2018 Η τύχη των ζωδίων 

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

2018 Η τύχη των ζωδίων 

Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια; Γιατί θα είναι τυχερά;

Ο πλανήτης της τύχης Δίας βρίσκει σπίτι τον Σκορπιό (τυχεροί!) για το μεγαλύτερο μέρος του 2018, πριν επιστρέψει στο πραγματικό σπίτι του στον Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου, πράγμα που, πέρα απ’ το ότι φέρνει τρομερή τύχη στους Τοξότες, υπόσχεται να στείλει το μέτρο της τύχης στα κόκκινα για ολόκληρο τον ζωδιακό, επειδή όλοι οι πλανήτες έχουν μεγαλύτερη δύναμη όταν βρίσκονται στο ζώδιο που κυβερνούν!

zodia-taro-45

 

Οι τυχερές ημερομηνίες που πρέπει να κυκλώσετε στο ημερολόγιο σας καθώς ξεκινά το 2018: 7 και 8 Ιανουαρίου, όταν ο Ήλιος και ο Δίας και η Αφροδίτη και ο Δίας τα πάνε καλά, και μετά τις 15 Ιανουαρίου όταν ο Πλούτωνας και ο Δίας μαζί μας φέρνουν τύχη. Τα πιο τυχερά λόγια θα βγαίνουν από το στόμα σας και οι πιο τυχερές ιδέες θα έρχονται στο μυαλό σας στις 25, όταν ο Ερμής και ο Δίας έρθουν κοντά. Η πρόβλεψη για την τύχη του δικού σας ζωδίου:

2018 ζωδια Κριός

Η βουτιά είναι το πιο τυχερό μονοπάτι για εσάς και θα σας βγάλει στην σκάλα της αγοράς των ακινήτων ή θα σας βοηθήσει να σκαρφαλώσετε στην σκάλα του εμπορίου. Θα σας βγει σε καλό να δεσμευτείτε οικονομικά για να υποστηρίξετε μια συναισθηματική δέσμευση. Σημειώστε την 8η Νοεμβρίου, όσο πιο μακριά είστε από το σπίτι τόσο πιο τυχεροί θα είστε. Το να λέτε αυτά που έρχονται στο μυαλό σας ευχαριστεί τη θεά Τύχη.

zwdia-fotia

2018 ζωδια Ταύρος

Κρατάτε τυχερή παρέα κοντά σας το 2018 –και μάλιστα η τύχη αυξάνετε διπλά αν είναι κάποιος που μπορεί να σας μάθει κάτι! Οι νέες σχέσεις είναι πιο τυχερές όταν στοχεύουν στην βελτίωση και δεν έχουν όρους. Μετά τον Νοέμβριο, η οικειότητα μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της πίεσης και στο γέμισμα του τραπεζικού λογαριασμού σας!

2018 ζωδια Δίδυμοι

Το μεγαλύτερο τυχερό δώρο του Δία για εσάς μέχρι τον Νοέμβριο είναι ότι σας δίνει τα μέσα για να φτιάξετε μόνοι σας την τύχη σας ξεκινώντας κάτι που αναβάλλατε να ξεκινήσετε. Κατατροπώστε τον φόβο για την αποτυχία! Ο μεγάλος πλανήτης έπειτα στρέφει την καλοσύνη του στις σχέσεις και στον γάμο τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο!

2018 ζωδια Καρκίνος

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού. Όπως κι εσείς. Και το γεγονός ότι ο Δίας παραμένει το 2018 κατά βάση σε αδελφικό σας ζώδιο σημαίνει ότι αυτή είναι η χρονιά που σας βρίσκει η τύχη ή όταν ένα μελετημένο ρίσκο αποδίδει. Ο Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι τυχεροί μήνες για την υγεία, τη δουλειά και για την επιδιόρθωση αυτών που έχουν χαλάσει.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

2018 ζωδια Λέων

Ο Δίας φωτίζει το δρόμο προς το σπίτι φέτος αν νιώθατε εκτός τόπου. Μπορεί ακόμα και να αποφασίσετε να μεγαλώσετε το σπίτι σας. Ο Δίας στο δικό σας ζώδιο φέρνει επίσης τύχη στους γονείς και από τους γονείς. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος ανεβάζουν τον δείκτη της τύχης σας στους τομείς που είναι πιο κοντά στην καρδιά σας!

2018 ζωδια Παρθένος

Ο Δίας μοιράζεται περισσότερο την τύχη του μαζί σας όταν είστε ανοικτοί και ειλικρινείς, διασκεδαστικοί, κοινωνικοί, αυθόρμητοι και όχι σφιγμένοι. Πάντα κάνει καλό στη δουλειά σας όταν γίνεστε μια τοπική διασημότητα ή τουλάχιστον γνωστοί για κάτι. Μια μετακόμιση ή μια κατάσταση που επιμένει να παραμένει κακή παίρνει μια δόση τύχης τον Νοέμβριο / Δεκέμβριο!

2018 ζωδια Ζυγός

Το 2018 η τύχη θα βρίσκεται στα οικονομικά σας! Τέλεια! Αυτό δεν είναι που θέλουν να ακούσουν οι περισσότεροι; Και γι’ αυτό μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια ζήλια! Η γνώμη που έχετε για τον εαυτό σας θα παραφουσκώσει –και αυτός δεν είναι καθόλου λόγος για να ντρέπεστε! Ένας φίλος ή ξάδερφος ή αδελφός μπορεί να σας φέρει τύχη στο τέλος της χρονιάς.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw

2018 ζωδια Σκορπιός

Είστε οι τυχερότεροι κατεργάρηδες! Ο Δίας στο ζώδιό σας σας γεμίζει με τύχη και σας δίνει μια έξτρα στρώση πανοπλίας για να προσπεράσετε τις δύσκολες περιόδους, και όλο αυτό, να μην ξεχνιόμαστε, με μια στρώση τύχης από πάνω! Και τελειώνετε τον χρόνο με, από τα γενέθλιά σας και μετά, με λίγα παραπάνω χρήματα στη τσέπη σας χάρη στον Δία που προσγειώνεται στην ζώνη των χρημάτων σας!

2018 ζωδια Τοξότης

Μέχρι τον Νοέμβριο μπορεί να καταλαβαίνετε ότι σας έχει βρει η τύχη κατόπιν εορτής, επειδή θα χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να νιώσετε την επίδραση του κυβερνήτη σας από την τρύπα του ωροσκοπίου! Όσο λιγότερο υλιστικοί είστε τόσο πιο πολλά έρχονται στο δρόμο σας. Από τις 8 Νοεμβρίου τα φώτα ανάβουν, τα ντραμς χτυπούν και η τύχη είναι με το μέρος σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

2018 ζωδια Αιγόκερως

Φτιάχνετε μόνοι σας την τύχη σας με το να μην παίζετε με τα όρια και με το να μιλάτε εκεί που οι άλλοι καταφεύγουν στη σκιά για να κρύψουν την ανειλικρίνειά τους και την ατολμία τους. Ένας νέος τύπος φίλου θα σας φέρει τύχη. Αυτό μέχρι τον Νοέμβριο. Μετά από τον Νοέμβριο το τοπίο θα είναι ομιχλώδες, αλλά η τύχη θα σας βρει είτε είστε έτοιμοι είτε όχι!

2018 ζωδια Υδροχόος

Στη δουλειά σας, κάντε τον εαυτό σας το αφεντικό αν πρέπει. Στο σπίτι σας, ο Δίας φέρνει ένα άνετο σκηνικό. Προβάλλετε αυτοπεποίθηση και ικανότητα και στους δύο τομείς. Από τον Νοέμβριο, ο ρυθμός της ζωής ανεβαίνει και βρίσκετε την τύχη όντας απλώς ο εαυτός σας και παραμένοντας πιστοί σε εσάς.

2018 ζωδια Ιχθύες

Ένας τρόπος να φέρετε την τύχη στη ζωή σας το 2018 είναι να υιοθετήσετε την φιλοσοφία «συμβαίνουν κι άσχημα» και την ενθαρρύνετε να μείνει για λίγο, σίγουρα έως τον Νοέμβριο τουλάχιστον. Μετά, θα είστε τυχεροί μόλις πάρετε τα ηνία ή μόλις γίνει κάποια αλλαγή σε μια δομή ή μια αναδιάρθρωση, γιατί είναι σίγουρο ότι θα βγείτε από αυτό κερδισμένοι!

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia