2018 zodia ταυρος Ιανουαριος ερωτικες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-tayros

Η προσωπική ζωή των Ταύρων για τον Ιανουάριο του 2018, αναμένεται να είναι δυναμική και με πολύ προσηλωμένους στόχους.

Μάλιστα σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν σας, η ώθηση που θα νιώθετε θα είναι αρκετή για να κάνετε την απαιτούμενη πρόοδο σε αυτό τον τομέα!

 

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κάποια καίρια και θεμελιώδη θέματα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα βρεθούν στο προσκήνιο τώρα. Τα εν λόγω θέματα δεν θα αφορούν τόσο προβληματικές καταστάσεις, όσο κάποιες περιπλοκές που θα κληθείτε να χειριστείτε. Αρκεί να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων και των αποφάσεών σας, χωρίς να έχετε τον φόβο ότι τα πράγματα θα οδηγηθούν σε κρίσιμα άκρα… Αυτός είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σας περάσει από κάποια δοκιμασία και να σας κάνει πιο ανθεκτικούς, ώστε να πάψετε να απομονώνεστε στα δικά σας προβλήματα και μόνο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι αδέσμευτοι Ταύροι θα νιώσουν μεγάλη διαφορά στον ψυχισμό τους μέσα στον Ιανουάριο του 2018. Αφορμή γι’ αυτό θα σταθούν κάποιες πρόσθετες ευθύνες που θα προκύψουν, ως αποτέλεσμα των αποφάσεών τους και των συνεπειών από αυτές.

Τα άστρα προμηνύουν θετικές εξελίξεις, όχι μόνο για να κάνετε νέες γνωριμίες που ίσως να περιλαμβάνουν και το επόμενο έτερό σας ήμισυ, αλλά και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ατόμων που θα βρεθούν στο περιβάλλον σας. Αν τολμήσετε τώρα να συζητήσετε κάποια μακροπρόθεσμα σχέδια ή να κάνετε έναν προγραμματισμό για τους επόμενους μήνες, θα νιώσετε το δέσιμό σας να γίνεται πιο στιβαρό!

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Αυτό τον μήνα θα καταφέρετε να προσεγγίσετε όσο ποτέ αυτά που αποζητάτε όλη σας τη ζωή, αρκεί να μην είστε κατηγορηματικοί στις αντιδράσεις και τις θέσεις σας… Η θέση της Αφροδίτης αυτή την περίοδο δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή προς το ζώδιό σας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ανεξέλεγκτη έξαρση των συναισθημάτων σας. Όμως ο ρομαντισμός που θα νιώθετε, μπορεί να γίνει το εργαλείο για να επιφέρετε την επιθυμητή αρμονία στα ζητούμενά σας!

Είναι η κατάλληλη στιγμή για ασχοληθείτε με εκείνες τις μικρές πληγές που κρύβετε στην ψυχή σας, γιατί θα καταφέρετε να τις επουλώσετε και να ανοίξετε χώρο για να μπουν καινούργιοι άνθρωποι και καινούργια πράγματα στη ζωή σας. Το βέβαιο είναι ότι θα σας δοθεί πληθώρα επιλογών και ευκαιριών, γι’ αυτό εξαρτάται από εσάς και μόνο να τις αδράξετε και να αρχίσετε να στρώνετε ένα πιο ρόδινο μέλλον!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot