχοος: ερωτας, οικονομικα, τυχη

 

Το κύριο θέμα: υπάρχει ένας συγκεκριμένος στόχος που σας ξέφυγε στο παρελθόν όσο σκληρά και αν προσπαθήσατε να τον κάνετε να συμβεί. Δεν θα τον κυνηγήσετε άλλο. Η συμπεριφορά της αποδοχής θα σας φέρει καλή τύχη.

Ο ερμής περνά στο ζωδιο σας στις 5 Ιανουαρίου, βοηθώντας σας να εκφράσετε τον εαυτό σας ξεκάθαρα, συγκεκριμένα και με καλή διάθεση από την αρχή. Ο αρης θα παρεμείνει στο παιχνίδι για το πρώτο μέρος του Ιανουαρίου, όταν μία νέα πνευματική επιρροή πάρει τα ηνία και σας βοηθήσει την καρδιά και την ψυχή σας να πετύχουν αυτά που συνηθίζατε να κάνετε με τεράστιο σωματικό κόπο. Όταν ο κυβερνήτης σας γυρίσει ανάδρομος τον Ιούλιο, έρχεται η στιγμή να αφοσιωθείτε στους άλλους.

 

Η ερωτική σας ζωή: τα συναισθήματα των άλλων θα σας μπερδέψουν, αλλά μην τρέξετε μακριά. Κατανοήστε τι αποτελεί δική σας ευθύνη και τι όχι. Επίσης, τα οικονομικά σας ίσως χειροτερέψουν την κατάσταση στις ερωτικές σχέσεις, για αυτό αποφύγετε τους δανεισμούς.

zodia-taro-45

 

Τα οικονομικά σας: ο ανταγωνισμός είναι σκληρός φέτος, αλλά δεν είστε πραγματικά σε κάποιον αγώνα, για αυτό μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Να θυμάστε πως αυτός που τα καταφέρνει πρώτος δεν σημαίνει πως έχει δίκιο. Να είστε διεξοδικοί.

 

Οι 10 πιο τυχερές σας ημέρες: 18 Φεβρουαρίου, 3 Μαρτίου, 11 Μαρτίου, 6 Απριλίου, 22 Ιουνίου, 31 Ιουλίου, 2 Αυγούστου, 13 Αυγούστου, 8 Σεπτεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου.

 

2015 διαβάστε επίσης:

 

zvdia-zwdia-tarw