2018 Ταρω Ετησιες Προβλεψεις ζωδιων

taro-ilios

Προβλέψεις Ταρώ για το 2018

Κριός: Η Αυτοκράτειρα

Το 2018 θα είναι καταπληκτική χρονιά για την αγάπη και για να καλλιεργήσετε ένα επιβλητικό νέο λουκ! Η ζωή είναι περίπλοκη και επηρεάζεται από πολλά, αλλά εσείς μαθαίνετε να εκτιμάτε την πολυπλοκότητα του σεναρίου της το 2018. Είναι βέβαιο ότι θα γίνετε περισσότερο κυριαρχικοί ή ότι στο μονοπάτι σας θα βρεθεί μια κυριαρχική γυναίκα.

zodia-taro-45

Οι κύκλοι της Σελήνης θα έχουν μεγαλύτερη επίδραση πάνω στα συναισθήματα σας, όπως και στα ζώδια των Ζυγού και Ταύρου.

 

Ταύρος: Η Βασίλισσα των Ξιφών

Θα είστε αξεπέραστοι αντίπαλοι αν χρειαστεί να παλέψετε με τα χέρια σας, επίσης είστε ευλογημένοι με διαίσθηση και μπορείτε να ξεχωρίσετε μια διαστρεβλωμένη όψη της πραγματικότητας. Είναι επίσης καιρός να ανοίξετε το μυαλό σας και να απελευθερωθείτε από τις άκαμπτες σκέψεις / γνώμες. Δεν πειράζει να βρίσκεται το μυαλό σας στα σύννεφα κάποιες φορές ή να σκέφτεστε αφηρημένα, επειδή αυτό σημαίνει ότι θα αποφύγετε να μπλεχτείτε στα δράματα των άλλων!

Δίδυμοι: Το Τέσσερα των Πεντάκτινων

Νιώθετε ότι σας έχουν κλέψει τη δύναμή σας; Αυτή η κάρτα Ταρώ μας λέει ότι θα την βρείτε ξανά το 2018 και ότι κάποιος γεννημένος στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι το φως ή ο μέντορας που θα σας καθοδηγεί. Να θυμάστε, τίποτα δεν μένει άλυτο ή αδιόρθωτο! Υπάρχουν περισσότερες σκάλες παρά φίδια στο δρόμο σας το 2018 και θα νιώθετε τη ζωή περισσότερο σαν παιχνίδι, ειδικά στη δουλειά σας. Άντε, δεχτείτε την πρόκληση! Προσπαθήστε να μην χτίσετε φρούριο γύρω από τον εαυτό σας.

taro-zodia-76

Καρκίνος: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Θα έχετε διάθεση για πολυτέλεια το 2018 και, όπως πάντα συμβαίνει με το περίεργο ζώδιό σας, αυτή η κάρτα είναι συνδεδεμένη με το ζώδιό σας! Αυτό σημαίνει ότι θα είστε σε συγχρονισμό με τον εαυτό σας ή το μισό ενός ζευγαριού. Αυτή είναι η χρονιά που θα χαθείτε μέσα στον έρωτα, όταν η αξιόλογη διαίσθησή σας ξυπνήσει και σας πει πιο είναι το σωστό που πρέπει να κάνετε!

Λέων: Το Τρία των Ράβδων

Η δημιουργική σας ροή συνεχίζει την πορεία της και το 2018 και επιπλέον θα έχετε ατελείωτη ενέργεια και έμπνευση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, το αδελφικό σας ζώδιο της φωτιάς. Η καθαρότητα του μυαλού, του σώματος και της ψυχής (αν αυτό είναι που θέλετε ή είναι αυτό που πιστεύετε ότι μπορεί να επιτευχθεί) ξεκινά με μια διαδικασία αποστασιοποίησης ή πετάγοντας τα επιπλέον συναισθηματικά βάρη από πάνω σας.

zwdia

Παρθένος: Ο Άσος των Ξιφών

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη ζωή σας το 2018! Είτε το πιστεύετε είτε όχι, έχετε κάτι να μάθετε από όλα τα ζώδια του ζωδιακού, και ειδικότερα τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος. Έχετε, επίσης, μεγαλύτερη ανοχή με τους περισσότερους (αν δεν είναι τόσο ευέλικτοι) και οι αληθινοί φίλοι φαίνονται με αυτό τον τρόπο.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός: Ο Μάγος

Περιμένετε το ένα κύμα σκέψης μετά το άλλο. Θα πάρετε σοφές αποφάσεις χωρίς να τις σκεφτείτε πολύ. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κρατάτε κακίες, έτσι όπως μας λέει αυτή η κάρτα. Θα επηρεαστείτε επίσης περισσότερο από τους ανάδρομους κύκλους του Ερμή, όπως και από τα ζώδια των Διδύμων και της Παρθένου.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

Σκορπιός: Το Τέσσερα των Ράβδων

Όντας ένα προσεκτικό ζώδιο από τη φύση σας, θέλετε να γνωρίζετε το έδαφος πριν δώσετε την καρδιά σας, αλλά αυτή η κάρτα δείχνει παρορμητικότητα στα θέματα της καρδιάς το 2018 ή ότι θα θέλετε να σας αποδειχθεί ότι είστε οι πρώτοι, οι δεύτεροι και οι τρίτοι στην καρδιά κάποιου. Το ζώδιο του Κριού θα είναι πρώτο στις προτιμήσεις σας ή θα σας βοηθήσει να γυρίσετε σελίδα και να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο.

Τοξότης: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων

Αυτή είναι μια πρακτική και γήινη κάρτα ταρώ –και θα είστε όλο και περισσότερο σε επαφή με τη γη το 2018. Μπορεί ακόμα και να γίνετε χορτοφάγοι! Ή το 2018 θα είναι η χρονιά που οι φιλοδοξίες σας θα σας πάρουν από το χέρι και θα σας οδηγήσουν στο επόμενο επίπεδο της σταδιοδρομίας σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω θέλουν να βοηθήσουν –αν τους αφήσετε!

Αιγόκερως: Το Οκτώ των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα λειτουργεί πολύ καλά με τον Κρόνο στο ζώδιό σας το 2018 και σας βοηθά να ντύσετε τις γυμνές φιλοδοξίες σας με έναν τρόπο που τις κάνει περισσότερο αποδεκτές. Το μειονέκτημα όλων αυτών είναι ότι επικεντρώνεστε σε αυτό που δεν έχετε παρά σε αυτό που θέλετε να έχετε. Οι Ιχθύες μπορούν να σας δείξουν έναν πιο ήπιο τρόπο να πάρετε αυτά που θέλετε και, μάλιστα, στον ίδιο χρόνο.

zodia-astra-tarot

Υδροχόος: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Το πείσμα μπορεί μερικές φορές να είναι αρετή σε αυτή τη ζωή, και εσείς μπορεί να βαλθείτε να το αποδείξετε αυτό το 2018! Αυτή η κάρτα ταρώ συμβολίζει την διάνοια σας που δουλεύει μαζί με την πρακτική σας πλευρά για απτά αποτελέσματα, ή εσάς που βάζετε φωτιά σε αυτούς που είναι όλο λόγια και καθόλου πράξεις μέχρι τώρα. Αν έχουν δοθεί υποσχέσεις, εσείς περιμένετε να πραγματοποιηθούν.

Ιχθύες: Ο Άσος των Κυπέλλων

Θα κρατάτε περισσότερους άσους το 2018, αλλά όχι όλους, άρα υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει μέσα στο έτος! Θα κάνετε καλή παρέα με τους φίλους σας τα ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός και βεβαίως τους υπόλοιπους Ιχθύες! Το κύπελλό σας θα ξεχειλίσει το 2018. Ναι, η γενναιοδωρία σας θα είναι το κάτι άλλο. Η προσωπικότητα είναι σημαντική στο παιχνίδι του έρωτα, αλλά το ίδιο σημαντικό είναι και κάποιος που μπορεί να χαλαρώσει και να είναι διακριτικός!

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia