2018 zodia ζυγος Φεβρουαριος ερωτικες προβλεψεις

zygos-zwdio

 

Ο Φεβρουάριος του 2018 έρχεται με πολλές ευκαιρίες στις αποσκευές του, όσο αφορά την προσωπική ζωή σας.

Αυτό που θα κληθείτε να κάνετε στη διάρκειά του, αγαπητοί Ζυγοί, είναι να μάθετε να εμπιστεύεστε τους ανθρώπους!

 

Για κάποιους από εσάς, αυτό το μάθημα μπορεί να είναι ήδη γνωστό. Θα αποδεχθείτε με άνεση τη βοήθεια των άλλων σε κάποιες συγκυρίες, προκειμένου να φτάσετε σε αποτελέσματα που δεν θα μπορούσατε μόνοι σας. Ωστόσο, οι υπόλοιποι θα πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας τεντωμένα, γιατί το πεπρωμένο έχει ετοιμάσει για εσάς ένα ιδιόρρυθμο παιχνίδι… Τούτου λεχθέντος, η προσοχή και η σημασία επί παντός επιστητού θα είναι το εργαλείο σας μέσα στον Φεβρουάριο, για να μάθετε τον εαυτό σας αλλά και τον κόσμο που σας περιβάλλει!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η γενική πρακτική σας πρέπει να είναι να μην διαχωρίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο από τον εξωτερικό, να εστιάσετε στην επιδίωξη της αρμονίας. Όσο πεζό κι αν σας φαντάζει αυτό, θα είναι η καίρια και πρακτική τακτική σας για να εξελιχθείτε. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να αντιδράσετε αυθόρμητα, εκτός αν έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στα άτομα που θα εμπλέκονται σε κάθε περίσταση – σε αυτή την περίπτωση δικαιούστε να βγάλετε το πόδι σας από το φρένο!

Μην ξεχνάτε τον εαυτό σας και τις ανάγκες του, τις οποίες θα έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε γύρω στις 15 του μήνα. Μια δυναμική πλανητική όψη σε συνδυασμό με μια μερική ηλιακή έκλειψη, θα σας ωθήσει να εκφράσετε στο σύμπαν όσα λαχταράτε – και το σύμπαν θα τα ακούσει!

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αφιερώστε τώρα επιπλέον χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε., γιατί δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε νέες διόδους επικοινωνίας μαζί τους και να μάθετε τα πιο απρόσμενα πράγματα γι’ αυτούς. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσετε ότι όσα χρόνια κι αν γνωρίζετε κάποια άτομα, δεν ξέρατε τα πραγματικά τους μυστικά! Μήπως υπήρχε κάποιος λόγος γι’ αυτό ή δεν χρειαζόταν να τα ξέρετε;

Γύρω στις 25 Φεβρουαρίου είναι πιθανό να διαφωνήσετε με το ταίρι σας αλλά θα είναι κάτι που έχετε τη δύναμη να χειριστείτε. Αφήστε λίγο χώρο μεταξύ σας για να αναπνεύσει η κάθε πλευρά, για να επανέλθετε δριμύτεροι στις 27 του μήνα που θα επικρατήσει μια έντονα σεξουαλική ατμόσφαιρα… Αυτή θα είναι η καλύτερη επανασύνδεσή σας εδώ και καιρό, καθώς δεν θα θέλετε να βγείτε από το κρεβάτι για μέρες!

zwdia

Για τους αδέσμευτους Ζυγούς, ο Φεβρουάριος θα αποδειχθεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ζωηρή περιπέτεια! Το μόνο που πρέπει να έχετε σε επαγρύπνηση για να πάρετε το μερίδιο ευτυχίας που σας ανήκει, είναι η πρωτοβουλία. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα νιώσετε πιο ανοικτοί στην επικοινωνία και θα κάνετε εύκολα καινούργιες γνωριμίες.

Προσπεράστε έναν μικρό σκόπελο νευρικότητας και έντασης γύρω στις 3 του μήνα και αφήστε για μετά τις 6 Φεβρουαρίου ό,τι σημαντικό έχετε να πείτε. Αν επιστρατεύσετε την υπομονή σας, η επιτυχία είναι δική σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76