2018 ζωδια Κριος Ετήσιες Ερωτικες Προβλεψεις

zwdio-krios-erwtika-xaraktiristika

2018 ζωδια Κριός: Ερωτικό Ωροσκόπιο 2018

Αν και Κριός κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη, για εσάς ο έρωτας βασίζεται στον Ήλιο, καθώς κυβερνά τον τομέα των ραντεβού και της αγάπης. Αυτό φέρνει ειλικρίνεια στις ερωτικές σχέσεις σας. Θα θέλετε κάποιον που να είναι αληθινός και να σας βάζει πάνω από τους άλλους.

Με κάθε υποψία απιστίας, η αγάπη θα εξαφανιστεί, καθώς χτυπάτε την πόρτα στην έξοδό σας.

 

Καθώς ο Ήλιος δίνει ζωή, διαπιστώνετε μέσα στα χρόνια ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τους οποίους μπορείτε πραγματικά να ερωτευτείτε. Αυτό φέρνει τη φήμη στους Κριούς ότι είναι ένθερμοι εραστές και πάντα στο κυνήγι, αλλά δεν το συνεχίζουν απαραίτητα. Η καρδιά σας εύκολα πληγώνεται, αλλά σηκωνόσαστε και δοκιμάζετε ξανά στην αρένα της αγάπης. Ο Ήλιος δεν είναι ποτέ ανάδρομος και γίνεται ασθενέστερος μόνο για σύντομες στιγμές κάθε χρόνο. Αυτό προσθέτει μια φωτεινή και ζεστή ενέργεια στην ερωτική ζωή σας, την οποία άλλοι μπορεί να ζηλέψουν.

zodia-taro-45

Όλο τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ο Ερμής θα διεγείρει τον τομέα των ραντεβού σας. Αυτό σημαίνει ότι θα επικοινωνείτε για πολλά θέματα και αν έχετε σύντροφο αυτή τη στιγμή, θα γνωρίσετε τα πάντα γι’ αυτόν ή αυτή. Η συζήτηση είναι συχνά το πρώτο βήμα προς τον έρωτα, καθώς το μυαλό σας εμπλέκεται στις σκέψεις του άλλου ατόμου. Κάντε τις καυτές ερωτήσεις και μάθετε αυτά που θέλετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, δοκιμάστε τα σάιτ γνωριμιών και αναδείξτε τον εαυτό σας με λέξεις. Η περίοδος από τις 26 Ιουλίου έως τις 19 Αυγούστου, μπορεί να φέρει ιδιαίτερη διορατικότητα και σκέψεις που πρέπει να επεξεργαστείτε, για να μπορέσει κάθε έρωτας να ανθίσει.

zodia-zvdia-22

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 11 Αυγούστου γίνεται στον τομέα των ραντεβού σας και θα είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε και πάλι και να δημιουργείτε τη ρομαντική ζωή που θέλετε, αλλά αυτό είναι μεταβλητό και μπορεί να πάει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό σημαίνει να αναζητάτε ενεργά κάποιον και να προσφέρεται τον εαυτό σας στους άλλους. Να είστε διαθέσιμοι και καλόβολοι αυτή τη στιγμή, και θα βρεθείτε σε καταστάσεις που θα μετατραπούν σε πιθανά ερωτικά ραντεβού. Αυτή η εποχή σηματοδοτεί την έναρξη εξόδων. Προσκαλέστε τους άλλους και αποδεχτείτε τις προσκλήσεις τους από τώρα και στο εξής. Οι πλανήτες προσφέρουν ανάπτυξη και τα πράγματα που ξεκινούν τώρα θα ευδοκιμήσουν αργότερα.

Η ρομαντική ζωή σας θα ενισχυθεί από τις 23 Ιουλίου έως τις 24 Αυγούστου, αυτή είναι η ώρα να βγείτε σε ραντεβού, να γνωρίσετε ανθρώπους και να είστε κοινωνικοί. Μπορεί να βγαίνετε πολύ και με διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά αυτή είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να ξεκινήσει η αγάπη.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

2018 ζωδια Κριός Σχέσεις

Έχετε την όμορφη Αφροδίτη να κυβερνά τις σοβαρές δεσμεύσεις σας και τη ζώνη του γάμου σας. Είναι φυσικό για εσάς να εναρμονίζεστε με τους άλλους για να γίνετε ένα. Αυτός ο πλανήτης προσελκύεται φυσικά στην εύρεση συντρόφου και στον έρωτα. Για το γάμο σας, είναι ο καλύτερος για την έκφραση της αγάπης και θα είστε ευτυχισμένοι με τον σωστό άνθρωπο.

Φέτος, η δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης θα φέρει τόσο ευχαρίστηση, όσο θα προκαλέσει και πόνο. Η Αφροδίτη θα φέρει έναν σύντροφο στη ζωή σας από τις 7 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου και πάλι από την 1η Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότεροι από ένας υποψήφιοι, και αν και είναι μια ωραία εμπειρία, δεν μπορείτε να την διατηρήσετε. Η αγάπη απαιτεί ειλικρίνεια και ακεραιότητα και μπορεί να παίξετε με τη φωτιά κάποια στιγμή μέσα στο έτος.

Αν και το διάστημα από την 1η Νοεμβρίου έως την 16η Νοεμβρίου θα είναι δύσκολο, θα είναι, επίσης, καρποφόρο, καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στη ζώνη της σχέσης σας. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος πόνου και μπορεί να ανακαλύψετε ότι η γλυκιά αγάπη σας έχει ξινίσει. Να θυμάστε, αυτές είναι φάσεις και θα περάσουν. Αν πιστεύετε ότι αυτή είναι η αγάπη της ζωής σας, τότε παραμείνετε εκεί, και ευτυχέστερες μέρες θα έρθουν σύντομα.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Από την άλλη πλευρά, εάν το ταίρι σας θέλει να χωρίσετε, πάρτε λίγες μέρες για να το σκεφτείτε και συνειδητοποιήστε ότι και αυτό θα είναι μια περαστική φάση και θα μπορέσετε να σώσετε το γάμο σας ή τη σοβαρή σχέση σας αργότερα. Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις σχετικά με τη σχέση σας όταν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη.

2018 ζωδια Κριός Χαμένη αγάπη

Κάθε χρόνο υπάρχουν μερικές μέρες που δεν υποστηρίζουν τον έρωτα ή τις σχέσεις και αλλάζουν κάθε χρόνο καθώς κινούνται οι πλανήτες. Αυτά τα σημεία για φέτος θα έρθουν τρεις φορές, γύρω από τις Ηλιακές Εκλείψεις στις 15 Φεβρουαρίου, 13 Ιουλίου και 11 Αυγούστου 2018. Προσέξτε, επίσης, τις ημέρες πριν και μετά τις εκλείψεις. Καθώς ο Ήλιος κυβερνά τον ερωτικό κόσμο σας, όταν καλύπτεται από τη Σελήνη σε μια Ηλιακή Έκλειψη, η ενέργεια του διαταράσσεται για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό είναι αρκετό για να δώσει ένα χτύπημα στην ερωτική ζωή σας. Αποφύγετε τα τυφλά ραντεβού την εβδομάδα από τις 4 έως τις 11 Αυγούστου, καθώς αυτή θα είναι η πιο σκοτεινή περίοδος του έτους για τους Κριούς και την αγάπη.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Το 2018, οι δύσκολες στιγμές για εσάς και το ταίρι σας θα εμφανιστούν από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου, όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, καθώς κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σας. Αυτό το χρονικό διάστημα μην προγραμματίσετε να αρραβωνιαστείτε ή να παντρευτείτε, αλλά περιμένετε να περάσει η 16η Νοεμβρίου, όταν θα μπορέσετε με σιγουριά να γίνετε ζευγάρι. Αυτή τη στιγμή, μπορεί να νιώθετε ότι η αγάπη δεν είναι τόσο δυνατή όσο ήταν κάποτε, και για τις σταθερές σχέσεις μεταξύ δύο εραστών αυτό θα είναι μόνο μια φάση, αλλά για ορισμένους Κριούς θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους για τη σχέση τους.

Εάν είστε αδέσμευτοι, οι άνθρωποι που γνωρίζετε τώρα μπορεί να φαίνονται τέλειοι, αλλά πάρτε το χρόνο σας για να τους γνωρίσετε καλύτερα, από τη στιγμή που η Αφροδίτη ορθοδρομήσει και πάλι στις 16 Νοεμβρίου. Εάν μια σχέση που ξεκίνησε εκείνη την περίοδο, εξακολουθεί να είναι ισχυρή αργότερα μέσα στον Νοέμβριο, τότε είναι μια πραγματική ευλογία, καθώς θα έχετε ήδη δει την σκοτεινή πλευρά αυτού του ατόμου από την αρχή.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia