2018 ζωδια Φεβρουαριος ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

tavros-660_27

Ο Φεβρουάριος του 2018 είναι ο μήνας που θα δώσει σε όλους εσάς που ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, την πιο διαυγή βεβαιότητα ότι μπορείτε να καταφέρετε κυριολεκτικά τα πάντα – αρκεί να κάνετε τις ενδεδειγμένες προσπάθειες.

Όσο άριστη κι αν είναι αυτή η αίσθηση, το ερώτημα που θα σας βασανίζει κάπως θα είναι το ποιες είναι οι προσπάθειες που πρέπει να κάνετε!

 

Το δεδομένο που πρέπει τεθεί εξ αρχής, είναι ότι όλες οι εξελίξεις αυτού του μήνα θα αποτελούν τη λογική συνέχεια όσων έχουν συμβεί ως τώρα. Με άλλα λόγια, ενώ οι άλλοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα πρέπει να αναζητούν τη δυναμική και την ενέργειά τους, εσείς δεν χρειάζεται να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία. Για να φτάσετε στην επιτυχή έκβαση των στόχων σας, αρκεί μόνο να είστε ψύχραιμοι και ήρεμοι και να διατηρήσετε ισορροπία σε κάθε συγκυρία που θα προκύψει. Αυτή η ισορροπία θα είναι το κλειδί για να φτάσετε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάθε φορά, κάτι που δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο φαντάζει!

zodia-taro-45

Η επίδραση που θα σας ασκήσει η Αφροδίτη στη διάρκεια αυτού του μήνα, ενδέχεται να σας ωθήσει να διαφωνήσετε με κάποια άτομα – με αποτέλεσμα είτε να κόψετε κάθε σχέση μαζί τους είτε να προβείτε σε κάποιες βολικές παραχωρήσεις. Καμία από αυτές τις πρακτικές δεν είναι αποδεκτή στην παρούσα φάση, γι’ αυτό θα πρέπει να στραφείτε σε διαφορετικούς χειρισμούς. Αν και ο Φεβρουάριος θα βελτιώσει τη συνολική κατάσταση της ζωής σας όπως την ξέρετε ως τώρα, είναι καίριο να μην σπαταλήσετε χρόνο για ασήμαντες λεπτομέρειες ούτε να ορμήσετε να αντιταχθείτε στους πάντες και τα πάντα… Συλλογιστείτε το μάθημα που θέλει να δώσει η σοφή παροιμία «όταν ένας ήρωας παλεύει με θηρία, πάντα καταλήγει να μεταμορφωθεί σε θηρίο και ο ίδιος»!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι ιδιαίτερα δραστήριος για όλους τους Ταύρους στη διάρκεια του μήνα, με θετικές εξελίξεις αν αποφασίσετε να σηκώσετε λίγο περισσότερο τα μανίκια σας! Το ένστικτό σας θα σας δείξει ποιες θα είναι οι στιγμές που θα πρέπει να πατήσετε το γκάζι με όλη σας τη δύναμη, και πότε θα είναι καλύτερο να μειώσετε κάπως τους ρυθμούς σας. Με τη βοήθεια της Σελήνης που σας κυβερνά, όλα θα είναι ψηλαφητά από τη διαίσθησή σας.

Να ξέρετε ότι τα όποια μπερδέματα προκύψουν από συνεργάτες ή ανωτέρους σας δεν θα είναι σκόπιμα – γι’ αυτό θα είναι συνετό να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες τέτοιες καταστάσεις, ώστε να τις χειριστείτε ήρεμα. Να θυμάστε συνεχώς ότι οι έξοδοι διαφυγής είναι χρήσιμες μόνο όταν είστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα σας οδηγήσουν στη νίκη, διαφορετικά ενδέχεται να απογοητευτείτε βαθιά από την ίδια την αυτοπεποίθησή σας!

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Φεβρουάριο θα πρέπει να δράσετε ακριβώς σύμφωνα με όσα έχετε σχεδιάσει! Να είστε συντηρητικοί ως προς τις αλλαγές που μπορεί να θελήσετε να κάνετε και κινηθείτε ανεξάρτητα, χωρίς να αποκαλύπτετε τις προθέσεις σας σε κανέναν. Όσο κι αν σας επιφορτίσει, είναι απαραίτητο να έχετε εσείς και μόνο όλο τον έλεγχο των εξελίξεων!

Όσοι Ταύροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, καλείστε μέσα στον Φεβρουάριο να υιοθετήσετε ακριβώς αντίθεση στάση… Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποζητήσετε τη συμβολή των άλλων. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σπαταλήσετε την ενέργειά σας, γιατί τέτοιου είδους ηρωισμοί οδηγούν μόνο σε παράλογη σπατάλη χρόνου και πόρων. Φροντίστε να ακούτε όποιες συμβουλές κι αν σας δώσουν οι συνάδελφοί σας και να τις επεξεργάζεστε στο μυαλό σας, ακόμη κι αν δεν έχουν άμεση εφαρμογή στα εκάστοτε εγχειρήματά σας. Επειδή ο χρόνος είναι δικός σας σύμμαχος αυτή την περίοδο, να μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα ούτε να διαμορφώνετε απόψεις για άτομα, γιατί θα δημιουργήσετε αχρείαστες εντάσεις στον εαυτό σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera