2018 ζωδια Φεβρουαριος καρκινος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-karkinos

Αγαπητοί Καρκίνοι, ο Φεβρουάριος του 2018 προβλέπεται να είναι για εσάς ένας εξαιρετικά ριζοσπαστικός μήνας με όλη την έννοια της λέξης!

Σε αυτό θα συμβάλλει ο ορμητικός Άρης, που έχει πρόθεση να αλλάξει τη στάση του απέναντί σας.

 

Ο πολεμιστής πλανήτης λειτουργεί συνήθως πτωτικά για το ζώδιο του Καρκίνου, όμως αυτή την περίοδο θα μετατραπεί από εχθρός σας σε αξιόπιστο και υποστηρικτικό σύμμαχο. Από την άλλη πλευρά, η κυβερνήτης σας η Σελήνη θα μείνει σχετικά αμέτοχη στις εξελίξεις που σας αφορούν. Γι’ αυτό αυτή είναι μια εποχή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για το μέλλον σας!

zodia-taro-45

Σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε μια επιλογή, από την οποία θα εξαρτηθούν πολλά για την περαιτέρω πορεία σας… Επειδή αυτή η συγκυρία αναμένεται λίγο πιο πέρα χρονικά, προσδίδει μια δυσκολία στο παρόν – γιατί δεν μπορείτε να ξέρετε αν έχετε κινηθεί με τον ενδεδειγμένο τρόπο για όσα έπονται. Η κατανόηση των τωρινών δεδομένων θα επέλθει σταδιακά και με την προσθήκη επιπλέον στοιχείων. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα καλείστε συνεχώς να αναρωτιέστε αν έχετε δράσει σωστά και αν έχετε συμπεριφερθεί με άρτιο τρόπο σε πρόσωπα και καταστάσεις. Θα είναι καλύτερα για εσάς να κινήστε τώρα με βάση την αρχή ότι «κάθε μεγάλο επίτευγμα ξεκίνησε από ένα μικρό βήμα»!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Προσπαθήστε να παραμείνετε σωστοί στην πορεία που έχετε επιλέξει να πάρετε, χωρίς να προσθέτετε αχρείαστο άγχος στην καθημερινότητά σας. Είναι πιθανό να νιώσετε πολλές φορές να χάνετε την ψυχραιμία σας μέσα στον Φεβρουάριο, γι’ αυτό εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε συνειδητά ότι δεν θα δράτε παρορμητικά. Αυτή είναι μια περίοδος που απαιτεί να επιδείξετε ηρεμία, ισορροπία και αρμονία στις κινήσεις και τα σχέδιά σας, προκειμένου να καταφέρετε να προσεγγίσετε όσα έχετε ονειρευτεί!

Ο οικονομικός τομέας δεν αναμένεται να παρουσιάσει ουσιαστική δραστηριότητα στη διάρκεια αυτού του μήνα. Το αστρικό περιβάλλον των Καρκίνων θα επικεντρωθεί σε όσα αφορούν την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις κάθε είδους, γι’ αυτό είναι αρκετό να κινηθείτε με σύνεση για να συντηρήσετε τα δεδομένα σας – μέχρι να φτάσει η στιγμή των μεγάλων αλλαγών!

ζωδια-88

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι Καρκίνοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, θα περάσετε ομαλά και συντονισμένα αυτό τον μήνα. Φροντίστε να προχωράτε όσα εγχειρήματα έχετε ήδη ξεκινήσει, χωρίς αναβολές και καθυστερήσεις. Θα καταφέρετε να διατηρήσετε τους ίδιους δημιουργικούς ρυθμούς, αρκεί να είστε συνεπείς και προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας.

Όσοι Καρκίνοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα έχετε την εύνοια αλλά και την ώθηση των άστρων να κάνετε αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο – περιλαμβανομένων και των πιο ριζικών! Τούτου λεχθέντος, να ξέρετε ότι ο Φεβρουάριος είναι ο πλέον ιδανικός μήνας αυτού του έτους μέχρι και για να αλλάξετε δουλειά, αρκεί να είναι αυτό το ζητούμενό σας. Χωρίς τη δική σας ανάγκη και αποφασιστικότητα για μια τέτοια εξέλιξη, δεν υπάρχουν εγγυήσεις επιτυχίας!

Ο χρόνος είναι με το μέρος σας αυτή την περίοδο κι αυτό αποτελεί πλεονέκτημα από μόνο του, γιατί έχετε το περιθώριο να σκεφτείτε τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε και να προετοιμαστείτε για κάθε περίσταση. Και πάλι τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην αντιδράσετε αυθόρμητα σε καμία περίπτωση, ακόμη κι αν προκληθείτε – γιατί θα έχετε πολλές ευκαιρίες στο μέλλον να χειριστείτε όσα τώρα δείτε ως πρόκληση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera