2017 ζωδια Τοξοτης Ετησιες Ερωτικες Προβλεψεις

toksotis-synastria

Τοξότης – Ερωτικό Ωροσκόπιο 2017

Το ερωτικό Ωροσκόπιο του 2017 για τον Τοξότη, επισημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε το αναπάντεχο όσο αφορά την αγάπη μέσα σε αυτή τη χρονιά. Οι υποσχέσεις μπορεί να αλλάξουν ή να μην πραγματοποιηθούν, οπότε μην παραδώσετε την καρδιά σας πολύ γρήγορα σε κάποιον. Οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι πάντα αυτοί που φαίνονται ή αυτοί που ελπίζατε να είναι.

Μερικοί από εσάς μπορεί να αισθάνεστε πολύ ρομαντικοί και να αναζητάτε τον ενθουσιασμό μέσα από κάποιες έντονα ρομαντικές περιπέτειες. Μην βάλετε τον εαυτό σας σε ένα σωρό προβλήματα, βάζοντας πολλά καρπούζια κάτω από τη μασχάλη σας με κανέναν αυτή τη στιγμή.

 

Ο Ουρανός βρίσκεται στον 5ο Οίκο σας της δημιουργικότητας, της αγάπης και του έρωτα, και θα σας ανεβάσει σε ένα τραινάκι ρομαντικών αποδράσεων το 2017. Μην περιμένετε κανένα από αυτά τα ειδύλλια να είναι μόνιμα. Απλά διασκεδάστε, Τοξότες.
Οι προβλέψεις του 2017 για τον Τοξότη δείχνουν ότι μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι θεαματικό κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ουρανού. Μπορεί να αναπτύξετε νέα ταλέντα ή να ανακαλύψετε ότι είστε καλλιτεχνικοί. Απολαύστε τις ταινίες, τα βίντεο, τις κάμερες και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τον κινηματογράφο. Μπορεί να γίνετε κριτικοί ή εμπειρογνώμονες στο χορό, τη μουσική, τη τέχνη ή τη λογοτεχνία.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Βγείτε έξω και αρπάξτε τη ζωή και με τα δύο χέρια – και περάστε καλά. Απλά μην παραβείτε το νόμο ή βάλετε τον εαυτό σας σε μπελάδες, Τοξότες. Το αντίθετο φύλο σας βρίσκει πολύ λαμπερούς και ελκυστικούς, οπότε περιμένετε κάποια νεύματα και βλέμματα να έρχονται στο δρόμο σας το 2017.

Τοξότες, ξεκινήστε το 2017 εξακολουθώντας να εστιάζετε σε αυτές τις τρεις ευχές που σας είπα να κάνετε από το Σεπτέμβρη του 2015, όταν ο Δίας μπήκε στον 11ο Οίκο σας. Τουλάχιστον επικεντρωθείτε σε αυτές που δεν έχουν γίνει ακόμα πραγματικότητα. Οι πιθανότητες είναι η μία από αυτές να έχει ήδη πραγματοποιηθεί.

Αν θυμάστε, σας είχα πει ότι μία ή περισσότερες θα πραγματοποιηθούν, όσο ο Δίας παραμένει σε αυτό τον Οίκο του χάρτη σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι κάνετε το δικό σας μερίδιο για να συμβεί αυτό. Ωστόσο, ενώ ο Δίας θέλει να πει «Ναι!», δεν είναι συνδυασμός του Άη Βασίλη και του τζίνι στο λυχνάρι σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε κι εσείς προσπάθεια, καθώς οι ενέργειές σας θα ενεργοποιήσουν το δυναμικό της τύχης του. Έτσι θέτετε τις δυνάμεις σε κίνηση και ο Δίας θα κάνει τα υπόλοιπα.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768
Η αστρολογία προτείνει για το 2017 σε εσάς τους Τοξότες, να έχετε ένα σχέδιο για τα βήματα που θα ακολουθήσετε για να ενεργοποιήσετε πραγματικά το δυναμικό του Δία σε αυτό τον Οίκο. Τουλάχιστον θα πρέπει να σας φέρει σε επαφή με αυτούς που έχουν επιρροή, τους πολυταξιδεμένους και επιτυχημένους φίλους, οι οποίοι μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσουν ή τουλάχιστον να σας παρέχουν συναισθηματική υποστήριξη – και ίσως να προσφέρουν και περισσότερα. Αν ψάχνετε για έναν σύντροφο στα ταξίδια σας ή για κάποιον με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε νέες εμπειρίες, τότε ο Δίας μπορεί να σας παραδώσει τον τέλειο φίλο.

zwdia shmera

Απλά πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτός είναι ο Οίκος της φιλίας, όχι ο Οίκος του ρομαντισμού. Για να εξελιχθεί μια σύνδεση σε κάτι παραπάνω, χρειάζεστε άλλες διελεύσεις να συμβούν. Αλλά δείτε το αυτό ως μια ευκαιρία για να εξερευνήσετε όλα τα είδη των συνδέσεων, καθώς όλες οι συνδέσεις πλάθονται από αγάπη, ακόμη και αν δεν είναι ερωτικού τύπου!

Τούτου λεχθέντος, δεν σημαίνει ότι ο έρωτας δεν μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τη φιλία. Γι’ αυτό να θυμάστε, Τοξότες, αν συμβεί αυτό, είναι συνήθως το πιο ανθεκτικό είδος, ή μπορεί η αγάπη να μην εμφανιστεί έτσι κι αλλιώς. Έχετε παρατηρήσει ότι συνήθως έρχεται όταν διασκεδάζετε και δεν τη σκέφτεστε; Τόσο περίεργο! Έτσι, Τοξότες, αν αναζητάτε την αγάπη το 2017, η συμβουλή μου προς εσάς για το έτος είναι να επικεντρωθείτε στη διασκέδαση και στο να είστε με εκείνους που απολαμβάνετε την παρέα τους και οι πιθανότητες είναι ότι η αγάπη θα σας βρει από μόνη της!

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia