2018 zodia ζυγος Ιανουαριος ερωτικες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

Ο Ιανουάριος του 2018 προβλέπεται να ανοίξει την αυλαία της νέας χρονιάς με θετικό πρόσημο, όσο αφορά την προσωπική σας ζωή.

Θα είναι πολλές οι ενδιαφέρουσες στιγμές που θα βιώσετε, αν και θα πρέπει να είστε συνεχώς σε εγρήγορση – γιατί η θέση της Αφροδίτης θα είναι αρκετά ασταθής όλο αυτό τον μήνα.

 

Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα είναι οι ευνοημένοι της περιόδου, σε σχέση με τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν και τις προοπτικές που θα έχουν αυτές. Το σύμπαν δεν παρέχει εγγυήσεις ότι τώρα θα βρείτε το έτερό σας ήμισυ… Όμως αν αυτό είναι το ζητούμενό σας, η πραγμάτωσή του δεν θα καθυστερήσει για πολύ ακόμη! Το πιο σημαντικό, είναι να μην το παρακάνετε σε κανένα επίπεδο.

zodia-taro-45

Η αγάπη θα βρίσκεται έντονα στη σκέψη σας από την αρχή του μήνα και ιδιαίτερα γύρω στις 3 Ιανουαρίου, που μια ονειρική προοπτική θα σας φέρει πιο κοντά σε ένα άτομο που ήδη γνωρίζετε. Να ξέρετε ότι για να προχωρήσει η ζωή σας σε προσωπικό επίπεδο, πρέπει να αποφασίσετε να αφήσετε πίσω σας κάποια πράγματα του παρελθόντος…

taro-zodia-76

Όταν θα νιώσετε πιο δραστήριοι να μπείτε στην ερωτική αρένα, γύρω στις 6 του μήνα, μην εκπλαγείτε από τις σοβαρές προσεγγίσεις που θα έχετε!
Όσοι Ζυγοί είστε ήδη δεσμευμένοι, στις 8 Ιανουαρίου θα λάβετε χείρα βοήθειας από τρεις πλανητικές όψεις ώστε να συντονίσετε το σκεπτικό σας με το ταίρι σας σε κάποια θέματα καρδιάς. Θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα η διαδικασία οργάνωσης όλων των κοινωνικών σας υποχρεώσεων – χωρίς να αποκλείεται να αποφασίσετε και μια χαλαρωτική απόδραση για τους δυο σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η περίοδος αυτή ευνοεί ιδιαίτερα να αφιερώσετε χρόνο ο ένας στον άλλον και να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές στην κρεβατοκάμαρά σας!

Όσο κι αν σας αποσπάσουν την προσοχή τα καθημερινά σας καθήκοντα, ένα νεύμα της τύχης στις 13 Ιανουαρίου θα σας κεντρίσει να μοιραστείτε τις ευχάριστες ειδήσεις. Μην ξεχνάτε να στέλνετε συχνά τις ευχές και τις ελπίδες σας στο σύμπαν, για να δέχεστε όλο και περισσότερα δώρα του. Η Έκλειψη Σελήνης την τελευταία μέρα του μήνα, θα δώσει ακόμη πιο αίσια ώθηση στην προσωπική σας ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66