2018 zodia υδροχοος Φεβρουαριος ερωτικες προβλεψεις

nea-selini-ydroxoos

Οι Υδροχόοι είστε ιδιοσυγκρασίες που προτιμάτε να βιώνετε τον έρωτα μέσα από το μυαλό σας, γι’ αυτό σας έλκουν άνθρωποι που σας προκαλούν με αυτό τον τρόπο.

Όμως, ο Φεβρουάριος του 2018 έχει άλλα σχέδια για εσάς!

 

Από τις πρώτες μέρες του, θα έχετε την ανάγκη να επικοινωνείτε με κάθε πρακτικό τρόπο με το ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας. Αν η γνωριμία σας είναι πρόσφατη, επιλέξτε ήσυχα μέρη για τις εξόδους σας ώστε να μπορείτε να συζητάτε απερίσπαστα για ώρες. Αν η σχέση σας είναι ήδη εδραιωμένη, θα νιώσετε να προπορεύεστε γύρω στις 21 του μήνα. Όσο καιρό κι αν είστε με το ταίρι σας, ξέρετε πώς να ανασταίνετε τη ρομαντική σας διάθεση – και σας αρέσει να εκπλήσσετε τόσο ευχάριστα το έτερό σας ήμισυ!

zodia-taro-45

Ο Φεβρουάριος ενδείκνυται επίσης για να κάνετε μια μεγάλη αγορά που αφορά και τους δυο σας, να οργανώσετε μια απόδραση ή να μεγαλώσετε την οικογένειά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αν είστε ακόμη στο στάδιο της πολιορκίας, τα άστρα σας συμβουλεύουν να αναμένετε μετά τις 6 του μήνα για να κάνετε το πιο στενό σας «μαρκάρισμα»! Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι θα ευνοηθείτε και από μια πλανητική όψη στις 15 του μήνα, που θα ενισχύσει τις ικανότητές σας στο φλερτ. Αυτό που θα παρατηρήσετε είναι ότι αλλάζει η οπτική του ατόμου που σας ενδιαφέρει και στρέφεται προς την ποιότητα, γι’ αυτό αυξάνονται οι πιθανότητές σας για επιτυχία!

Μια μερική ηλιακή έκλειψη την ίδια μέρα, θα σας ωθήσει να εκφράσετε πιο ανοικτά κάποια θέλω σας που δεν τολμούσατε να συζητήσετε με άλλα άτομα στο παρελθόν… Θα σας εκπλήξει η ίδια η τόλμη σας να τα ζητήσετε τώρα!

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Η ιδιαίτερη συμβουλή του σύμπαντος προς τους ελεύθερους Υδροχόους, είναι να μην επικεντρωθούν σε ένα άτομο μόνο. Η στιγμή είναι αίσια για να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους προσέγγισης, ώστε αν δεν έχετε επιτυχία με την πρώτη να περάσετε στην επόμενη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσετε την αυτοπεποίθησή σας, γιατί ενίοτε δεν ευθύνεστε για τα αίτια μιας αποτυχίας.

Σε γενικές γραμμές, ο Φεβρουάριος θα είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για εσάς όσο αφορά τη ρομαντική αρένα. Πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν, να λειτουργείτε με τόλμη και ειλικρίνεια και να μην υπαναχωρείτε – ειδικά επειδή το άτομο απέναντί σας ξέρει πολύ καλά τις προθέσεις σας! Αυτό θα είναι και το κλειδί της ισχυροποίησης της ιδιαίτερης προσωπικότητάς σας. Μην διστάσετε να πάρετε εσείς τα ηνία των καταστάσεων, γιατί δεν θα έχει τόση σημασία ο προορισμός όσο η πρωτοβουλία να δράσετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76