2017 ζωδια υδροχοος ετησιες προβλεψεις ανα μηνα

2017 ζωδια υδροχοος ετησιες προβλεψεις ανα μηνα

2017 ζωδια Ιανουάριος
Μήπως κάποιες φορές νιώθετε σαν ένα ξένο σώμα, σε έναν πλανήτη γεμάτο ανθρώπους; Μήπως θεωρείτε ότι κατανοείτε πράγματα που οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουν; Μήπως ενίοτε δυσκολεύεστε να εξηγήσετε τις απόψεις σας στους άλλους, και μένετε να τους βλέπετε με βλέμμα απορίας τύπου «μα τι λέει»;

Δεν είστε οι μόνοι με αυτή την αίσθηση. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτό το μήνα εσείς οι Υδροχόοι, είναι μια ροπή που θα έχετε προς τα ατυχήματα. Θα είναι καλό να καταγράφετε τις σκέψεις σας, γιατί ίσως πραγματικά τώρα να αρχίσετε να βλέπετε πόσο ευφυείς είστε. Τολμήστε να κάνετε μεγαλεπήβολες ευχές για τα γενέθλιά σας – σας αξίζει να πραγματωθούν όλα σας τα όνειρα!

 

2017 ζωδια Φεβρουάριος
Φαντάζετε εριστικοί και πεισματάρηδες. Θεωρείτε ότι είναι αναγκαίο; Δεν είναι! Πρέπει να ηρεμήσετε και να κάνετε ένα διάλειμμα από τις ίδιες σας τις σκέψεις. Αν έχετε την τάση να εμμένετε πολύ σε κάποια θέματα, καταγράψτε τα και βάλτε τα στην άκρη για λίγο. Τίποτα δεν θα σας καταπιέσει. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι και τις 19 του μήνα, που θα περάσει στους Ιχθύες. Μέσα σε αυτό το διάστημα, οφείλετε να μάθετε να απομακρύνετε όσα δεν σας εξυπηρετούν πια.

zodia-taro-45

Ωστόσο πρέπει να παίρνετε αυτές τις αποφάσεις με διακριτικότητα αλλά και να μην βιάζεστε να καταλήγετε σε συμπεράσματα, όταν οι άλλοι δεν λειτουργούν ακριβώς όπως θα επιθυμούσατε. Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Εσείς πρέπει να επιδείξετε ελαστικότητα και να μπείτε στη θέση των άλλων. Αν χρειάζεστε λίγο χρόνο απομόνωσης, να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας. Μόνο μην απομακρυνθείτε για πολύ…

zwdia-66

2017 ζωδια Μάρτιος
Έχετε ανάγκη να συζητήσετε τις ιδέες και τις προθέσεις σας με κάποιο άτομο που θα σας δώσει ουσιαστικές συμβουλές. Ίσως να εντοπίσετε έτσι τις αιτίες για την ανασφάλεια που νιώθετε. Κάποιος ή κάτι μπορεί να σας κατευθύνει σε λάθος πορεία ή να σας κρατά πίσω στις επιθυμίες σας. Αν μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με ένα άτομο εμπιστοσύνης, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε αν η αίσθησή σας έχει βάση ή είναι της φαντασίας σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Απρίλιος
Θα νιώθετε εξαιρετικά ευαίσθητοι όλο αυτό το μήνα, γι’ αυτό δεν πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν να σας καταπιέσει. Λειτουργήστε όπως νιώθετε εσείς καλά, όχι όπως σας ορίζουν άλλοι. Να είστε ο εαυτό σας και να μην χρησιμοποιήστε κανένα προσωπείο, διαφορετικά θα πιεστείτε περισσότερο. Το πιο πιθανό είναι να έχετε κουραστεί πια… να νιώθετε συνεχώς κουρασμένοι.

Η βαθύτερη αιτία για την έλλειψη ενέργειας, είναι η εσωτερική ένταση που κουβαλάτε. Κανένα διεγερτικό – τύπου καφεΐνης ή νικοτίνης – δεν θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα. Αυτό που χρειάζεστε, είναι ήλιος και άσκηση. Βάλτε έστω και λίγη κίνηση στο πρόγραμμά σας, σε καθημερινή βάση. Μην πάρετε καμία σημαντική απόφαση αυτό το μήνα. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και εστιάστε στη δημιουργικότητά σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Μάιος
Πώς αναζητάτε τη γνήσια ευτυχία, αν δεν ξέρετε κι εσείς οι ίδιοι τι πραγματικά θέλετε; Ίσως να νιώθετε συχνά μπερδεμένοι αυτή την περίοδο, όμως πρέπει να το χειριστείτε ως μια ευκαιρία για να κατασταλάξετε στα θέλω σας.
Αν χρειάζεστε μια συμβουλή ή στήριξη, απευθυνθείτε μόνο σε άτομα που εμπιστεύεστε. Μια θετική οπτική ίσως να είναι αρκετή, για να σας εστιάσει προς τη σωστή κατεύθυνση!

2017 ζωδια Ιούνιος
Κάντε επιτέλους ένα διάλειμμα στην υπερβολική σκέψη! Η πραγμάτωση των επιθυμιών σας είναι ήδη καθ’ οδόν, γι’ αυτό χαλαρώστε. Δεν χρειάζεται πλέον να κοιτάτε πίσω από τον ώμο σας. Το παρελθόν έληξε και βρίσκεστε ήδη σε μια νέα αφετηρία.
Θα κάνετε μια ιδιαίτερη καινούργια γνωριμία, που μπορεί να εξελιχθεί σε μια εξαιρετική φιλία, συνεργασία ή και κάτι περισσότερο… Αυτό το άτομο θα είναι εντελώς διαφορετικό απ’ όσα έχετε γνωρίσει! Ευφυές και ανέμελο, θα καταφέρει να σας χαρίσει υπέροχες στιγμές. Αυτός είναι ο μήνας που θα κάνετε πολλά νέα ξεκινήματα!

2017 ζωδια Ιούλιος
Ένας σημαντικός άνθρωπος της ζωής σας, ζητά περισσότερη προσωπική προσοχή από εσάς. Είναι όμως απόλυτα ειλικρινής μαζί σας; Ενίοτε οι άνθρωποι κάνουν ανοησίες, μόνο και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή. Εστιάστε σε όσα είναι σημαντικά για εσάς στη ζωή σας, αποβάλλετε άτομα και καταστάσεις που σας προκαλούν σύγχυση και άγχος. Το κλειδί αυτού του μήνα είναι η ειλικρίνεια – κι εσείς οφείλετε να είστε ειλικρινείς στον εαυτό σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

2017 ζωδια Αύγουστος
Ασχοληθείτε με όσα μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας. Ο καλλωπισμός του σπιτιού σας θα αποδώσει πολλά στο άμεσο μέλλον στην προσωπική σας ζωή. Αν έχετε διαφωνίες με τα άτομα που συμβιώνετε, ίσως είναι καιρός να κάνετε κινήσεις για να αλλάξει αυτό… Ακολουθήστε το ένστικτό σας.
Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το παρόν σας, πρέπει να κάνετε αλλαγές. Αν θεωρείτε ότι όλα κυλούν ομαλά, συνειδητοποιήστε το και αρχίστε να εκτιμάτε όσα θετικά – πράγματα και άτομα – υπάρχουν στη ζωή σας. Να ξέρετε ότι είστε ευλογημένοι και λειτουργείτε με ορθή πρακτική.

2017 ζωδια Σεπτέμβριος
Το τελευταίο πράγμα που θέλετε, είναι να δεσμευτείτε με κάποιον ή κάτι. Η ελευθερία είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για εσάς αυτή την περίοδο. Αν έχετε ένα ταίρι που είναι πάντα δίπλα σας και ευνοεί την ευόδωση των ονείρων σας, πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας ευλογημένο! Προσπαθήστε να επιστρατεύσετε λίγη περισσότερη υπομονή, γιατί τον τελευταίο καιρό είστε λίγο εριστικοί αλλά δεν θα θέλατε να πληγώσετε τα αισθήματα κανενός. Είναι για τους άλλους σημαντική η ελευθερία – και θα δείτε ότι θα ευνοηθείτε κι εσείς περισσότερο αν υπολογίζετε πιο πολύ τα αισθήματα των άλλων.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

2017 ζωδια Οκτώβριος
Θα καταφέρετε να διασκεδάσετε αρκετά αυτό το μήνα! Θα αξιοποιήστε λίγες μέρες διακοπών για να επωφεληθείτε, τόσο εσείς όσο και όσοι βρεθούν μαζί σας. Σκεφτείτε τρόπους να εντάξετε όσο το δυνατόν περισσότερους στη χαρά. Θα είναι πολλές οι δημιουργικές ενασχολήσεις που θα σας κρατούν σε συνεχή εγρήγορση. Αν μάλιστα είστε δεσμευμένοι, θα συνεργαστείτε και θα μοιραστείτε πανέμορφα πράγματα!

2017 ζωδια Νοέμβριος
Η καριέρα σας έρχεται στο προσκήνιο κι εσείς θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής αυτό το μήνα! Ακόμα και όσα θεωρούσατε ότι είναι ανέφικτα, τώρα μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά. Είναι εξαιρετικά αίσια η στιγμή για εσάς και θα μπορέσετε να κάνετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2017 ζωδια Δεκέμβριος
Έχετε συνειδητοποιήσει ότι κρατάτε την καρδιά ενός ανθρώπου στα χέρια σας; Να είστε τρυφεροί και ευγενικοί, για να είναι και το εν λόγω άτομο μαζί σας εξίσου τρυφερό και στοργικό. Ενίοτε οι συγκρούσεις είναι ένας τρόπος για να δείχνει κανείς πόσο νοιάζεται… Η συμφιλίωση που επακολουθεί, αποτελεί πάντα μια αναγέννηση της σχέσης! Επιστρατεύστε όλη σας την κατανόηση αυτό το μήνα, ακόμη κι αν κάποιες καταστάσεις μπορεί να σας φανούν ανεξέλεγκτες. Προσπαθήστε να μην παίρνετε προσωπικά τις απόψεις των άλλων. Διασκεδάστε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75