2018 zodia αιγοκερως Ιανουαριος ερωτικες προβλεψεις

ζωδια-αιγοκερως-1

Η προσωπική σας ζωή θα κυλήσει χωρίς απρόοπτα τον Ιανουάριο του 2018. Τώρα θα κληθείτε να εστιάσετε την προσοχή σας στην εξισορρόπηση της λογικής με τα συναισθηματικά σας καπρίτσια!

Οι ιδιάζουσες συγκυρίες που θα προκύψουν, θα χρειαστούν από εσάς να αλλάξετε τις μεθόδους χειρισμού σας και όχι το σκεπτικό σας.

 

Το οικιακό περιβάλλον είναι αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο, ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα που ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες. Αντιμετωπίστε τις με ηρεμία και θα επιλυθούν πολύ σύντομα, αρκεί να διαιτητεύσετε χωρίς να πάρετε το μέρος κανενός από τους εμπλεκόμενους.

zodia-taro-45

Με την Πανσέληνο την 1η κιόλας μέρα του Ιανουαρίου, στον Καρκίνο και τον 7ο Οίκο σας της Παντοτινής Ευτυχίας, είναι πιθανό να αφιερώνετε στην εργασία σας περισσότερες ώρες από όσες θα θέλατε. Αυτό θα σας κάνει να νιώθετε ότι περιορίζεται κάπως η ελευθερία κινήσεώς σας, ειδικά όσο αφορά την κρεβατοκάμαρα! Μόνο μετά τη Νέα Σελήνη στις 16 του μήνα, στον τομέα του αληθινού εαυτού σας, θα νιώσετε πολύ πιο ασφαλείς για να δώσετε τα πάντα στο ταίρι σας – και αυτό περιλαμβάνει κλειστές πόρτες, τραβηγμένες κουρτίνες και τηλέφωνα στη σίγαση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76
Μέσα σας θα αφυπνιστεί η τολμηρή και ρομαντική φύση σας, γι’ αυτό θα θέλετε να δείξετε στο έτερό σας ήμισυ τη ρεαλιστική πτυχή σας. Στις 31 Ιανουαρίου θα σημειωθεί η πρώτη Έκλειψη Σελήνης της χρονιάς στον επιδεικτικό Λέοντα, μια φάση που θα διέπεται από ειλικρίνεια και ευθύτητα. Ίσως τώρα να σας προσεγγίσει κάποια φοβία εγκατάλειψης, γι’ αυτό θα αφήσετε το μέλλον της σχέσης σας στα χέρια του ταιριού σας – κάτι που θα αποδειχθεί εξαιρετικά αίσιο για εσάς.

Αυτή η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για εντάσεις ή τελεσίγραφα, αντιθέτως αποζητά το ρομάντζο με μια παλιομοδίτικη χροιά!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρόμοιο κλίμα θα επικρατήσει και στη ζωή των αδέσμευτων Αιγόκερων – κυρίως επειδή δεν θα έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με την αναζήτηση ταιριού! Κάποιες ευκαιρίες που θα ανακύψουν χωρίς να τις προκαλέσετε, να ξέρετε ότι δεν θα έχουν διάρκεια ή προοπτική. Το σημαντικό για εσάς αυτή την περίοδο είναι να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, μέσω της άσκησης ή της αυτοσυγκέντρωσης ή ό,τι άλλο σας ευχαριστεί και σας χαλαρώνει.

Αν υπάρχει κάτι που λείπει από τη ζωή σας εδώ και καιρό, εστιάστε την πνευματική σας δύναμη στην απόκτησή του.
Αγαπητοί Αιγόκεροι, βρίσκεστε σε ένα στάδιο εξέλιξης της ζωής σας με την ευρύτερη έννοια του όρου. Ο Ιανουάριος του 2018 θα αποτελέσει το σκαλοπάτι για να ανακτήσετε την πληρότητα και την αισιοδοξία σας, ώστε να μπορείτε να χειριστείτε όποιες προκλήσεις προκύψουν στο δρόμο σας.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Είναι βέβαιο ότι δεν θα μεταμορφωθείτε σε Σούπερμαν – όσο κι αν το θέλετε! – όμως μπορείτε να βελτιώσετε τα περισσότερα στοιχεία της ιδιοσυγκρασίας σας. Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να μάθετε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, χωρίς να τα υποτάσσετε στην απόλυτη λογική! Θα έχετε όλο τον χρόνο για να αναζητήσετε τα δικά σας αραξοβόλια στο μέλλον, γι’ αυτό μην αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν στους δικούς τους ρυθμούς και μην βιάζεστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia