2018 zodia ιχθυες Ιανουαριος ερωτικες προβλεψεις

gay-pisces

Η προσωπική σας ζωή αναμένεται να είναι κάπως ιδιόρρυθμη τον Ιανουάριο του 2018, με την τύχη – με την κυριολεκτική της έννοια – να είναι συνεχώς στο πλευρό σας… Άρα εναπόκειται σε εσάς να την εντοπίζετε και να την αξιοποιείτε κατά διαστήματα, χωρίς να χρονοτριβείτε στην ικανοποίησή σας.

Ο Ιανουάριος θα ανοίξει με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, γεγονός που θα βγάλει στην επιφάνεια τον τολμηρό εαυτό σας.

 

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την επόμενη μέρα κιόλας ο Ουρανός θα κεντρίσει την ανάγκη σας για κτητικότητα, γι’ αυτό θα αναζητήσετε κάθε τρόπο να εκφράσετε όσα νιώθετε! Όμως επειδή κατά βάθος είστε μοναχικές φύσεις, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 16 Ιανουαρίου θα κυριαρχήσει η φαντασία σας αντί της δράσης.

Το γεγονός ότι είστε από τα πιο πιστά ζώδια του αστρολογικού κύκλου, είναι ένα στοιχείο που λατρεύει σε εσάς το ταίρι σας. Γι’ αυτό έχετε το ελεύθερο να αφήνετε το βλέμμα σας να περιπλανιέται και τη φαντασία σας να ταξιδεύει… Κατηγορήστε τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα, που επηρεάζει την προσωπική σας πραγματικότητα, αν κάποιες φορές σκιάζεται η ευθυκρισία σας!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ειδικά όσοι Ιχθύες είστε δεσμευμένοι, θα περάσετε έναν όμορφο και γλυκό μήνα αν κάνετε κάποιες μικρές θυσίες από την πλευρά σας. Αν εδώ και καιρό σας προβληματίζουν άτομα στο σπιτικό σας επί κάποιων θεμάτων αρχής, είναι πιθανό να βρείτε τις απαραίτητες μέσες λύσεις εντελώς αναπάντεχα. Αρκεί μόνο να θυμάστε ότι δεν έχετε πάντα δίκιο!

Για τους αδέσμευτους Ιχθύες, ο Ιανουάριος θα δώσει πολλές ευκαιρίες για να αλλάξει η παρούσα κατάστασή τους. Είναι βέβαιο ότι θα βιώσετε πολλές όμορφες στιγμές που θα γεμίσουν και θα ευχαριστήσουν την ψυχή σας, κάτι που θα εκτιμήσουν όλοι όσοι βρίσκονται στον περίγυρό σας! Να ξέρετε ότι το σύμπαν δεν θέλει να βιαστείτε για τίποτα αυτή την περίοδο… Γι’ αυτό αν νιώσετε να σας πιέζει κάποιος να πάρετε κάποιες αποφάσεις, αυτό θα πρέπει να γίνει αφορμή να ξανασκεφτείτε την περίπτωσή του και όχι να πιεστείτε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65
Η ορμητική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 31 Ιανουαρίου, σας συμβουλεύει να μειώσετε λίγο τους ρυθμούς σας – και να σβήσετε τις φωτιές που ίσως να ανάψατε τόσο ανέμελα! Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική περίοδο, που η αγάπη θα σας χτυπήσει την πόρτα με παραπάνω από μία προοπτικές.

Μέσα στον Ιανουάριο θα είναι καλό να αποφύγετε τις μετακινήσεις και τα ταξίδια, όσο κι αν τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα προσπαθήσουν να σας πείσουν για το αντίθετο. Αυτό που θα σας ευνοήσει για να εντάξετε στη ζωή σας την αρμονία και την ισορροπία που χρειάζεται η έναρξη μιας καινούργιας χρονιάς, είναι να περάσετε όσο πιο πολύ χρόνο μπορείτε στο σπίτι σας. Εκτιμήστε τη θαλπωρή του καναπέ σας με ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα ή ένα ποτό – για αρχή… Το μέλλον σας επιφυλάσσει εξαιρετικές ιδέες για τη συντροφιά που θα έχετε σύντομα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66