2018 zodia κριος Φεβρουαριος ερωτικες προβλεψεις

krios-660_30

Τα προσωπικά σας θέματα θα πάρουν τη θέση του συνοδηγού στη ζωή σας μέσα στον Φεβρουάριο, αγαπητοί Κριοί.

Με δεδομένους τους κινδύνους που μπορεί να καραδοκούν εξαιτίας του άστατου αστρικού περιβάλλοντος, αυτό το γεγονός θα αποδειχθεί γενικά θετικό για εσάς!

 

Η σχέση των Κριών με την Αφροδίτη είναι ανέκαθεν κάπως δυσχερής, γι’ αυτό οι όποιες εξελίξεις αυτή την περίοδο θα μπορούσαν να σας βγάλουν από την ισορροπία σας. Υπό αυτή την έννοια, είστε ευνοημένοι και μπορείτε να θεωρήσετε ότι έχετε προειδοποιηθεί! Φανείτε επιφυλακτικοί προς κάθε διαφωνία που μπορεί να εκφράσει το ταίρι σας και άλλα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και μην ενδώσετε σε προκλήσεις. Δεν αποκλείεται να πρόκειται μόνο για μια δοκιμασία που σας υποβάλλει η μοίρα, χωρίς στην ουσία να υπάρχει σημαντικό θέμα πίσω από αυτήν… Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να μην πιεστούν τα συναισθήματά σας, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι αξιοθρήνητα!

zodia-taro-45

zwdia-fotia
Αν έχετε την ανάγκη να συζητήσετε όσα θέλετε από την κοινή σας ζωή και την αγάπη, η ευνοϊκή όψη στις 2 Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να μιλήσετε με ήρεμη και παραγωγική διάθεση. Ασκήστε τη διπλωματία σας τις 3 του μήνα για να ξεπεράσετε το κάπως εκρηκτικό κλίμα, προκειμένου να μην δοθούν διαστάσεις σε ένα ανούσιο θέμα. Κατά τα άλλα, μέσα στον Φεβρουάριο θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να απολαύσετε τη σχέση σας και να ανακαλύψετε νέα σημεία σύγκλισης ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Αυτά μπορεί να αφορούν ένα κοινό χόμπι ή έναν νέο στόχο που θα θέσετε μαζί, κάτι που θα εξελίξει κατά πολύ τη σχέση και τα μεταξύ σας συναισθήματα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Οι αδέσμευτοι Κριοί μπορείτε να αναμένετε πολλά χαμόγελα και αρκετή χαρά μέσα στον Φεβρουάριο. Χωρίς να υπάρχει κάποια εγγύηση ότι θα αλλάξει οριστικά η ιδιότητά σας ως ελεύθεροι, είναι βέβαιο ότι θα περάσετε όμορφα και θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ειδικά γύρω στις 15 του μήνα, θα υπάρξει προσέγγιση με ένα ιδιαίτερο άτομο που θα αποζητά μια γνήσια σχέση. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο για να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον, με τη διευκρίνιση ότι δεν θέτει καμία πλευρά μεγάλες προσδοκίες εξ αρχής. Να ξέρετε ότι μπορείτε να πετύχετε τα πάντα αν επιστρατεύσετε τα ταλέντα και τη γοητεία σας, στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera