2018 zodia διδυμοι Ιανουαριος ερωτικες προβλεψεις

Η προσωπική ζωή των Διδύμων και οι σχέσεις τους σε αυτό τον τομέα, είναι πάντα μια ιδιαίτερη υπόθεση!

Με αυτό το σκεπτικό, μέσα στον Ιανουάριο του 2018 θα δείτε και θα νιώσετε κάποιες αλλαγές σε εσάς τους ίδιους, που θα είναι σημαντικές αλλά όχι ζωτικής σημασίας.

 

Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το μήνα, ακόμη κι αν οδηγήσουν σε σχέσεις, δεν θα είναι μόνιμες ή ιδανικές. Το ευχάριστο είναι ότι θα το γνωρίζετε μέσα σας, άρα δεν θα εκπλαγείτε! Ίσως αυτό να είναι και η αφορμή που πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να αφιερώσετε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στον εαυτό σας, χωρίς να σας αποσπάσει κανένας εξωγενής παράγοντας.

zodia-taro-45

Θα σας βοηθήσει πολύ μια τέτοια επιλογή στο στάδιο ζωής που βρίσκεστε, γιατί γνωρίζετε ότι για να αποκομίσετε κέρδη από το περιβάλλον σας πρέπει να έχετε προετοιμάσει ανάλογα τον δικό σας εσωτερικό κόσμο. Κατόπιν αυτού, οι αλλαγές και τα οφέλη δεν θα αργήσουν να έρθουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76
Οι δημιουργικές πλανητικές όψεις τις πρώτες μέρες του μήνα θα τονώσουν πολύ το επικοινωνιακό σας χάρισμα, φέρνοντας πολλά άτομα στον δρόμο σας. Αν κάποια από αυτά τα άτομα ανήκουν στο παρελθόν σας, φροντίστε να παραμείνουν στο παρελθόν και μην επιτρέψετε να αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές σας!

Η ανάγκη σας για κάτι καινούργιο θα κεντριστεί ιδιαίτερα γύρω στις 6 Ιανουαρίου, που είναι ιδανική μέρα για να προκαλέσετε τα όρια – τα δικά σας και ενός ιδιαίτερου ατόμου! Η θερμοκρασία μπορεί να ανέβει κι άλλο λίγο αργότερα, ωθώντας σας να αναζητήσετε νέες πικάντικες ωθήσεις. Όσο κι αν η ανάγκη σας δεν είναι να δεσμευτείτε αυτή την περίοδο, δεν βλάπτει να απολαύσετε τη γοητεία και το μαγνητισμό που εκπέμπετε όπου βρεθείτε. Ειδικά την τελευταία μέρα του μήνα που θα σημειωθεί η Έκλειψη Σελήνης, οι σκέψεις σας για το μέλλον θα είναι έντονες και θα αποδειχθούν πολύ γόνιμες!

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν νιώσετε να σας διέπει βιασύνη σε κάποιες χρονικές στιγμές, να ξέρετε ότι λειτουργεί το ένστικτό σας – ίσως οι καταστάσεις εκείνης της φάσης να κλιμακώνονται με έναν τρόπο που να καταλήξουν σε πρόβλημα, γι’ αυτό σας ωθεί να δράσετε γρήγορα! Το πιο πιθανό περιβάλλον να προκύψει κάτι τέτοιο, είναι το οικογενειακό σας. Χωρίς να αποτραβηχτείτε τελείως από αυτό, κάντε ότι περνά από το χέρι σας ώστε να ξεπεραστεί η κρίσιμη συγκυρία και να περάσετε στη δημιουργική φάση.

Μέσα στον Ιανουάριο του 2018 πολλοί Δίδυμοι ενδέχεται να θεωρήσουν ότι η σχέση που διατηρούν δεν συνάδει με αυτό που είχαν ονειρευτεί ή θα ήθελαν… Αν και τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει το συναίσθημά σας, τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην βιαστείτε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, γιατί αυτή την περίοδο δεν έχετε τη δύναμη ούτε την ικανότητα να είστε ακριβοδίκαιοι! Αφήστε να κυλήσει ένα περιθώριο χρόνου και θα νιώσετε σύντομα ότι θα αποβεί προς όφελός σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot