2018 ζωδια Φεβρουαριος λεων μηνιαιες προβλεψεις

Αγαπητοί Λέοντες, ο Φεβρουάριος του 2018 θα είναι ένας μήνας που θα κυλήσει στα βήματα που έχει χαράξει το πεπρωμένο σας, κυριολεκτικά!

Σε αυτό θα συμβάλλει κυρίως ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος, που θα βρίσκεται σε εξαιρετικά ισχυρή θέση καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

 

Από την άλλη πλευρά ο Πλούτωνας, που είναι ο ανορθωτής του ζωδίου σας, θα χάσει όλη τη θετική του ενέργεια. Αυτός ο πολύ ενδιαφέρων συνδυασμός θα σας ωθήσει να διατηρήσετε μια ουδέτερη και κάπως «απαθή» οπτική έναντι των καταστάσεων. Σε πρακτικό επίπεδο, αυτό το στάδιο ζωής σας δεν θα χαρακτηρίζεται από θετικές ή αρνητικές επιλογές… Θα υπάρξουν κάποιες δυσχέρειες και κάποιες συγκρούσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ωστόσο τίποτα από όσα θα προκύπτουν δεν θα έχουν ουσιαστική επίδραση πάνω σας!

zodia-taro-45

Είναι πολύ πιθανό, όσοι από τους Λέοντες έχουν συνηθίσει από τα πρώτα τους χρόνια να παλεύουν για την υπόστασή τους στη ζωή, να βιώσουν αυτή την περίοδο σαν μια απρόβλεπτη κατάσταση. Θα χρειαστεί να βρει ο καθένας τον δικό του τρόπο να προσαρμοστεί σε αυτή την ατμόσφαιρα – αν και πρέπει να τονιστεί ότι δεν είναι πολύ δύσκολο, μιας και οι συνολικές δυναμικές που θα αναπτύσσονται δεν θα κεντρίσουν καίρια στοιχεία της προσωπικότητάς σας.

taro-zodia-76

Μεγάλες εξελίξεις θα υπάρξουν, μόνο αν εσείς αποφασίσετε ότι είναι απαραίτητες για τη ζωή σας. Η απραξία αυτής της φάσης μπορεί να επηρεάσει την παρούσα κατάστασή σας, χωρίς αυτό να εγγυάται ότι θα επικρατήσει η σταθερότητα και η ισορροπία… Με άλλα λόγια, αν θέλετε να συντηρήσετε το κύρος αλλά και τον τρόπο ζωής που έχετε συνηθίσει, δεν θα είναι αρκετή η αποφυγή της δράσης από μέρους σας. Η επιλογή των ενδεδειγμένων κινήσεως, θα εξαρτηθεί από εσάς και μόνο ανά περίσταση.

Ο επαγγελματικός τομέας θα σημειώσει κάποια δραστηριότητα για τους Λέοντες μέσα στον Φεβρουάριο, αν και δεν θα είναι σε σημείο που να κάνετε επικά βήματα προόδου. Επειδή όλα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας αποφάσεις, αντίστοιχη θα είναι και η εξέλιξή σας σε αυτό τον τομέα.

zwdia

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η οικονομική σας κατάσταση θα παραμείνει σταθερή με κάποιες πιθανές μικρές μεταλλάξεις, χωρίς να αναμένονται προβλήματα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε αυτή την περίοδο, είναι να μην προβείτε σε μεγάλες δαπάνες και να σχεδιάσετε τις μελλοντικές κινήσεις σας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σύνεση και συνέπεια. Να έχετε συνεχώς στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι δεν θα υπάρχουν εναλλακτικοί ή πρόσθετοι πόροι για λίγο καιρό για εσάς.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι Λέοντες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, καλείστε τώρα να είστε σε επαγρύπνηση και να παρατηρείτε τις εξελίξεις γύρω σας, γιατί θα έχουν σημασία για την περαιτέρω πορεία σας. Αν δεν φανείτε προσεκτικοί, τα γεγονότα θα σας βρουν απροετοίμαστους στο μέλλον και ίσως να μην καταφέρετε να βρείτε τρόπους χειρισμού τους!

Όσοι Λέοντες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, δεν πρέπει να κάνετε δηκτικές κινήσεις μέσα στον Φεβρουάριο. Θα παρατηρήσετε ότι τόσο οι συνάδελφοι όσο και οι προϊστάμενοί σας θα διέπονται από μεγαλύτερη ευαισθησία… Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κρατάτε μέσα σας τις σκέψεις και τις ιδέες σας, ειδικά αν θεωρήσετε καθήκον σας να τις εκφράσετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επιλέγετε με μεγαλύτερη προσοχή τις λέξεις και τον τρόπο που θα μιλήσετε, για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με διαφωνίες. Έτσι θα αποφύγετε την κλιμάκωση συγκρούσεων, που μπορεί να αποτρέψουν την μελλοντική ανέλιξή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw