2017 ζωδια Σκορπιος Ετησιες Προβλεψεις

scorpio-sign1

2017 ζωδια Σκορπιος Ετησιες Προβλεψεις

Γεια σας, υπέροχοι Σκορπιοί! Το ωροσκόπιό σας για το 2017 δείχνει ότι αρχίζει ο καλύτερος κύκλος σας για 12 χρόνια! Εκπληκτικά γεγονότα στην αγάπη, τα ταξίδια και την επέκταση, σας μεταφέρουν προς τον ουρανό! Ετοιμαστείτε για ένα μοιραίο έτος, καθώς το 2017 θα σας μεταφέρει σε ένα υπέροχο ταξίδι, όπου μεγαλύτερες από τη ζωή και εκπληκτικές εμπειρίες ανοίγουν πόρτες, νέους ορίζοντες και σας μετατρέπουν σε μαγνήτη έλξης!

Οι προβλέψεις για το 2017 δείχνουν ότι μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα είναι στον 12ο Οίκο σας των πνευματικών μυστικών και των συμβάσεων της ψυχής. Το παρελθόν είναι που χαρακτηρίζει – ή τουλάχιστον σας δίνει επίγνωση – για το πώς έχουν επηρεάσει οι σχέσεις του παρελθόντος σας (ή οι επιλογές) τις τωρινές.

 

Ο Δίας προκαλεί όποιες συμβάσεις ψυχής έχουν καθυστερήσει, ενώ βρίσκεται εδώ και είτε θα παραδώσει εκ νέου έναν εραστή του παρελθόντος από αυτή τη ζωή ή ίσως έναν καινούριο. Οι προβλέψεις για το 2017 για τον Σκορπιό επισημαίνουν ότι είναι μια εποχή εσωτερικής πνευματικής μάθησης, όπου οι δεσμοί με το παρελθόν σας, το κάρμα της οικογένειάς σας, οι καρμικές σχέσεις με τους άλλους, η πορεία της ψυχής και ο σκοπός σας αποκαλύπτονται.

zodia-taro-45

Ο Δίας θέλει πάντα να προσφέρει οφέλη αλλά – όπως μου αρέσει να επισημαίνω – δεν είναι η νεράιδα με το μαγικό ραβδί. Πρέπει να κάνουμε και μια προσπάθεια από μόνοι μας, αντί να στεκόμαστε και να περιμένουμε κάτι να πέσει στα πόδια μας. Ο Δίας στον 12ο Οίκο σας έχει πολύ σπάνια να κάνει με μεγάλα υλικά οφέλη. Τα δώρα του προς εμάς είναι ψυχικής φύσης, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτά μπορεί να αποδειχθούν τα πιο πολύτιμα και ανθεκτικά από όλα.
Μόλις εντοπίσουμε τα μοτίβα και αυτά που μας κρατούν πίσω, είμαστε ελεύθεροι να επωφεληθούμε πλήρως από όλες τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο μας, καθώς έχουμε επουλωθεί και απαλλαχθεί. Γι΄ αυτό ακριβώς προετοιμάζεστε αυτή τη στιγμή, οπότε κάντε τη προσπάθεια!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι άλλοι είναι τυχεροί να σας έχουν στο πλευρό τους, Σκορπιοί, καθώς είστε αποφασισμένοι, πιστοί και γενναίοι. Το βάθος της σκέψης και η μεγάλη σας ειλικρίνεια, σας κάνει σημαντικούς συμμάχους. Έχετε ένα σχολαστικό μυαλό που μπορεί να φτάσει βαθιά κάτω από την επιφάνεια, για να μπει στην καρδιά του θέματος. Το πάθος είναι το μεσαίο σας όνομά (αν όχι το πρώτο σας), καθώς ζείτε τη ζωή σας έντονα.

Σκορπιοί, είστε ένα άκρως αισθησιακό άτομο, πεισματικά κυνηγάτε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Οι άλλοι θέλγονται από τη σέξι, μαγνητική σας γοητεία, αλλά θα είναι απλά ανόητοι αν σας προδώσουν ποτέ. Ενώ η μαγνητική σας δύναμη και η ισχυρή σας θέληση μπορεί να είναι εκπληκτική, το άσχημο κεντρί της εκδίκησής σας μπορεί να ζαλίσει τους εχθρούς σας, σαν την ουρά του σκορπιού. Έχετε απίστευτα κρυφά βάθη που μόνο λίγοι ξεχωριστοί γνωρίζουν και έχουν τη χαρά αυτής της γνώσης.

Οι προβλέψεις του 2017 για τον Σκορπιό δείχνουν ότι η αρχή σας για αυτό το έτος, θα είναι η ευθύνη με τα χρήματα. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας, θα είναι στον τομέα των χρημάτων και των υπαρχόντων σας για ένα μεγάλο μέρος του έτους. Υπάρχουν πολύτιμα μαθήματα που θα μάθετε κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, τα περισσότερα από αυτά θα περιστρέφονται γύρω από τη συνετή χρήση των πόρων σας. Το γεγονός ότι είστε άνετα τώρα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδεύετε αλόγιστα – ξοδέψτε έξυπνα αντ’ αυτού.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768
Τα άστρα σας προειδοποιούν αν έχετε παιδιά, να τα παρακολουθείτε από κοντά. Αλλάζουν τόσο γρήγορα. Δώστε τους το χώρο και την ιδιωτικότητά τους, αλλά χωρίς να το καταλαβαίνουν βεβαιωθείτε ότι δεν μπαίνουν σε μπελάδες με ναρκωτικά, με το σεξ ή το αλκοόλ. Συνειδητοποιείστε ότι προσπαθούν να βρουν την ταυτότητά τους, αλλά μπορεί να το κάνουν ακολουθώντας τυφλά τις ομάδες που νομίζουν ότι είναι κουλ.

Η πρόβλεψη για το 2017 δείχνει ότι τα ταξίδια, ειδικά τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, είναι πολύ πιθανά κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων μηνών του έτους. Έτσι εξασφαλίστε ότι το διαβατήριό σας είναι ενημερωμένο. Υπάρχει κάποιο μέρος που πάντα θέλατε να επισκεφτείτε και να δείτε ή να βιώσετε; Αυτή είναι η πρόσκλησή σας για να διερευνήσετε ένα μεγαλύτερο, πιο δυναμικό κόσμο, οπότε αρχίστε να κάνετε σχέδια για να πάτε, ακόμη και αν σε αυτό το στάδιο το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να κοιτάτε στο διαδίκτυο ναύλους ή να ξεφυλλίσετε έναν ταξιδιωτικό οδηγό. Μπορεί να εκπλαγείτε με το πώς θα σας έρθει η ευκαιρία να πάτε εκεί που θέλετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μπορεί να βρεθείτε σε εξωτικές τοποθεσίες αυτό το μήνα, Σκορπιοί. Υπάρχουν μέρη στον κόσμο που είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που έχετε συνηθίσει, και λαχταράτε να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε από τον κόσμο γύρω σας. Η διανοητική σας περιέργεια θα ικανοποιηθεί με την εξερεύνηση μακρινών χωρών, αλλά πάνω απ’ όλα θα απολαύσετε την επικοινωνία με τους ξένους. Σκορπιοί, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να βρείτε κάποιον στο διαδίκτυο που ζει σε έναν μακρινό κόσμο, πολύ μακρινό. Ένας φίλος εξ αποστάσεως θα μπορούσε να σας συστήσει τη μοναδικότητα ενός διαφορετικού πολιτισμού, χωρίς να χρειάζεται να είστε πραγματικά εκεί.

Το ωροσκόπιο του 2017 δείχνει ότι η τύχη είναι σίγουρα στο πλευρό σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, οπότε γιατί να μην πάρετε ρίσκα; Αναφέρομαι σε υπολογισμένα ρίσκα φυσικά, όχι να πάτε στο Λουτράκι και να στοιχηματίσετε το σπίτι σας στα τραπέζια του Blackjack! Δώστε μια ευκαιρία στα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, Σκορπιοί. Ίσως προωθώντας τη δική σας επιχείρηση ή ζητώντας μια θέση που κανονικά θα αποφεύγατε, επειδή πιστεύετε ότι δεν είστε αρκετά έμπειροι ή δεν έχετε το κατάλληλο επίπεδο ειδίκευσης. Τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν και να σας αποδείξουν ότι υπάρχουν περισσότερα σε εσάς από αυτά που πιστεύετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ενώ είμαστε σε αυτό το θέμα, είναι η ώρα για εσάς να μιμηθείτε αυτές τις ποιότητες. Η πρόγνωση για το 2017 επισημαίνει ότι ο Δίας στον Σκορπιό αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή και έναν νέο εαυτό, οπότε κάντε μεγάλες αλλαγές στην εικόνα σας, την εμφάνισή σας, την ντουλάπα σας και μην είστε ο παλιός σας εαυτός. Γίνετε μια πιο τολμηρή, πιο ζωντανή εκδοχή σας, Σκορπιοί. Αυτό είναι που ενεργεί σαν καταλύτης για αυτή τη διαδικασία έλξης, καθώς η αντίδραση που παίρνετε από τους άλλους, δείχνει ότι αγαπούν αυτές τις υπέροχες δονήσεις που εκπέμπετε.

Αυτό θα λειτουργήσει σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, Σκορπιοί. Είναι η βαρυτική δύναμη της έλξης και για μια στιγμή απλά σκεφτείτε τις τεράστιες βαρυτικές επιδράσεις που έχει ο Δίας στο ηλιακό μας σύστημα. Γνωρίζατε ότι χωρίς τον Δία, η ζωή στη Γη μπορεί να μην είχε εξελιχθεί; Τουλάχιστον να μην είχε εξελιχθεί με τον τρόπο που ξέρουμε.

Βλέπετε, Σκορπιοί, η βαρύτητα του Δία προσθέτει μια ουσιαστική «ταλάντευση» στην τροχιά της Γης, η οποία σε συνδυασμό με την παρουσία της Γης στη βιώσιμη ζώνη, στην απόσταση που έχει από τον Ήλιο μας, σημαίνει ότι η ζωή μπόρεσε να αρχίσει εδώ. Χωρίς τον Δία δεν μπορούμε να πούμε τι θα είχε συμβεί. Όταν αρχίζουμε να το καταλαβαίνουμε αυτό σε αυτό το επίπεδο, τότε μπορούμε να πούμε αν ο Δίας μπορεί να επηρεάσει τον πλανήτη μας με αυτό τον τρόπο, τι μπορεί να κάνει για εμάς ξεχωριστά; Τώρα καταλαβαίνετε γιατί το να δουλέψετε με αυτή την ενέργεια είναι τόσο σημαντικό. Αψηφήστε τη βαρύτητα από τον Οκτώβριο και μετά!

zwdia-zvdia-taro-00
Σύμφωνα με τις προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού για το 2017, θα είστε η ραχοκοκαλιά της υποστήριξης, όχι μόνο για την οικογένειά σας αλλά και για τους φίλους σας. Εκείνοι που σας ενδιαφέρουν και που νοιάζονται για εσάς, μπορεί να αναζητήσουν την παρηγοριά σας. Φέτος διαθέτετε ένα ξεχωριστό χάρισμα να ανακουφίζετε τους άλλους από τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Με πολλούς πλανήτες να ευθυγραμμίζονται στον τομέα της φιλίας σας, οι φίλοι θα είναι πολύ σημαντικοί για εσάς. Η γενναιοδωρία σας και η ικανότητά σας να παρηγορείτε τους άλλους, θα σας κρατήσει περιτριγυρισμένους από φίλους όλο το χρόνο.

Σύμφωνα με την αστρολογία, το 2017 θα ευχαριστείτε τα τυχερά αστέρια σας που είστε Σκορπιοί τον Οκτώβριο, όταν ο Δίας (ο πλανήτης της καλής τύχης) μπει στο ζώδιό σας για 12 γεμάτους μήνες. Αυτή θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά για εσάς, Σκορπιοί. Τα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς θα ανοίξουν τα μάτια σας σε έναν κόσμο που ποτέ δεν φανταζόσασταν.
Αυτή η αλλαγή τοπίων και τρόπου ζωής μπορεί να μεταβάλει τη φιλοσοφική οπτική σας. Είστε ανοικτοί στους άλλους και πρόθυμοι να μάθετε. Ο ενθουσιασμός σας για τη ζωή και τις πολλές δυνατότητες που σας δίνει, σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τα πάντα γύρω σας. Μπορεί να ζήσετε κάτι φέτος που αποκαλύπτει ένα σημαντικό μήνυμα – μπορεί να καταλάβετε τι είναι η ζωή για εσάς και πού εσείς κολλάτε σε αυτή την εξίσωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera