2018 ζωδια Παρθενος Ετήσιες Προβλεψεις

parthenos-kiniseis-allagi

2018 ζωδια Παρθένος: Ωροσκόπιο 2018

Για τους Παρθένους το 2018 μπορεί να είναι μια χρονιά καμπής ερωτικά. Για όσους είστε ήδη σε σχέση, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αγαπήσετε τους συντρόφους σας, λόγω των περιορισμών που σας θέτουν. Η άλλη πλευρά είναι ότι εάν μπορέσετε να παραμείνετε στην πορεία σας, τότε οι ανταμοιβές για αυτή την ένωση θα είναι σημαντικές.

Οι αδέσμευτοι Παρθένοι μπορούν να περιμένουν να γνωρίσουν υποψήφιους συντρόφους που είναι μεγαλύτεροι ή σοφότεροι ή με κάποιο τρόπο πιο πάνω στην κοινωνική σκάλα από ότι εκείνοι.

 

Καθώς ο Ποσειδώνας συνεχίζει το ταξίδι του στον τομέα των σχέσεων σας, διατηρεί τα πράγματα λίγο ρευστά και μπορεί να μην είστε πραγματικά σίγουροι για τον/ την σύντροφό σας. Αυτό είναι ένα συναίσθημα που έχετε για αρκετό διάστημα, και ο συνδυασμός του Κρόνου και του Ποσειδώνα στον ερωτικό τομέα σας θα σας βοηθήσει να είστε πιο ανοιχτοί και τα πράγματα θα γίνουν σαφέστερα για σας.

zodia-taro-45

Κατά τη διάρκεια του έτους, θα επεκτείνετε τις γνώσεις σας σε μεγάλο βαθμό. Ανάπτυξη μπορεί να βρεθεί στη μάθηση και στην εκπαίδευση ή ακόμα και σε ένα σύντομο σεμινάριο που θα σας βοηθήσει να φρεσκάρετε τα ενδιαφέροντά σας.

Ο Ερμής κυβερνά όλους τους Παρθένους. Υπάρχουν τρία διαστήματα μέσα στο έτος, που θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επανεξετάσετε τη ζωή σας. Αυτή η επανεξέταση θα καλύψει τρεις τομείς της ζωής σας που περιλαμβάνουν τα εξής θέματα: πώς σας παρέχει η οικογένειά σας υποστήριξη, πώς σας βοηθούν οι άλλοι και πώς βοηθάτε εσείς τον εαυτό σας. Σε γενικές γραμμές, το θέμα είναι να αναγνωρίσετε αυτούς που σας υποστηρίζουν και όχι να τους θεωρήσετε δεδομένους. Αν περιμένατε πάρα πολλά από τους άλλους φέτος, θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα πράγματα και να ξαναφτιάξετε αυτές τις ξεχωριστές σχέσεις.

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Στις 15 Μαΐου ο συναρπαστικός πλανήτης Ουρανός μπαίνει και τονώνει τη φιλοσοφική ζώνη σας και τον τομέα των ταξιδιών. Αυτό πιθανότατα θα έχει ως αποτέλεσμα να πραγματοποιείτε απρόσμενα ταξίδια τα επόμενα χρόνια. Ακόμα και τα σχέδια σας για εκδρομές θα χαλάνε και θα πρέπει να μάθετε να ταξιδεύετε ελαφριά και να μην σας περιορίζουν οι αποσκευές σας.

2018 ζωδια Παρθένος Ειδικότερα

Το Νέο Έτος ξεκινά με έμφαση στις ρίζες σας και στην καταγωγή σας. Μπορεί να ψάξετε την ιστορία σας και να σκαρφαλώσετε στο οικογενειακό δέντρο σας. Αυτή η έρευνα θα προκληθεί από τις εκδηλώσεις στο τέλος του προηγούμενου έτους.

Από τις 19 Φεβρουαρίου και για τέσσερις εβδομάδες είναι μια καλή στιγμή για τους Παρθένους και τις σχέσεις τους. Εάν η σχέση σας είχε πάρει σοβαρή στροφή, μπορεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε μια ρομαντική χειρονομία και να συγκατοικήσετε. Δημιουργήστε τώρα συνεργασίες και υπογράψτε όλα τα έγγραφα. Η δημόσια ανακοίνωση θα γίνει τον Μάιο. Εάν σχεδιάζετε να παντρευτείτε αργότερα, κάντε τώρα το προγαμιαίο συμβόλαιο.

Από τις 23 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου θα είστε πνιγμένοι στη δουλειά. Τα καθημερινά καθήκοντα που εσείς ορίζετε θα πρέπει να επικεντρωθούν στην επανεξέταση όσων έχουν ήδη γίνει. Αντί να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, πηγαίνετε πίσω και επανεξετάστε όλη την εργασία σας και ελέγξτε προσεκτικά τα δεδομένα. Οι αριθμοί και οι μεταφράσεις μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ο Χείρων εισέρχεται στη ζώνη «των χρημάτων από άλλους» στις 24 Απριλίου. Αυτή θα είναι η αρχή μιας περιόδου επούλωσης των οικονομικών δεινών. Μπορεί να έχετε μεγάλα χρέη και τώρα θα μπορέσετε να βρείτε την άνεση να ξεπληρώσετε τους ανθρώπους για όλα όσα έχουν κάνει για σας. Μπορεί ακόμη και να κάνετε κάτι επιπλέον και να δώσετε χρήματα για να βοηθήσετε τους άλλους που βρίσκονται στην κατάσταση που βρισκόσασταν κι εσείς. Αυτή θα είναι μια εποχή ταπεινότητας, καθώς θα πληρώσετε τα χρωστούμενα σας.

Από τις 22 Μαΐου και μετά είναι η καλύτερη στιγμή μέσα στο 2018 για όλους τους Παρθένους να ξεκινήσουν μια επιχείρηση. Αν σκεφτόσασταν να δημοσιοποιήσετε κάτι που δουλεύατε εκτός του ωραρίου σας ή στο δωμάτιό σας, τότε αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να το ανακοινώσετε στον κόσμο.

Οι ομαδικές δραστηριότητες θα είναι στο προσκήνιο από τις 21 Ιουνίου. Όλα όσα κάνετε ομαδικά θα σας ωφελήσουν τώρα και δεν θα χρειάζεται να περάσετε τίποτα μόνοι σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Γνωρίστε αυτούς που είναι στο πλευρό σας και νιώστε άνετα μαζί τους. Αυτή είναι η ώρα για να γίνει το μότο σας «ενωμένοι μπορούμε».

Από τις 26 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ανάδρομου κύκλου του Ερμή, μπορεί να έχετε κάποιες αμφιβολίες για τις ικανότητές σας. Μπορεί να σας κρατούν ξύπνιους τα βράδια και να περνάτε τις πρωινές ώρες καταστρώνοντας σχέδια για το τι να πείτε και πώς να το εκφράσετε. Αποφύγετε τις επικοινωνίες εάν μπορείτε και συμβουλεύεστε τους δικούς σας. Θα έρθει η ώρα να πείτε αυτά που θέλετε, αλλά δεν είναι τώρα. Γράψτε τα κάπου και επανεξετάστε τα μετά από τις 19 Αυγούστου, όταν θα σκέφτεστε πιο καθαρά.

zwdia-zodia-astrologia-65

Στις 24 Αυγούστου το ζώδιό σας βρίσκεται στο προσκήνιο. Αυτό δεν είναι ένα εύκολο μέρος για τους Παρθένους, αλλά θα πρέπει να το υπομείνετε. Ίσως να θέλετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, και τώρα είναι η στιγμή. Αν θέλετε να βάλετε το όνομά σας σε κάτι, περιμένετε μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ερμής θα φτάσει στο πάρτι.

Θα επωφεληθείτε από την δουλειά σας με καλά λεφτά μετά τις 23 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ήλιος φωτίσει τον τομέα του εισοδήματός σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να διαπραγματευτείτε καλύτερες τιμές και άλλες παροχές που σχετίζονται με τα οικονομικά, όπως η απουσία μετά πληρωμής.

Καθώς το έτος προχωρά, μπορείτε να γίνετε πιο σχετικοί με την κοινότητά σας και να επηρεάσετε την γειτονιά σας. Κατά τη διάρκεια του μήνα μετά τις 23 Οκτωβρίου οι πλανήτες σας προσφέρουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με όλους τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται κοντά σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει περισσότερα για ορισμένους Παρθένους από άλλους.

zodia-zvdia-22

Οι μέρες και οι εβδομάδες μετά τις 23 Νοεμβρίου είναι οι καλύτερες για να απολαύσετε χρόνο με την οικογένειά σας. Πάρτε μερικά απογεύματα ρεπό από την εργασία σας και περάστε μαζί τους. Οι γονείς και τα αδέλφια σας θέλουν απλώς μερικό από το χρόνο σας και τώρα μπορείτε να τους τον δώσετε.

Από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου ο Ερμής είναι και πάλι ανάδρομος και αυτή τη φορά θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα θεμέλια της ζωής σας. Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψετε στις ρίζες σας και θα πρέπει να τιμήσετε εκείνους που ήταν εκεί για σας και αυτά που έχουν κάνει. Είναι καιρός να αναγνωρίσετε ότι δεν γίνατε αυτό που είστε σήμερα χωρίς να σας βοηθήσουν οι άλλοι σε αυτή την πορεία.

Από τις 28 Νοεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια νέα αγάπη ή απλώς ένα φλερτ. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχετε ένα όμορφο πρόσωπο δίπλα σας κατά το τέλος του έτους, στο πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67