2018 zodia υδροχοος Ιανουαριος ερωτικες προβλεψεις

ζωδια-αστρολογια-2

Ο Ιανουάριος του 2018 προβλέπεται να είναι ιδανικός μήνας για την προσωπική ζωή των Υδροχόων! Όπως κι αν θελήσετε να κινηθείτε σε αυτό τον τομέα, δεν θα συναντήσετε καμία αντίδραση ή αντίσταση.

Αλλά επειδή ο καθένας έχει τα δικά του όρια αντοχής, θα είναι συνετό για εσάς να μην δοκιμάσετε των άλλων… Χωρίς να φτάσετε στο σημείο να πάρετε ρίσκα, ενδώστε αυτό τον μήνα στις τάσεις απόλαυσης του περιβάλλοντος!

 

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η χρονική στιγμή δεν είναι ιδανική για να αναζητήσετε εσείς το άλλο σας μισό – όμως είναι δεδομένο ότι τα άστρα καταθέτουν τις συστάσεις τους αλλά οι άνθρωποι κάνουν τις δικές τους κινήσεις και παίρνουν τις αποφάσεις που τους εκφράζουν! Ο αισθησιασμός που θα είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα, ευνοεί τις προσεγγίσεις και τις καινούργιες γνωριμίες. Να αναμένετε πολλές ευχάριστες εμπειρίες σε προσωπικό επίπεδο μέσα στον Ιανουάριο, με άτομα που θα αποδείξουν την αφοσίωσή τους. Αυτό από μόνο του, είναι ανεκτίμητο!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους Υδροχόος, η συμπαντική ατμόσφαιρα του Ιανουαρίου μπορεί να προσφέρει σε όλους τις ιδανικές συνθήκες για την ευτυχία. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο την 1η μέρα του μήνα, θα σας βρει να κρατάτε το τιμόνι της ζωής σας και να μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα την πορεία που θέλετε για την κάθε σχέση σας.

Ίσως αυτή την περίοδο να φέρετε σε δύσκολη θέση το ταίρι σας, καθώς δεν θα είστε εύκολοι στην προσέγγιση και τη συζήτηση.
Αν είστε αδέσμευτοι, μέσα στον Ιανουάριο είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε σφόδρα! Ο Κρόνος, ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας θα διαμένουν στον τομέα του πραγματικού σας εαυτού, γεγονός που θα σας ωθήσει να πετάξετε τις μάσκες και να κάνετε εμφανή τα κίνητρά σας σε όλους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 12ο Οίκο σας των Παρασκηνίων, θα είναι πολύ εύκολο να υποκύψετε στη σαγήνη ενός ιδιαίτερου ατόμου που σας έχει προσέξει εδώ και καιρό – και το ξέρετε! Επειδή θα είστε ευάλωτοι αυτές τις μέρες, η κολακεία θα είναι το κλειδί για να γκρεμιστούν τα τείχη σας.

Ο μήνας θα κλείσει εντυπωσιακά όπως άρχισε, με μια Έκλειψη Σελήνης στις 31 Ιανουαρίου στον 7ο Οίκο σας της Παντοτινής Συντροφικότητας… Ακόμα κι αν ακούσετε πίσω σας τις πόρτες να κλειδώνουν και να αμπαρώνουν, πραγματικά δεν θα σας απασχολήσει καθόλου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66