2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Καρκίνος

karkinos-selhnh

2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Καρκίνος

Καρκίνοι είστε έτοιμοι για το 2019;

Είστε σαν ένας γενναίος διασώστης που προσπαθεί να σώσει κάποιον που είναι θαμμένος κάτω από τα χιόνια. Εσάς, όμως, ποιος θα σας σώσει;

Αυτή είναι η ερώτηση που θα κάνετε φέτος στον εαυτό σας… Και ίσως προσπαθήσετε έντονα να κάνετε αλλαγές, λόγω της έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας στις
2 Ιουλίου.

zodia-taro-45

Η πίστη σας και η αφοσίωσή σας δεν θ’ αμφισβητηθούν και θα το δείτε ν’ αντικατοπτρίζεται αυτό από τους γύρω σας. Ναι, αυτή η χρονιά είναι χρονιά αλληλεξάρτησης και εξάρτησης από τους άλλους!

Αλλά τα πράγματα δεν θα παραμείνουν στατικά, αγαπητοί Καρκίνοι. Πότε ήταν άλλωστε; Αυτή είναι χρονιά αλλαγών για εσάς. Ήρθε η ώρα να χαρείτε με την προοπτική της ολοκληρωτικής αλλαγής. Και υπάρχουν πολλά περισσότερα για να εξετάσετε από ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Πρόκειται να μάθετε από το παρελθόν και να κάνετε σημαντικά βήματα για να μην επαναλάβετε ξεπερασμένα σενάρια / συμπεριφορές. Θα δράσετε αυτή τη φορά και θα έχετε σαφήνεια όταν χρειάζεται, αντί να είστε πολύ ντροπαλοί για να κάνετε ερωτήσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μια έκλειψη στο ζώδιό σας – και στο αντίθετο ζώδιο από το δικό σας – δίνει μια καταπληκτική ώθηση αυτοπεποίθησης. Ειδικά αν κάποια στιγμή νιώσατε πως δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας.

Επίσης, το 2019 θα υπάρξουν νέα μέλη στην οικογένεια. Μπορεί ακόμη ν’ αλλάξετε κατοικία, εργασία ή να πάρετε μια προαγωγή. Γενικά θα «φαίνεστε» περισσότερο την καινούργια χρονιά σε ό,τι κάνετε!

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

chartomantia-098

Ο Δίας στον τομέα σας της εργασίας, θα βοηθήσει να κάνετε εντύπωση στην εργασία σας ή να λάβετε έγκαιρα αρκετές προσφορές. Επομένως, ίσως χρειαστεί να συγκρατηθείτε και να μην ακολουθήσετε την πρώτη που θα σας προσφερθεί. Επίσης, είναι μια υπέροχη χρονιά για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Θα είστε ψύχραιμοι σε στιγμές κρίσιμες και ίσως καταφέρετε να αποταμιεύσετε και λίγα χρήματα για τις «βροχερές μέρες»!

Ω! και δεν υπάρχει τίποτα σαν τις εκλείψεις, για να θεραπεύσετε τον κυνισμό σας και να αποκαταστήσετε την πίστη σας στον κόσμο. Μπορεί επίσης να πάρετε το μερίδιο του λέοντος στη δουλειά ή να έχετε περισσότερες ευθύνες σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Αλλά δεν πρόκειται να γκρεμίζετε ή να κακομεταχειρίζεστε κανέναν, αν μπορείτε να τον βοηθήσετε. Τουλάχιστον αυτούς που δεν τα κατάφεραν με την αξία τους.

2019 Ετήσιες Καρκίνος έρωτας και σχέσεις. Προβλέψεις για ελεύθερους και ζευγάρια

Είναι τόσο μαγευτικό το ερωτικό σας ωροσκόπιο αγαπητοί Καρκίνοι! Λένε πως όταν δεν υπάρχει συναίσθημα, δεν υπάρχει κανένα νόημα. Και ίσως να αισθάνεστε άρρωστοι συναισθηματικά. Τα αστέρια θα σας βοηθήσουν, αν είστε σε μια σχέση που δεν πηγαίνει πουθενά. Το 2019 είναι η χρονιά που θα θέλετε να νιώθετε αγαπημένοι, όχι εξαπατημένοι με διάφορες δικαιολογίες. Όλα αλλάζουν, που σημαίνει ότι θ’ αλλάξετε κι εσείς ώστε να αναλάβετε δράση!

Τι άλλο θα σας συμβεί; Λοιπόν, πρόκειται να έχετε μεγάλη τύχη με τα ερωτικά σας, όταν ο Δίας μετακομίσει τον Δεκέμβριο στον τομέα των σχέσεων. Ένα από τα δώρα του, θα είναι η νίκη μιας δύσκολης αγάπης. Ή θα περάσετε ευχάριστα με ανθρώπους που θα πέσουν στην «καμινάδα» σας – και δεν μιλάμε μόνο για τον Άγιο Βασίλη. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της διασκέδασης και εκείνων που επιθυμούν να ζήσουν και να αγαπήσουν και να φάνε και να πιούν και να γλεντήσουν παραδοσιακά!

zwdia-zodia-astrologia-65

Αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε όλη τη χρονιά, για την άφιξη της τύχης στα ερωτικά σας. Στην πραγματικότητα, στις 4 Φεβρουαρίου κάποιος θα μπορούσε θα σας προσεγγίσει ερωτικά αν είστε ελεύθεροι – ακόμη κι αν δεν είστε! Ή αυτό το πρόσωπο που ονομάζετε σύντροφό σας ή είστε απελπισμένοι να το κάνετε, ίσως να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του αν τα πράγματα έχουν γίνει λιγάκι άστατα τελευταία.

Αυτό θα συμβεί επειδή η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης, θα βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιό σας και στον τομέα των σχέσεων σας, από τον Φεβρουάριο και μέχρι την πρώτη μέρα του Μαρτίου. Και σ’ αυτό το διάστημα είναι και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου… Οπότε αν δεν είχατε λάβει μια κάρτα εδώ και χρόνια, μην το αποκλείετε φέτος!

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

zwdia-zvdia-alex

Αλλά η πιο ζεστή είδηση στο ερωτικό σας ωροσκόπιο, αγαπητοί Καρκίνοι, είναι ότι στις 17 Μαΐου η ενέργεια του Άρη συμμετέχει στο ζώδιό σας. Θα νιώσετε πιο γενναίοι για να ζητάτε αυτό που αξίζετε (ποτέ με απελπισμένο τόνο), και θα είστε επιφυλακτικοί όταν πρέπει. Και ίσως δεν θα έχετε τη διάθεση να είστε ειρηνευτές ή να ηρεμείτε ταραγμένες καταστάσεις, αν πρόκειται απλώς να οδηγήσουν στο ίδιο πρότυπο συμπεριφοράς. Ο Άρης θα φύγει, όταν ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιό σας στις 2 Ιουλίου! Οπότε αυτή η ανανεωτική ενέργεια παραμένει μαζί σας για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, καθώς ο Άρης παραδίδει σκυτάλη στον ομοϊδεάτη φίλο του, τον Ήλιο!

Όσο για την Αφροδίτη, αυτή μπαίνει στο ζώδιό σας στις 4 Ιουλίου μέχρι τις 29 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι οι πλανήτες της αγάπης είναι σχεδόν ενωμένοι στο ζώδιό σας, αλλά όχι αρκετά. Αυτό ανοίγει το δρόμο για κάποιο ειδύλλιο… Συν ότι η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, πάντα σας ενθαρρύνει να συγκεντρώσετε αυτούς που αγαπάτε γύρω σας και να γιορτάσετε… Και κατά προτίμηση με πολλά υπέροχα φαγητά και ποτά!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw