2018 zodia ιχθυες Φεβρουαριος ερωτικες προβλεψεις

gay-pisces

Ο Φεβρουάριος του 2018 έχει τις προοπτικές να είναι ένας εξαιρετικά ιδιαίτερος μήνας για τις προσωπικές σας σχέσεις, αγαπητοί Ιχθύες.

Χωρίς να σας υπόσχεται τρελές ανακατατάξεις, είναι βέβαιο ότι θα σας χαρίσει πολλές πικάντικες στιγμές και ευκαιρίες!

 

Αυτός ο μήνας θα αποτελέσει μια περίοδο ηρεμίας και γαλήνης για εσάς, γιατί κανείς και τίποτα δεν θα σας αγχώσει ούτε θα θελήσει να σας προκαλέσει. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχουν τώρα την ευκαιρία να χειριστούν και να επιλύσουν κάποια προβλήματα που ταλάνιζαν τη σχέση τους εδώ και καιρό. Κάποιες διαφωνίες που θα προκύψουν στο περιβάλλον του σπιτιού ή στους κόλπους της οικογένειας, θα περάσουν γρήγορα και δεν θα έχουν τη μορφή προβλήματος.

zodia-taro-45

Το σημαντικό σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να δράτε στα πάντα γρήγορα ώστε να μην αφήνετε τίποτα να λιμνάζει. Μην αναμένετε για να κάνετε τις κινήσεις σας, η Αφροδίτη θα είναι στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύετε όσα σας ενοχλούν.

taro-zodia-76

Η περίοδος είναι ιδανική για να συζητήσετε την απόκτηση απογόνων με το ταίρι σας αλλά και να χαρείτε μαζί αυτή την έκρηξη ενέργειας που θα σας διέπει. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε συνεχώς στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι δεν είναι όλοι το ίδιο ευνοημένοι τώρα, γι’ αυτό θα είναι καλό να μην επιβάλετε τις απόψεις σας και να μην πιέσετε τις καταστάσεις περισσότερο απ’ όσο αντέχει η άλλη πλευρά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Όσοι Ιχθύες είστε αδέσμευτοι μπορείτε να αναμένετε αίσιες εξελίξεις στη ρομαντική αρένα, καθώς είναι πιθανό μέσα στον Φεβρουάριο να καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Η συμβουλή των άστρων για εσάς είναι να είστε όσο γίνεται πιο ανοικτοί και προσιτοί, ειδικά με όσους ανθρώπους είναι ευγενικοί απέναντί σας.

Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μειώσετε την επαγρύπνησή σας για καταστάσεις που ίσως να μην είναι απόλυτα θετικές, γιατί ακόμη και στις πιο αίσιες περιόδους μπορεί να προκύψουν δυσάρεστες εκπλήξεις… Αξιοποιήστε τη θετική ατμόσφαιρα αυτού του μήνα για να αναδείξετε τις καλές πλευρές σας και τις πολλές ικανότητές σας, γιατί δεν αποκλείεται να διανύεται μια από τις πιο σημαντικές φάσεις της ζωής σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw