2018 zodia παρθενος Ιανουαριος ερωτικες προβλεψεις

zodiac-art-virgo

Ο Ιανουάριος του 2018 μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας μήνας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη ρομαντική ζωή των Παρθένων.

Το καίριο σημείο αυτής της περιόδου, θα είναι να μην σας διαφύγουν κάποιες πραγματικά σημαντικές καταστάσεις που θα προκύψουν!

 

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτό είναι πιθανό να σας συμβεί επειδή ουσιαστικά δεν αναμένονται «πανηγυρισμοί» στην προσωπική σας ζωή, άρα ενδέχεται να σας ξεγλιστρήσει μια πραγματικά καλή ευκαιρία. Τι πρέπει να κάνετε για να διασφαλίσετε την επιτυχία; Να θυμάστε την πιο σημαντική συμβουλή των άστρων για αυτή την περίοδο: να ακούτε την καρδιά σας!

Η ρομαντική σας διάθεση θα είναι σε έξαρση στις 3 Ιανουαρίου, γι’ αυτό είναι η ιδανική στιγμή να κλείσετε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών και να δείτε τις σπίθες να αυξάνονται με ένα άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή! Το σύμπαν θα σας προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία στις 4 του μήνα, για να αφήσετε πίσω σας κάθε δυσχερή ανάμνηση γεγονότων και ατόμων του παρελθόντος. Αυτό όχι μόνο θα αναπτερώσει το ηθικό σας, θα σας κάνει να νιώσετε ελαφρύτεροι και πιο ευτυχισμένοι.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η περίοδος αυτή απαιτεί από εσάς να διευρύνετε τα ζητούμενά σας όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά και να συνειδητοποιήσετε πόσα είστε εσείς διατεθημένοι να κάνετε γι’ αυτό… Η Αφροδίτη θα σταθεί στο πλευρό σας μέσα στον Ιανουάριο, για να σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε κάθε δύσκολη κατάσταση, τη ζωτική στιγμή που θα θεωρήσετε ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα επιτυχίας. Ιδανικά, εσείς θα φροντίσετε να μην φτάσετε μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση!

Όσοι Παρθένοι είστε αδέσμευτοι, θα λάβετε τώρα το έναυσμα να ωριμάσετε ακόμα περισσότερο – με όλη την έννοια του όρου. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι θα πάψετε να αναζητάτε το ιδανικό έτερο ήμισυ και θα επικεντρωθείτε στους τομείς που πραγματικά νιώθετε ότι είστε πολύ καλύτεροι. Αυτή η εποχή θα είναι ιδανική για να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό, να τελειοποιηθείτε, να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας, να κάνετε την αυτοκριτική σας. Από την άλλη πλευρά, θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να απολαύσετε τη ζωή από κάθε πλευρά της και να διασκεδάσετε πραγματικά και ανέμελα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ο Ιανουάριος μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια φάση ανάπαυλας – που ίσως να αφορά τη νηνεμία πριν από μια καταιγίδα… Πάντως είναι βέβαιο ότι δεν είναι μια φάση απατηλών ενασχολήσεων. Όσοι Παρθένοι είστε δεσμευμένοι, να αναμένετε ότι θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο και φαιά ουσία στην επίλυση κάποιων δυσχερειών που θα προκύψουν στο οικιακό σας περιβάλλον. Δεν θα πρόκειται τόσο για προβλήματα, όσο για ανησυχίες για κάποιες σοβαρές κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε με το ταίρι σας. Γι’ αυτό θα είναι καίριας σημασίας να μην προσπαθήσετε να τα αποφύγετε, ούτε να αναβάλετε τον χειρισμό και την επίλυσή τους!

Συζητήστε με ειλικρίνεια και ευθύτητα με το ταίρι σας και μην εκπλαγείτε από τη διάθεσή του να κάνετε μαζί τις απαραίτητες κινήσεις! Ειδικά στις 9 Ιανουαρίου δύο πλανητικές όψεις θα συντονίσουν απόλυτα εσάς τους δύο, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε από πλευράς σας, είναι να μην βιάζεστε. Η σχέση σας θα γίνεται όλο και πιο στιβαρή όσο κυλά ο μήνας, με αποκορύφωμα την 31η Ιανουαρίου που η Έκλειψη Σελήνης θα βάλει στο τραπέζι ακόμα και τη σκέψη για να κάνετε το επόμενο βήμα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia