2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Δίδυμοι

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Δίδυμοι

Γεια σας Δίδυμοι! Kαι νομίζουμε ότι θα λέτε περισσότερα «γειά σου» από «αντίο» το 2019 επειδή η ζωή σας θα είναι γεμάτη. Όπως ελπίζουμε…. και για το πορτοφόλι σας!

«Το μεγαλύτερο είναι πάντα καλύτερο», λέει ο Δίας που είναι στον οίκο των σχέσεών σας. Η έκλειψη απ’ την άλλη, επηρεάζει τον οίκο των οικονομικών σας.

Γι’ αυτό είναι η χρονιά που θα κρατάτε και θα κερδίζετε περισσότερα από τα καλά πράγματα…. και ένα, όταν θ’ αρχίζετε να σκέφτεστε περισσότερο μακροπρόθεσμα και περισσότερο για τα περιουσιακά στοιχεία που έχετε. Και όχι μόνο τα υλικά.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορείτε να το υιοθετήσετε σε αυστηρά πρακτικό επίπεδο. Κάνοντας κάποιους προϋπολογισμούς ή να πάτε σε μια καλύτερα αμειβόμενη δουλειά ακόμη και αν χρειαστούν μήνες προσπαθειών για να γίνει. Το έχετε σίγουρα. Ίσως μάλιστα σκεφτείτε να κάνετε μια αγορά σπιτιού ή μια μόνιμη ρύθμιση σε κάτι. Από το οποίο θα πάρετε ένα μερίδιο, επειδή θα συμβάλλετε καθιστώντας το επίσημο.

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

Επίσης, θα είστε επιφυλακτικοί με όποιον σας υπόσχεται τον ουρανό με τ’ άστρα, ή με οτιδήποτε φαίνεται εύκολο. Επειδή φέτος θα είστε πρακτικοί και καλά θα κάνετε! Να είστε επιφυλακτικοί στις υπερβολικές υποσχέσεις και στα φουσκωμένα «εγώ». Και με μια ακόμη έκλειψη στον Λέοντα, θα είστε πιο κοντά στο να μάθετε καινούργια πράγματα. Μια ξένη γλώσσα ίσως. Είτε θ’ ακολουθήσετε ανώτερες σπουδές, αν ήταν πάντα μια από τις καυτές επιθυμίες σας.

zodia-zwdia-9988

Οι ετήσιες προβλέψεις σας δείχνουν ότι το διαβατήριό σας θα σφραγιστεί αρκετές φορές το 2019. Επειδή το ωροσκόπιό σας δείχνει τρένα και βάρκες και αεροπλάνα ή ακόμα και πολύ πιο σύντομα ταξίδια. Έτσι, προβλέπουμε επίσης ένα ωραίο μίγμα του κοινωνικού με τον πιο προσεκτικό εαυτό σας. Έναν Δίδυμο που θα προσέχει τα έξοδα που κάνει, θα δουλεύει σκληρά και θα χύνει πολύ ιδρώτα για κάθε ευρώ που θα κερδίζει.

Η δύναμη αυτών των εκλείψεων θα έχει ως αποτέλεσμα να προβάλλετε την έκδοση του εαυτού σας, στον κόσμο που είναι ειλικρινής. Και θα έχετε λιγότερη ανάγκη να επεξεργαστείτε ή να ελέγξετε τον εαυτό σας, αν δεν αισθάνεστε ότι είναι σωστό να το κάνετε όπως το βλέπετε εσείς.

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

Αυτή είναι η χρονιά που μπορεί να παρακολουθήσετε μια επανένωση στο σχολείο ή να αποφασίσετε ότι θέλετε να δουλέψετε τη σχέση με τα αδέλφια σας. Το Ωροσκόπιο των Δίδυμων προβλέπει ότι το 2019 θα βρείτε χρόνο για ανθρώπους που προσέχουν τα συμφέροντά σας και που εκτιμούν. Το σημαντικότερο, σας ενθαρρύνουν να εκτιμήσετε τον εαυτό σας!

zodia-zvdia-75

2019 Ετήσιες Δίδυμοι έρωτας και σχέσεις. Προβλέψεις για ελεύθερους και ζευγάρια

Θα νιώσετε σαν να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο που μπορούν να κερδίσουν την καρδιά σας φέτος. Τυχαίνει να αναζητάτε αυτή την εξέλιξη, επειδή βρίσκεστε κάτω από τον πλανήτη της διασκέδασης. Ο τυχερός Δίας θα βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιό σας του Τοξότη, για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Και όντας ο μεγαλύτερος πλανήτης όλων, θα υπάρχει πολλή αγάπη για όλο το 2019.

Αλλά πότε ακριβώς θα είναι η καλύτερη περίοδος για έρωτα και σχέσεις; Πότε θα βρεθείτε σε κατάσταση συναγερμού από το πάθος; Ναι, ήρθε η ώρα να παραδοθεί το 2019 στους πλανήτες της αγάπης, την Αφροδίτη και τον Άρη.

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

zwdia-9-zvdia-9

Αν είστε ελεύθεροι και δεν θέλετε να είστε, αυτή τη χρονιά θα λάμψετε. Ιδιαίτερα μετά τις 10 Ιουνίου, που αναγγέλλει την άφιξη του πλανήτη της αγάπης στο ζώδιό σας. Θα σας υποσχεθεί πως θα σας μεταφέρει σε νέα ύψη, γιατί θ’ ακτινοβολείτε περισσότερο και θα αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. Ξέρετε καλά πόσο πρέπει να εκτιμήσετε τον εαυτό σας, για να σας εκτιμήσουν και οι άλλοι. Και πραγματικά δεν θα πρέπει να πιστεύετε σε μεγάλες υποσχέσεις και εξωφρενικές αξιώσεις.

Και η Αφροδίτη ποτέ δεν ξεχνάει τους Δίδυμους που είναι σε σχέση. Θα είναι πάρα πολύ καλή, ειδικά Ιούνιο και Ιούλιο… Θα είναι καλή είδηση ​​για τα ζευγάρια που είστε αγαπημένα. Αυτή η ενέργεια θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 4 Ιουλίου. Αλλά αντί να είναι η μέρα της προσωπικής σας ανεξαρτησίας, οι δυο σας θα έρθετε πιο κοντά και θα ξεκινήσετε να δημιουργείτε ένα κοινό μέλλον. Εσείς θα ωφεληθείτε από ένα επιπλέον δώρο ερωτικών γενεθλίων, όπως η ζεστασιά και η κατανόηση, λόγω της Αφροδίτης!

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

zwdia-3-zodia

Τώρα θα έρθουμε στον Άρη. Θα μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε; Ίσως να τα καταφέρετε, όταν ο άλλος ερωτικός πλανήτης θα καταφτάσει στο ζώδιό σας. Θα βρεθείτε στην καλύτερη θέση για να «βγάλετε τα μάτια σας»! Αυτό θα συμβεί από την 1η Απριλίου ως τις 17 Μαΐου. Θα έχετε μια τρομερή ενέργεια και ο Άρης θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Ήλιο – πριν αυτός μπει στο ζώδιό σας – λίγο μετά την άφιξη του Άρη στις 22 Μαΐου.

Το ερωτικό σας ωροσκόπιο για το 2019, θέλει επίσης να είστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους που σας φλερτάρουν… Ειδικά από 2 έως 26 Νοεμβρίου, που ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιό σας του Τοξότη. Την ίδια περίοδο θα μπορέσετε να δείτε μια διαφορετική και πιο ήπια πλευρά, κάποιου φωνακλά και θορυβώδη!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11