2018 ζωδια Καρκινος Ετήσιες Ερωτικες Προβλεψεις

karkinos-xwrismos

2018 ζωδια Καρκίνος: Ερωτικό Ωροσκόπιο 2018

Όταν οι Καρκίνο, που κυβερνούνται από την Σελήνη, αναζητούν την αγάπη, έχουν πιεστικές προσδοκίες. Οι επιλογές μπορεί να είναι εκεί, αλλά επιλέγετε να μην βγείτε από το καβούκι σας και να πάρετε το ρίσκο. Ο έρωτας και τα πρώτα στάδια μια γνωριμίας είναι εξαιρετικά δύσκολα για τους Καρκίνους.

Η ιδανική εποχή για τους Καρκίνους ήταν στο παρελθόν, όταν οι οικογένειες επέλεγαν τους υποψήφιους για τα μικρότερα μέλη της οικογένειάς τους. Εκμεταλλευτείτε το δίκτυό σας και βγείτε με ανθρώπους που σας έχουν συστήσει.

 

Για τους Καρκίνους το πρώτο μέρος του έτους ρέει με τον συνηθισμένο ρυθμό και το τελευταίο τρίτο του έτους είναι πολύ πιο πλούσιο με ρομαντικές δυνατότητες. Η Σελήνη είναι η κυβερνήτης του ζωδίου σας και αυτός είναι ένας ενδιαφέρον πλανήτης καθώς πηγαίνει από το σκοτάδι στο φως και το αντίστροφο κάθε μήνα κατά τη διάρκεια των φάσεων που άλλοι πλανήτες δεν έχουν. Αυτή το συνεχές γέμισμα και άδειασμα υπονοεί ότι τα συναισθήματά σας θα αλλάζουν κατά τη διάρκεια του κάθε μήνα.

zodia-taro-45

Κάθε μήνα, καθώς η Σελήνη σαρώνει τον χάρτη σας, φέρνει ένταση και συναισθήματα στην ερωτική σας ζωή και στις στενές προσωπικές σχέσεις σας. Ο τρόπος με τον οποίο αντιδράτε στην αγάπη και στις σχέσεις εξαρτάται από τη φάση που είναι κάθε φορά η Σελήνη, καθώς διεγείρει αλλαγές στις δύο ερωτικές περιοχές κάθε μήνα. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο κάθε μήνας είναι μια περιπέτεια με αλλαγές στις διαθέσεις και στα συναισθήματα για το δικό σας ζώδιο, περισσότερο από τα άλλα ζώδια.

Ο όμορφος πλανήτης Αφροδίτη θα αναζωογονήσει τον ρομαντικό τομέα σας από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου και αυτή θα είναι μια ωραία στιγμή για να την περάσετε με τον έρωτα της ζωής σας. Ο πλανήτης της αγάπης μπορεί να σας κάνει να βλέπετε τον εραστή σας μέσα από ρόδινους φακούς και συχνά δεν μπορείτε να δείτε τις ατέλειές τους, όπως οι άλλοι. Εάν είστε αδέσμευτοι, τότε η αγάπη μπορεί να γλιστρήσει ήσυχα δίπλα σας και μπορεί να την βρείτε στο πρόσωπο του γείτονα ή της γειτόνισσας σας ή σε κάποιον που ποτέ δεν είχατε σκεφτεί με αυτό τον τρόπο.

zodia-zvdia-22

Ο Ήλιος φωτίζει τη ζώνη του ρομαντισμού σας από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 23 Νοεμβρίου και αυτό σας φέρνει αγάπη. Νιώθετε όμορφοι και ελκυστικοί. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε και να είστε χαρούμενοι και διασκεδαστικοί. Οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε και όταν ψάχνετε για τον έρωτα πρέπει να φαίνεστε ανανεωτικοί και με ζεστή καρδιά και όχι έντονοι και μίζεροι.

Το τέλος του έτους θα είναι καλό για τον ερωτικό τομέα σας και από τις 3 Δεκεμβρίου μέχρι το Νέο Έτος θα έχετε πιθανώς μια αγάπη στη ζωή σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο άτομο με το οποίο ξεκινήσατε το έτος, αλλά μπορεί να είναι κάποιος νέος. Η ζωή θα ρέει όμορφα αυτή τη στιγμή και θα είστε ευτυχισμένοι μαζί.

2018 ζωδια Καρκίνος Σχέσεις

Με τη σοβαρή δουλειά του γάμου να είναι στα χέρια του πλανήτη Κρόνου, είναι πιθανό να περιμένετε λίγο πριν επισημοποιήσετε τον δεσμό σας. Πολλοί Καρκίνοι φτάνουν τριάντα χρονών και άνω πριν βρουν τον πραγματικό σύντροφό τους.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Το έτος ξεκινάει με επίκεντρο του τομέα των σχέσεών σας μέχρι τις 21 Ιανουαρίου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε στα σοβαρά την εύρεση ενός κατάλληλου ανθρώπου για εσάς. Εάν είστε παντρεμένοι, τότε η ένωσή σας θα είναι υπέροχη.

Φέτος ο Κρόνος είναι πλήρως παρών στη ζώνη του γάμου σας. Οι Καρκίνοι θα νιώσουν την επιθυμία να παντρευτούν, να δεσμευτούν ή τουλάχιστον να κάνουν τη σχέση τους πιο σοβαρή. Αυτός μπορεί να είναι ένας γάμος που να σας διευκολύνει ή να σας βοηθά σε κάτι και μπορεί να μην υπάρχουν τα παραδοσιακά της αγάπης, όπως λουλούδια και δώρα, αλλά η σχέση θα λειτουργεί για σας. Αγνοήστε τα σχόλια των γύρω σας που θέλουν να χαλάσουν την ευτυχία σας. Ζήστε τη ζωή σας και βάλτε απτά όρια. Καταστήστε το σαφές ότι τα όρια έχουν ξεπεραστεί και ότι θα πρέπει να δεχτούν το ταίρι σας ή να σταματήσουν να μιλούν. Να είστε δυνατοί και να διατηρήσετε την αποφασιστικότητά σας.

Ο Άρης θα τονώσει τη ζώνη του γάμου σας από την Πρωτοχρονιά μέχρι τις 27 Ιανουαρίου και αυτό μπορεί να σημάνει ένα χρόνο δέσμευσης στη σχέση σας.

zodia-zwdia-88-1ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ο Πλούτωνας έχει μια έντονη θέση στην περιοχή της σχέσης σας και αυτό συνεχίζει το θέμα της εξουσίας μέσα στις σχέσεις. Μπορεί να επωφεληθήκατε από τον γάμο σας με ένα ισχυρό άτομο ή μπορεί να ανακαλύψετε ότι παίζεται ένα παιχνίδι δύναμης στο γάμο σας τώρα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να εκμεταλλευτείτε το ταίρι σας και να παραμείνετε σε αυτή τη σχέση πιο πολύ.

Το κόλπο με αυτή την ενέργεια είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τι συμβαίνει. Βγάλτε κάθε πίεση που έχετε βάλει πάνω στον/ στην σύντροφό σας και αν μείνει μαζί σας τότε σας αγαπά πραγματικά και αν όχι, τότε δεν σε αγάπησαν ποτέ. Δώστε ελευθερία στην αγάπη φέτος. Από τις 22 Δεκεμβρίου και μετά θα επωφεληθείτε και πάλι από τη σχέση σας.

2018 ζωδια Καρκίνος Χαμένη αγάπη

Η αγάπη χάνετε όταν τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα και υπάρχουν θέματα που εμφανίζονται στην αγάπη και στη σχέση σας. Ο πλανήτης της δύναμης, Πλούτωνας, επιβλέπει τον ερωτικό τομέα σας και αυτό δείχνει ότι η αγάπη ξεκινάει από το φλερτ και τις ρομαντικές χειρονομίες, όπως κάρτες και δώρα στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ο πλανήτης Κρόνος κυβερνά τη σοβαρή ζώνη της σχέσης σας. Το 2018 και οι δύο από αυτούς τους πλανήτες ενεργοποιούν τον τομέα του γάμου σας και αυτό δείχνει ότι θα υπάρξει πολλή δραστηριότητα στις σοβαρές προσωπικές δεσμεύσεις σας ή στη γαμήλια ζωή σας αυτό το έτος.

zwdia-66

Όταν κάποιος από τους δύο πλανήτες αλλάζει κατεύθυνση, υπάρχουν προκλήσεις στις σχέσεις σας ή στην κατάσταση της πρωταρχικής σας σχέσης. Για τον Κρόνο αυτή η ειδική περίοδος ξεκινά από τις 18 Απριλίου έως τις 10 Ιουλίου και αυτή η εποχή δείχνει ότι θα υπάρξουν όρια στην αγάπη σας. Αυτό μπορεί να είναι με τη μορφή του κατευνασμού του πάθους ή μπορεί το ταίρι σας να μην είναι εκεί για λίγο. Εσείς μπορεί να αισθάνεστε ότι η αγάπη έχει φύγει, και αυτό μπορεί πράγματι να συμβαίνει.

Μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις ή τελειώσετε σχέσεις πριν την ορθοδρόμηση του Κρόνου στις 10 Ιουλίου. Για τον Πλούτωνα, η περίοδος αυτή είναι γύρω στις 27 Απριλίου και την 1η Οκτωβρίου και οι εβδομάδες στο ενδιάμεσο θα είναι μια εποχή που πράγματα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στην επιφάνεια για επιθεώρηση. Μάθετε να αποδέχεστε ή να αγνοείτε όσα συνέβησαν στο παρελθόν και να κοιτάτε μαζί προς το μέλλον.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia