2018 ζωδια Μαρτιος υδροχοος μηνιαιες προβλεψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

Ο Μάρτιος του 2018 θα είναι ένας τυχερός μήνας για τους Υδροχόους.

Σε αυτό το στάδιο της ζωής σας, ο Κρόνος, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο ουράνιος προστάτης σας, δρα και ως ουράνιος προστάτης για όλα τα ζώδια του νερού.

 

Είναι μια καλή εποχή, μια σχετικά ζωηρή, με την αισθησιακή σφαίρα να έρχεται στο προσκήνιο. Θα πρέπει συνεπώς να αντιμετωπίσετε κάποια προσωπικά θέματά σας σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Δεν πρόκειται για κάτι αρνητικό ούτε αναπάντεχο, καθώς ο Μάρτιος θα είναι η συνέχιση της προηγούμενης περιόδου και η δυναμική θα μεγαλώσει μέσα στην διάρκεια του έτους, το οποίο προβλέπεται να είναι πολύ πιο δημιουργικό από τον περασμένο χρόνο.

zodia-taro-45

Κάποιες συγκεκριμένες περιόδους, ο Μάρτιος θα ασκήσει πίεση πάνω σας και θα πληγωθείτε συναισθηματικά. Αλλά μην επικεντρωθείτε σε αυτό, γιατί, στην πραγματικότητα, δεν θα υπάρξει κάποιο σοβαρό πρόβλημα –όλα τα πράγματα που θα συμβούν θα είναι εντός των ικανοτήτων σας. Δεν θα σας ωθήσει, δηλαδή, πέρα από τα όριά σας. Μην πιέσετε πολύ, αλλά προσπαθήστε να οδηγήσετε την διαδικασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Είναι μια καλή εποχή για σκέψη, γι’ αυτό και η δραστηριότητα θα είναι αρκετά μέτρια. Θα φτάσετε σε συμπεράσματα για όλα όσα σας απασχολούν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και δεν θα χρειαστείτε συμβουλές από τρίτους. Γενικά, να προσέχετε τις συμβουλές από τρίτους. Ακόμα κι αν οι αγαπημένοι και οι πιο κοντινοί σας άνθρωποι θέλουν μόνο το καλύτερο για εσάς, μπορεί να είναι προκατειλημμένοι και όχι αρκετά αντικειμενικοί. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα πάντα όταν προσπαθεί να δείξει σε κάποιον άλλο την σωστή πορεία δράσης. Είναι μια μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει όλο τον μήνα.

Η οικονομική κατάστασή σας θα είναι αρκετά σταθερή τον Μάρτιο. Έτσι, δεν θα υπάρχει η ανάγκη να επικεντρωθείτε στην ασφάλειά σας, αν και μια βασική επιμέλεια δεν θα κάνει κακό. Δεν είναι κακή εποχή για σημαντικές αγορές, ακόμα και γι’ αυτές που δεν έχετε σχεδιάσει καλά, αλλά έχετε κάνει από παρόρμηση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Προετοιμαστείτε για πίεση στον τομέα της δουλειάς σας, με την πίεση να είναι στο ελάχιστο αλλά πάντα παρούσα. Αν έχετε τη δική σας επιχείρηση, θα είναι μια πολύ πιο εύκολη περίοδος για εσάς. Δεν θα χρειάζεται να κοιτάτε πίσω όλη την ώρα και να προσπαθείτε να εκτιμήσετε την κατάσταση. Θα βρείτε πιθανότατα κάποιους έμπιστους συμμάχους που θα καλύπτουν τα νώτα σας. Αν δεν έχετε μια τέτοια έμπιστη ομάδα, θα είναι πιο δύσκολο, αλλά μην φοβάστε. Απλώς συγκεντρωθείτε.

Οι Υδροχόοι που δεν έχουν την δική τους επιχείρηση, μπορεί να τους δοθεί περισσότερη ελευθερία. Ίσως, στην αρχή του μήνα, να σας ανατεθούν κάποια νέα καθήκοντα και θα είναι καλό να έχετε ξεμπερδέψει με όλα τα παλιά που εκκρεμούν. Απ’ την άλλη πλευρά, έχοντας κατά νου τις ιδιαιτερότητες των προηγούμενων μηνών, μπορεί να κάνετε τα πάντα διαφορετικά. Αλλά να είστε προσεκτικοί, πρέπει να υπολογίσετε πολλά πράγματα και να μην ρισκάρετε τα πάντα μάταια.

Έχετε στο νου σας ότι τα χρήματα πάντα απαιτούν προσοχή. Και αν θέλετε να κάνετε πρόοδο στη δουλειά σας, μην είστε τσαπατσούληδες. Αυτή η περίοδος δεν σας ωθεί τόσο να κοιτάξετε στο μέλλον, αλλά θα μπορέσετε να νιώσετε ασφαλείς δείχνοντας τα ταλέντα σας μαζί με τις φιλοδοξίες σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65