2017 ζωδια Ζυγος Ετησιες Ερωτικες Προβλεψεις

gynaika-zygos

Ζυγός – Ερωτικό Ωροσκόπιο 2017

Είναι εγωιστικό να ξεκινήσετε το 2017, επικεντρωμένοι στο μαγικό κόσμο του εαυτού σας; Το ερωτικό ωροσκόπιο του Ζυγού για το 2017 λέει: δεν είναι καθόλου, γι’ αυτό μην αφήσετε κανέναν να σας πει το αντίθετο. Υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για την πινακίδα στην είσοδο του Μαντείου των Δελφών, που λέει το εξής: γνώθι σ’ εαυτόν. Οι άνθρωποι που ξέρουν ποιοι είναι, κάνουν καλύτερες σχέσεις, κάνουν καλύτερες επιλογές και είναι πιο ευτυχισμένοι.

Αυτό είναι ένα σημαντικό έργο ψυχής, οπότε μη φοβάστε να σκάψετε βαθιά και να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας – αν είναι απαραίτητο. Όσο μεγαλύτερη αυτογνωσία αποκτάτε, σε τόσο καλύτερη θέση θα είστε, για να επωφεληθείτε από τις πολλές ευκαιρίες που έχει να σας προσφέρει αυτό το έτος. Αυτή η διαδικασία θα σας πάει βαθιά μέσα στον εαυτό σας, στα κίνητρά σας και ειδικά γύρω από τις σχέσεις σας με τους άλλους.

 

Στις αρχές του νέου έτους θα είστε ενεργητικοί και ο έρωτας θα ευδοκιμεί. Να περιμένετε και το απροσδόκητο – τα βέλη του θεού Έρωτα μπορεί να σας χτυπήσουν ανά πάσα στιγμή, Ζυγοί. Μπορεί εύκολα να ερωτευτείτε κάποιον του οποίου τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι παραφουσκωμένα. Κάποιος έλεγχος με τους στενότερους φίλους σας, θα σας βοηθήσει να μείνετε στο σωστό δρόμο και θα αποτρέψει τα γυαλιά σας από το να θολώσουν και να εμποδίζουν την όρασή σας. Δώστε στον εαυτό σας άφθονο χρόνο, κατά την εξέταση δέσμευσης με κάποιον που μόλις γνωρίσατε. Πριν από το τέλος του έτους, παλιές σχέσεις μπορεί να τελειώσουν ή να αλλάξουν σημαντικά. Μπορείτε να περιμένετε κάτι πιο ουσιαστικό, ανεξάρτητα με το ποια είναι η σχέση σας στην αρχή του έτους.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι προβλέψεις για το 2017 για το Ζυγό, δείχνουν επίσης ότι ο διερχόμενος Ουρανός στον 7ο Οίκο σας, μπορεί να φέρει απρόσμενα δημόσια αξιώματα ή περισσότερη δημόσια ζωή στην καθημερινότητά σας. Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις με τον Ουρανό, ειδικά με το ταίρι σας, τον / την σύζυγο σας ή το άλλο σας μισό. Κάποιοι σύντροφοί είναι πιθανό να φέρουν ενθουσιασμό στη ζωή σας, καθώς φέρνουν μαζί τους μερικές πολύ ασυνήθιστες περιστάσεις, ακόμα και κάποια δράματα.

Καθώς αυτοί οι Ουράνιοι τύποι περνούν από τη ζωή σας, περιμένετε να φωτίσουν τον κόσμο σας με ασυνήθιστο και απροσδόκητο τρόπο, ειδικά με τον τρόπο που μιλούν, ντύνονται, τρώνε, κλπ. Η παρέα τους μπορεί να είναι διασκεδαστική, τουλάχιστον για λίγο.
Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, οι νέοι άνθρωποι που συναντάτε είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν κάποιον ενθουσιασμό ή δράμα στη ζωή σας. Αλλά μην περιμένετε από τον Ουρανό να φέρει μακράς διαρκείας ή σταθερές σχέσεις, είτε έναν σταθερό, καθημερινό τρόπο ζωής. Αυτό το έτος δεν θα αποδειχθεί βαρετό ή σταθερό στο γάμο, στη σχέση ή με το ταίρι σας.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ενέργεια του Ουρανού είναι τόσο απρόβλεπτη, και τα νέα άτομα που πιθανά θα φέρει στη ζωή σας, μπορεί να είναι και στις δύο πλευρές του φάσματος – από την ιδιοφυΐα μέχρι την τρέλα. Οι Ουράνιοι τύποι ανθρώπων είναι πολύ ανεξάρτητοι και ποτέ δεν θέλουν να δεσμευτούν ή να περιοριστούν με οποιονδήποτε τρόπο. Αλλά επειδή η ενέργεια του Κριού είναι συνδεδεμένη με αυτή την εφτάχρονη διέλευση του Ουρανό μέσα από αυτό το ζώδιο, είναι ακόμα πιο απρόβλεπτη και δύσκολη στην κατανόησή της.

Δεν θα ξέρετε ότι είστε παντρεμένοι, μέχρι να ξυπνήσετε από τη ζάλη – όπως η Μπρίτνι Σπίαρς. Είτε δεν θα ξέρετε ότι το ταίρι σας έχει φύγει, μέχρι να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα. Είτε δεν θα συνειδητοποιήσετε ότι ο γάμος σας είναι σε δύσκολη φάση, μέχρι να είναι πολύ αργά. Για κάποιους Ζυγούς, οι σύντροφοί τους μπορεί να έχουν κάποια σοβαρά προβλήματα με την υγεία τους, να αρχίσουν να ξεχνούν πολύ ή να αρχίσουν να πίνουν βαριά.

Με τον διερχόμενο Ουρανό στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, των συζύγων και των ξεχωριστών ανθρώπων στη ζωή σας, να αναμένετε το απροσδόκητο. Μπορεί αυτά τα άτομα να αντιδρούν για την ανεξαρτησία τους με μερικούς πολύ παράξενους τρόπους, και ίσως αυτό να σας μπερδέψει πραγματικά. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να γίνουν εξαιρετικά δημιουργικοί και να παράγουν μερικά θαυμάσια έργα τέχνης στη μουσική, τη ζωγραφική, το γράψιμο ή την ποίηση. Μπορεί να σας καταπλήξουν με τα απρόβλεπτα λόγια τους, τις σκέψεις, τις ιδέες ή τη συμπεριφορά τους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Αυτή η διαδικασία θα λειτουργήσει είτε είστε σε σχέση είτε όχι – επειδή φυσικά η κατάσταση της ερωτικής σας ζωής δεν έχει καμία ανάμιξη σε αυτό – καθώς παραμένετε ο κοινός παρονομαστής, μόνοι ή δεσμευμένοι! Ερωτήματα του τύπου «γιατί αναζητάτε έναν συγκεκριμένο τύπο συντρόφου», «γιατί αντιμετωπίζετε ορισμένα θέματα», «γιατί συμπεριφέρεστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο όταν χτυπούν τα συναισθηματικά κουμπιά σας», απαιτούν απαντήσεις. Και όσα περισσότερα ανακαλύπτετε, τόσο περισσότερο θα καταλαβαίνετε τον εαυτό σας – και τους άλλους – στη διαδικασία.

Μέχρι τη στιγμή που θα φτάσουμε στις 28 Μαρτίου, όταν η Νέα Σελήνη στον τομέα της σχέσης σας θα φέρει τον Ήλιο στον 7ο Οίκο σας – και θα βρίσκεται επίσης σε αντίθεση με το Δία στον 1ο Οίκο σας, θα έχετε φτάσει λογικά σε ένα σημείο καλύτερης κατανόησης. Ως εκ τούτου, θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και πιο άνετοι μέσα σας. Όσα περισσότερα ξέρετε για τον εαυτό σας, τόσο πιο άνετα θα είστε στις υπάρχουσες σχέσεις σας ή θα ξέρετε τι χρειάζεστε στις μελλοντικές.

Οι προβλέψεις της αστρολογίας του 2017 για το Ζυγό, λένε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο μεταξύ αυτών των φεγγαριών, για να εξερευνήσετε το εσωτερικό τοπίο σας, αγαπητοί Ζυγοί. Διαβάστε κινητήρια και διορατικά βιβλία, κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με ψυχολογία και την προσωπική ανάπτυξη. Οι πιθανότητες λένε πως αν μπείτε σε ένα βιβλιοπωλείο ή ερευνήσετε στο διαδίκτυο, οι σωστοί τίτλοι θα εμφανιστούν μπροστά σας! Όταν γνωρίζουμε τον εαυτό μας, δεν έχουμε καμία ανάγκη να ελέγχουμε ή να αλλάξουμε τους άλλους. Μας αρέσει ο εαυτός μας – και ένα άτομο που έχει φτάσει σε αυτό το σημείο στην πορεία της ψυχής του, ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει να επιτρέψει στους άλλους να είναι ο εαυτός τους επίσης.

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ενέργεια που εκπέμπετε, αλλάζει. Γι’ αυτό αν είστε αδέσμευτοι και ψάχνετε για σχέση, είναι πιο πιθανό να προσελκύσετε έναν σύντροφο που γνωρίζει επίσης τον εαυτό του – ο οποίος θα χαρεί να σας αφήσει να είστε αυτοί που είστε εξίσου! Αν το δει κανείς από αυτή τη σκοπιά, αυτού του είδους η δουλειά δεν φαίνεται καθόλου εγωιστική ή ναρκισσιστική, έτσι δεν είναι; Για την ακρίβεια, καταλήγει μόνο σε θετικά αποτέλεσμα για όλους!

Για όσους Ζυγούς είναι σε σχέση, μπορεί να δείτε οφέλη να έρχονται μέσω του συντρόφου ή της σχέσης σας στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο Δίας στον 1ο σας Οίκο, σας κάνει να διψάτε για περισσότερη εσωτερική γνώση και για να διερευνήσετε ποιοι πραγματικά είστε και για τι είστε ικανοί. Θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου του 2017, μην το ξεχνάτε. Να περιμένετε ότι οι ιδέες σας – ειδικά αυτές που αφορούν εσάς – θα συνεχίζουν να αλλάζουν καθώς αποκτάτε περισσότερη εσωτερική γνώση, ενώ θα συνεχίσετε επίσης να δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στην υγεία και την εμφάνισή σας.

Μήπως αισθάνεστε ότι έχετε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση και παλιότερα; Όπως συμβαίνει με όλες τις διελεύσεις του Δία, σκεφτείτε 12 χρόνια πριν. Τι συνέβαινε τότε, σε ποια πράγματα είπατε «ναι» και ποια αφήσατε να προσπεράσουν; Τι θα κάνατε διαφορετικά σήμερα; Πράξτε με βάσει αυτά που μάθατε από τις επιλογές που κάνατε τότε. Και πάνω απ’ όλα, ορκιστείτε στον εαυτό σας να μην μετανιώνετε για τίποτα, όταν θα κοιτάτε πίσω σε αυτή την περίοδο 12 χρόνια μετά.
Οι προβλέψεις του 2017 για το ζώδιο του Ζυγού, δείχνουν επίσης ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν αλλαγές στην κατάσταση της οικογένειάς σας. Η έδρα της οικογένειάς σας μπορεί να μετακινηθεί σε άλλη διεύθυνση ή το δυναμικό της οικογένειας μπορεί να είναι διαφορετικό με κάποιο τρόπο.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66