2015-ζυγος: ερωτας, οικονομικά, τυχη

miniaies-provlepseis-zygos

2015-ζυγος: ερωτας, οικονομικά, τυχη

 

Το κύριο θέμα: δεν πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια το να κάνετε αυτό που θέλετε. Επίσης μία επιδέξια προσέγγιση στον ελεύθερο χρόνο σας μπορεί να αλλάξει την επαγγελματική και ερωτική σας ζωή θετικά.

Που πήγε η δημιουργικότητά σας; Μην ανησυχείτε, η ανία που νιώθετε στην αρχή του χρόνου είναι απλά οι πλανήτες που σας πιέζουν να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Θα βρείτε την μούσα σας μέσα από τα ταξίδια, την έρευνα, τα νέα δίκτυα, τους ενδιαφέροντες κύκλους στο ίντερνετ και τις καλύτερες ψυχαγωγικές επιλογές. Η ολικλή ηλιακή έκλειψη στις 20 Μαρτίου θα είναι σαν επανεκκίνηση για εσάς.

 

Η ερωτική σας ζωή: η προσωπική ικανοποίηση είναι το θέμα. Όσο λιγότερο εξαρτηθείτε στον ερωτα, τόσο περισσότερο αξιόπιστος θα γίνει το άλλο άτομο. Οι ελεύθεροι ίσως ακούσουν πρόταση γάμου όταν η αφροδιτη περάσει στο ζωδιο σας τον Νοέμβριο.

zodia-taro-45

 

Τα οικονομικά σας: μην επιτρέψετε στην επαγγελματική ηθική να σας σκλαβώσει. Σίγουρα στο παρελθόν σας κράτησε ασφαλείς και σας έκανε περισσότερο χρήσιμους. Όμως φέτος ήρθε η ώρα για μία ολοκρατική προσέγγιση.

 

2015 διαβάστε επίσης

 

 

 

zwdia-3-zodia

 

Οι 10 πιο τυχερές σας μέρες: 12 Ιανουαρίου, 8 Φεβρουαρίου, 4 Απριλίου, 27 Αυγούστου, 23 Σεπτεμβρίου, 31 Ιουλίου, 12 Οκτωβρίου, 8 Νοεμβρίου και 12 Νοεμβρίου.