2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Ζυγός

zygos-kai-sex

2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Ζυγός

Θα αποκτήσετε φίλους σε υψηλότερες θέσεις το 2019 αγαπημένοι Ζυγοί, καθώς θα επισκεφτείτε διάφορα μέρη.

Είτε θα μείνετε στο καναπέ με τον αγαπημένο σας, με το ένα μάτι στο τηλέφωνο γιατί θα ψάχνετε θέση εργασίας.

Αυτή είναι η χρονιά που αν δεν είστε ευχαριστημένοι στη δουλειά σας, τότε θα τη φέρετε στο σπίτι μαζί σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Δίας θα είναι σ’ ένα σημείο που θα σας ενθαρρύνει να επεκτείνετε την κοινωνική ή ψηφιακή σας εμβέλεια. Οπότε, αν είστε ένας από τους 10 εναπομείναντες ανθρώπους στον πλανήτη που δεν έχουν αγκαλιάσει ακόμη τα κοινωνικά μέσα; Θα μπορούσε να είναι η χρονιά που θα συμμετάσχετε σε περισσότερους ιστότοπους, αν βαρεθείτε εκεί που βρίσκεστε!

Ακόμα και αν είστε εντάξει στον τομέα της καριέρας, ίσως έχετε έναν χαμηλό μισθό και δεν θέλετε να ταράξετε τα πράγματα. Αν είστε ικανοποιημένοι με το status quo, τότε θα κατευθύνετε όλη αυτή την άγρια ​​ενέργεια που έχετε, στο σπίτι σας. Όπως νοικιάζοντας ένα δωμάτιο, για να σταματήσετε να πονοκεφαλιάζετε!

zodia-zwdia-9988

Το 2019 για τους Ζυγούς, προβλέπεται να είναι μια χρονιά ώριμης και πρακτικής λήψης αποφάσεων. Με πραγματική εφαρμογή των διδαγμάτων από το παρελθόν, ώστε να πάψετε να δικαιολογείτε επανειλημμένα τον εαυτό σας. Αυτό που θα ενώσει όλους εσάς τους υπέροχους Ζυγούς, είναι ότι θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση της πολιτικής στην εργασία… Είτε θα δείτε μέχρι πού μερικοί άνθρωποι μπορεί να φτάσουν, για 20 λεπτά παραπάνω.

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

Υπάρχει ένα μέρος σας που θαυμάζει τη γυμνή φιλοδοξία, γιατί ξεσηκώνει τους ανθρώπους! Υπάρχει όμως κι ένα άλλο μέρος του εαυτού σας, που σκέφτεται «πώς μπορούν να ενοχλούνται από όλα αυτά που οι ίδιοι κυνηγάνε»; Και ίσως να μην βλέπετε τον εαυτό σας σαν κοινωνικό ορειβάτη… Αλλά ίσως να υπάρχει λίγο από αυτό μέσα σας ή θα το δείτε σε κάποιους γύρω σας – και λοιπόν;

Είναι επίσης μια χρονιά όπου επανέρχονται στη ζωή σας παλιά πρόσωπα. Μερικά από αυτά μάλιστα, κάποτε δεν μπορούσατε να τ’ αντέξετε λόγω του χαρακτήρα τους. Αλλά ο χρόνος και η ηλικία φαίνεται να τα έχει ωριμάσει, σαν ένα παλιό καλό κρασί.

taro-6-9

2019 Ετήσιες Ζυγός έρωτας και σχέσεις. Προβλέψεις για ελεύθερους και ζευγάρια

Η χρονιά από την αρχή, μ’ ένα ξεκάθαρο ξεκίνημα, σας αναγκάζει να λιώσετε τα πολικά καλύμματα πάγου. Ίσως ακόμη και να συμβάλει στη δική σας υπερθέρμανση. Κι αυτό γιατί ο πλανήτης του πάθους, ο Άρης, βρίσκεται στον ερωτικό τομέα σας από την αρχή της χρονιάς. Έτσι τροφοδοτείτε με ενέργεια και ενθουσιασμό τους άλλους!

Είναι τόσο εξαιρετικά σημαντικό να περνάτε χρόνο με θετικούς ανθρώπους. Όπως θα μπορούσατε να προσελκύσετε σαν μαγνήτης κάποιον, ανεξάρτητα από το αν είστε ενήλικοι ή σε σχέση. Αυτή είναι και η εποχή που θα διαπιστώσετε ότι ο σύντροφός σας μπορεί να σταματήσει να φοράει πιτζάμες… Ναι, ακόμη και στα βάθη του χειμώνα. Θα είναι μια προσπάθειά του να φαίνεται πιο φρέσκος και νεανικός. Αυτό θα μπορούσε βέβαια να είναι ή όνειρο ή εφιάλτης!

chartomantia-098

Αλλά σοβαρά, έχουμε υπέροχες ειδήσεις – και το πετράδι στο στέμμα του ερωτικού ωροσκοπίου των Ζυγών: Οι δύο πλανήτες της αγάπης, η Αφροδίτη και ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σας από τις 5 ως τις 9 Οκτωβρίου. Και αυτό είναι το παράθυρό σας στην ευκαιρία… Μήπως να κάνετε πρόταση, να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις ή απλά να νιώσετε ηρεμία, μετά από μεγάλη κατανάλωση της πολύτιμης ενέργειάς σας!

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

Και σ’ αυτό το σημείο, θα νιώσετε υπέροχα για τον εαυτό σας την ώρα των γενεθλίων σας ούτως ή άλλως. Γιατί ο Ήλιος θα είναι στο ζώδιό σας, κάτι που θα είναι σαν απελευθέρωση ενδορφίνης που θα σας δημιουργήσει την διάθεση για έρωτα!

Για τους ελεύθερους Ζυγούς, το 2019 προβλέπει ότι οι ευκαιρίες σας θα επεκτείνονται μέχρι τις 15 του Σεπτέμβρη. Τότε η Αφροδίτη ξεκινά το ταξίδι της μέσα στο ζώδιό σας. Και αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα ξαναγίνετε φίλοι με τον σύντροφό σας, αν απομακρύνατε τις πιέσεις από τη ρομαντική πλευρά της ζωής σας. Πάντως όλοι οι ελεύθεροι Ζυγοί, θα νιώσετε πως είστε οι πιο επιτυχημένοι στο παιχνίδι του φλερτ!

zwdia-66

Αλλά όπως είπαμε στην αρχή, η καριέρα σας θα αποτελέσει επίσης προτεραιότητα… Θα ξετρελαθείτε για κάποιον που είναι κορυφαίος στο είδος του, ίσως ακόμη και το αφεντικό σας, επειδή ελκύεστε από τον επιχειρηματικό, παλιό τύπο. Μπορεί και να προσπαθήσετε να ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να γίνει περισσότερο σαν αυτούς, για να βγει και να αρπάξει ευκαιρίες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο άνετη… Η δύναμη μπορεί να είναι για εσάς το απόλυτο αφροδισιακό!

Ακόμα ένα τελευταίο! Αν σας αρέσει το παραδοσιακό φλερτ, από τις 21 Απριλίου και μετά θα μπορούσατε να γοητευτείτε από έναν τύπο που ψάχνει για τη βασίλισσα της βραδιάς. Αυτό θα συμβεί όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιο από το δικό σας, του Κριού. Αυτός είναι ο ερωτικός σας τομέας!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA