2018 ζωδια Φεβρουαριος ζυγος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-zygos-ekdikisi

 

Αγαπητοί Ζυγοί, ο δεύτερος μήνας του 2018 αναμένεται να είναι μια εξαιρετικά σημαντική και καίρια εποχή για τη ζωή σας.

Το βασικότερο μάθημα που θέλει να σας δώσει ο Φεβρουάριος, είναι να εμπιστεύεστε τους ανθρώπους!

 

Φυσικά τα πάντα στη ζωή του καθενός εξαρτώνται από τις προσωπικές του αποφάσεις, άρα αφορά εσάς και μόνο αν θα επιλέξετε να σαγηνευτείτε από κάποιες καταστάσεις… Όμως τα άστρα έχουν τους λόγους τους για όσα σας συμβουλεύουν, όσο κι αν δεν μπορείτε πάντα να αντιληφθείτε άμεσα τον τρόπο λειτουργίας τους!

zodia-taro-45

Ο Κρόνος, ο πλανητικός ανορθωτής του ζωδίου σας, θα παίξει αυτή την περίοδο τον ρόλο του «ουράνιου ηγέτη» για όλους όσους ανήκουν στο στοιχείο του Αέρα. Παράλληλα, αίσια προδιατεθειμένη απέναντί σας θα είναι και η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη. Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει, θα έχει στόχο να προωθήσει ταχείς εξελίξεις στις σχέσεις σας όλων των τύπων.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Σε πρώτο πλάνο θα βρεθούν τα άτομα του φιλικού σας κύκλου – πιο συγκεκριμένα, τα άτομα με τα οποία δεν έχετε δεσμό αίματος. Ο Φεβρουάριος θα είναι μια οξυδερκής φάση της ζωής σας – ίσως και αμφιλεγόμενη κάποιες στιγμές – για την οποία θα επιστρατεύσετε όλη τη διαύγεια της κατανόησής σας, τόσο του εαυτού σας όσο και όλων όσων βρίσκονται γύρω σας.

Η ψυχολογία αλλά και ο υπαρξισμός θα κυριαρχήσουν τώρα, παρόλο που συνήθως το ζώδιό σας δεν δίνει μεγάλη έκταση σε αυτές τις έννοιες. Χωρίς αυτό να υποκρύπτει κάτι αρνητικό, η ιδιοσυγκρασία σας αποζητά περισσότερο τη διεύρυνση της οπτικής της και τους τομείς που μπορεί να αξιοποιήσει ουσιαστικά τα ταλέντα της. Όμως τώρα δεν θα πρέπει να αρνηθείτε τις προσπάθειες των άλλων να σας προσφέρουν μια χείρα βοήθειας. Θα είναι καίριας σημασίας η αποδοχή κάθε στήριξης από πλευράς σας! Λένε ότι όποιος δεν είναι σε θέση να εισπράξει όποια βοήθεια του προσφέρεται σε δύσκολες στιγμές, είναι ανίκανος και να βοηθήσει τους ανθρώπους γύρω του… Ο Φεβρουάριος έρχεται να σας πιστοποιήσει την ορθότητα αυτής της θέσης!

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα οικονομικά σας θα κυλήσουν με τους ρυθμούς που ήδη γνωρίζετε στη διάρκεια του μήνα, άρα μην αναμένετε κάποιο απρόβλεπτο έσοδο. Ωστόσο, όσο μειωμένες κι αν είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε ένα λαχείο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θέματα που ενέχουν χρήματα!

Οι Ζυγοί που εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα κληθείτε να συνεργαστείτε περισσότερο και στενότερα με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. Τονίζεται το «θα κληθείτε», γιατί το πιο πιθανό είναι να μην έχετε αυτή τη διάθεση… Το θετικό αυτής της συγκυρίας, θα είναι ότι θα κατανοήσετε πως μόνοι σας δεν θα είναι εφικτό να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις που τρέχουν. Αν εναρμονιστείτε με αυτή την ανάγκη της περιόδου και λειτουργήσετε με σύνεση, όχι μόνο θα αποκτήσετε καινούργιους συμμάχους και φίλους αλλά θα κερδίσετε τον σεβασμό των προϊσταμένων σας και ίσως και μια αύξηση στο εγγύς μέλλον!

zwdia shmera

Όσοι Ζυγοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, θα νιώσετε όσα έχουν προαναφερθεί από διαφορετική θέση. Αυτό σημαίνει ότι αν και θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σας, φροντίστε να ελέγχετε πάνω από δύο φορές καθετί που γράφετε ή υπογράφετε – γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι απροσεξίας. Επιπλέον, ενδέχεται κάποιες στιγμές να θεωρήσετε ότι κάποια άτομα παίζουν παιχνίδια σε βάρος σας. Προσπαθήστε να κάνετε τις απαραίτητες διαπιστώσεις, αλλά μην πάρετε ρίσκα στις περιπτώσεις που αυτό δεν είναι εφικτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76