2018 ζωδια Φεβρουαριος κριος μηνιαιες προβλεψεις

ζωδια-κριος-3-krios

Πολύ δραστήριος προβλέπεται να είναι ο Φεβρουάριος του 2018 για όλους εσάς, αγαπητοί Κριοί.

Αν και η πορεία σας έχει διαγραφεί προ πολλού και έχετε ήδη αρχίσει να κινήστε προς την κατεύθυνση που έχετε ορίσει – ακόμη και χωρίς να το έχετε συνειδητοποιήσει, ο τερματισμός σας είναι το στοιχείο που εξαρτάται αποκλειστικά από τη λογική σας!

 

Μέσα στον Φεβρουάριο δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρξει καμία μοιρολατρία από πλευράς σας, καθώς οι κύριοι προστάτες σας Άρης και Ήλιος θα βρίσκονται σε ισχυρές αλλά και αίσιες προς εσάς θέσεις. Η βασική σημασία αυτού του γεγονότος, είναι ότι θα έχετε όλες τις ευκαιρίες για να χειριστείτε όλα όσα προκύψουν στην πορεία σας χωρίς να ταλαιπωρηθείτε!

zodia-taro-45

Η διαφοροποίησή σας από τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου για αυτό το μήνα (που πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους στα προσωπικά τους θέματα), είναι ότι πρέπει να δώσετε έμφαση στην καριέρα και τον επαγγελματικό σας τομέα. Επίσης, η πηγή της δύναμής σας και το αντικείμενο των ενδιαφερόντων σας θα έχουν δύο ριζικά διαφορετικές αφετηρίες, γι’ αυτό δεν θα συναντήσετε αντιφάσεις στη διαδρομή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Αυτό που πρέπει να βάλετε ως πρωταρχικό σας μέλημα αυτή την περίοδο, είναι να μην βιάζεστε. Έτσι ο Φεβρουάριος θα αποτελέσει μια ομαλή συνέχεια όσων έχετε ήδη αρχίσει από τον περασμένο μήνα. Ο χρόνος θα είναι με το μέρος σας για να διεκπεραιώσετε όλα όσα πρέπει, γι’ αυτό ρυθμίστε την ταχύτητά σας σε ρυθμό ρελαντί. Είστε απόλυτα ικανοί να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο, ειδικά αν αξιοποιήσετε την εύνοια των άστρων και τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρουν.

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να σας κουράσει στη διάρκεια αυτού του μήνα, είναι ότι ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα ταλέντα σας στην έκταση που θα θέλατε – κάτι που μπορεί να μειώσει λίγο την αυτοπεποίθησή σας. Για να αποφύγετε μια τέτοια εξέλιξη, φροντίστε να μην δίνετε μεγάλη σημασία σε όσα συντελούνται γύρω σας ούτε στα σχόλια των ατόμων του εκάστοτε περιβάλλοντός σας. Η τακτική σας θα πρέπει να είναι να αποστασιοποιηθείτε κατά το δυνατόν από όσα μπορεί να σας ταράξουν ή να σας παρεκκλίνουν από την πορεία που έχετε ήδη χαράξει!

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όπως προαναφέρθηκε, ο επαγγελματικός τομέας είναι αυτός που θα κυριαρχήσει της προσοχής σας μέσα στον Φεβρουάριο. Τα βήματά σας θα σας οδηγούν όλο και πιο κοντά στην επίτευξη των ονείρων σας, αρκεί να θέσετε στο μυαλό σας το δεδομένο ότι δεν θα είναι τα πάντα εύκολα και απλά! Τώρα καλείστε να επιστρατεύσετε την επιμέλεια, την επιμονή και μια μεγάλη δόση επικέντρωσης στους στόχους σας. Με τη στήριξη και την ώθηση που θα σας παράσχουν οι πλανητικοί «ευεργέτες» σας, υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να πετύχετε τόσο σπουδαία αποτελέσματα που να ξεπεράσουν και τις πιο φιλόδοξες προσδοκίες σας!

Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μπορείτε να αναμένετε ότι θα βελτιωθεί η επαγγελματική σας θέση και θα αυξηθούν οι απολαβές σας. Η μόνη προϋπόθεση γι’ αυτό, είναι να διεκπεραιώνετε τα καθήκοντά σας άρτια, με επιμέλεια και συνέπεια. Αν υπάρχει κάποιο θέμα που δεν καταφέρνατε να χειριστείτε ως τώρα, μπορείτε να χαλαρώσετε πλέον γιατί θα έχετε τον χρόνο με το μέρος σας ώστε να το κατανοήσετε και να το διευθετήσετε. Αν φροντίσετε να είστε όσο γίνεται πιο παραγωγικοί και δραστήριοι, να είστε βέβαιοι ότι οι προϊστάμενοί σας θα το προσέξουν και θα σας επιβραβεύσουν πριν τελειώσει ο μήνας!

zwdia

Όσοι Κριοί έχετε δική σας επιχείρηση ή είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητές σας. Έχετε μέσα σας μεγάλο απόθεμα ικανοτήτων και έχετε κινηθεί μέσα στη ζώνη ασφαλείας σας για καιρό, ώστε να έχετε ελαχιστοποιήσει πλέον κάθε πιθανότητα κινδύνου. Το μόνο που απομένει, είναι να κατασταλάξετε σε αυτά που θέλετε να αδράξετε από την επαγγελματική σας αρένα και να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας.

Το μόνο στοιχείο που πρέπει να προσέξετε μέσα στον Φεβρουάριο, είναι να εμπιστεύεστε λιγότερο τα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας… Λίγη επιφύλαξη είναι απαραίτητη, μην αποκαλύπτετε τις σκέψεις σας, να ελέγχετε και να παρακολουθείτε όσα κάνουν οι υπόλοιποι. Αυτή η συμβουλή των άστρων έχει την πρόθεση να αποτρέψει να υπάρξουν αβλεψίες ή παρανοήσεις από πλευράς τρίτων, που μπορεί να καταστρέψουν όλες τις προσπάθειές σας εν ριπή οφθαλμού!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76