2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Κριός

miniaies-erwtikes-zwdio-krios

2019 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Κριός

Ποια είναι η κατεύθυνση που θ’ ακολουθήσετε το 2019, Κριέ; Το σύμπαν θα στείλει το βαρύ πυροβολικό του, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, για να σας προειδοποιήσει.

Οι άνθρωποι που θα συναντάτε φέτος θα έχουν μια παρόμοια αντιφατική ποιότητα.

Θα τα πηγαίνουν καλά στη δουλειά αλλά η προσωπική τους ζωή θα είναι σφοδρή ή το αντίθετο. Όταν λέμε “κατεύθυνση”, εννοούμε ακριβώς αυτό.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Και όπως υπαγορεύεται από τις εκλείψεις του 2019, θα πρέπει να χαλαρώσετε λιγάκι με το θέμα εργασία. Και να δοθείτε στην οικογένεια ή πρέπει να ξεκινήσετε να εργάζεστε σκληρά και να μην αφήνετε να σας ξεφύγουν ευκαιρίες.

Είστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά σας ή δεν είναι πραγματικά αυτή το ζητούμενο; Το ωροσκόπιό σας προβλέπει πως θα κατευθύνετε τις ενέργειές σας προς την οικογενειακή σας ζωή. Κι αυτό μπορεί να σημαίνει τα πάντα… Από ένα απλό βάψιμο ως μια αγορά σπιτιού, είτε κάνοντας αιματηρές οικονομίες για να εξασφαλίσετε καλύτερη ποιότητα ζωής στην οικογένειά σας.

taro-zodia-76

Σε άλλο σημείο του ωροσκοπίου σας, διαφαίνεται πως πρέπει να ξεμπερδέψετε με κάποιες ημιτελείς καταστάσεις του παρελθόντος. Κατηγορήστε τον τρελό Ουρανό, που θα σας ενοχλήσει για τελευταία φορά μέχρι τον Μάρτιο. Θα μπορούσατε να αντιμετωπίζετε διάφορες καταστάσεις ήδη από τις αρχές του 2018. Αλλά είναι εντάξει, γιατί αυτό θα αποδειχθεί καρποφόρο και η κληρονομιά του δεν θα είναι καθυστερημένες αναστατώσεις.

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

Έχουμε να κάνουμε εδώ με τον μελλοντικό προσανατολισμό του Ουρανού, έτσι μπορείτε να κάνετε δύο βήματα πίσω αλλά μετά θα κάνετε άλματα μπροστά. Όλα θα γίνουν ξεκάθαρα με την πάροδο του χρόνου. Και αυτή είναι μια χρονιά, που θα έχετε περισσότερο χρόνο!

zodia-zvdia-75

Κριέ, το ωροσκόπιό σας για το 2019, προβλέπει ότι κάποιες στιγμές δε θα μπορείτε παρά να νιώθετε νοσταλγικά. Είτε θα νιώθετε σαν να βρίσκεστε πάλι από εκεί που ξεκινήσατε. Και ίσως να είστε ευχαριστημένοι από αυτή την προοπτική, επειδή η απλή ζωή είναι μια ευτυχισμένη ζωή. Ενώ οι επιπλέον ευθύνες, όπως και στην εργασία, μόνο σας βαραίνουν. Υπάρχει επίσης μια ακόμη έκλειψη στον φλογερό Λέοντα, οπότε μην ξεχάσετε να διασκεδάσετε.
Μπορεί επίσης να σας δοθεί μια ευκαιρία για περισσότερη δημιουργικότητα στη ζωή σας. Μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε αυτή την αλλαγή και να βάλετε χρώμα στη ζωή σας! Γι’ αυτό προσπαθήστε να γίνετε αποφασιστικοί και να δράσετε περισσότερο τώρα, παρακαλώ!

prodosia

2019 Ετήσιες Κριός έρωτας και σχέσεις. Προβλέψεις για ελεύθερους και ζευγάρια

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο ερωτικό ωροσκόπιο για το 2019, για όλους τους ελεύθερους ή ζευγαρωμένους Κριούς. Μήπως έχετε ξεχάσει τι σημαίνει να νιώθετε να φτερουγίζει η καρδιά σας; Λοιπόν δεν πρόκειται να αισθανθείτε μοναξιά, καθώς το 2019 έρχεται γρήγορα. Ο κυβερνών πλανήτης σας, ο Άρης, θα είναι στο ζώδιό σας από τις 2 Ιανουαρίου. Και θα διώξει τον πάγο από τις καρδιές σας.

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

Όλα συμβαίνουν τον Ιανουάριο. Και θα είστε εξαιρετικά επίμονοι όταν πρόκειται για τη δική σας ευτυχία! Η καυτή ενέργεια που θα σας προσφέρει ο παθιασμένος Άρης, θα είναι μαζί σας μέχρι τον Φεβρουάριο στις 14. Οπότε αυτό το διάστημα δεν θα απογοητευτεί κανένας Κριός, είτε ελεύθερος είτε σε σχέση.

zwdia-66

Στις 21 Απριλίου κινείται στο ζώδιό σας η Αφροδίτη. Διαμορφώνει ένα θαυμάσιο διάστημα για να κυνηγήσετε τον έρωτα ή να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σας. Και αυτή είναι και η καλύτερη περίοδος για εσάς, γιατί θα μπορέσετε να γνωρίσετε τους κατάλληλους ανθρώπους στα σωστά μέρη.
Θα διατηρήσετε και φέτος τη ζωντάνια σας και θα γνωρίσετε κάποιον πολύ ενδιαφέρον τύπο: Γιατί κατ’ αρχάς είστε ένας παρορμητικός Κριός και οι εκλείψεις σας σπρώχνουν να δραστηριοποιηθείτε, σε ότι έχει να κάνει με έρωτα και σχέσεις. Και είστε από τα ζώδια που δε θ’ αφήσετε να σας γλιστρήσει μέσα από τα δάχτυλα κάποιος που σας ενδιαφέρει πολύ!

2019 Ετήσιες Αστρολογικές

Από 21 Απριλίου ως τις 16 Μαΐου θα είναι η κατάλληλη εποχή για τα ζευγάρια. Να αναθερμάνετε τη σχέση σας, που ήταν τόσο ζεστή όσο η Σιβηρία… Και θα νιώθετε πιο άνετα να συζητάτε και να ζητάτε αυτό που θέλετε από το σύντροφό σας.

xartomanteia

Ο Άρης επισκέπτεται το αντίθετο ζώδιο του Ζυγού, από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου. Θα φλερτάρετε αναγνωρίζοντας ακριβώς σ’ ένα λεπτό αν το αντικείμενο του πόθου σας προορίζεται να γίνει σύντροφός σας ή όχι. Και στη συνέχεια θα πάρετε αποφάσεις ερωτικές ή συναισθηματικές. Αν συναντήσετε κάποιον που θα σας κάνει να καρδιοχτυπήσετε αμέσως, δε θα σκεφτείτε και πολύ να τον πάρετε από το χέρι και να κάνετε γρήγορα ένα γάμο στο Δημαρχείο. Θα υπάρχει πολύς παρορμητισμός. Την ίδια περίοδο θα αισθανθείτε ότι υπάρχει περισσότερη αδιαφορία από τον σύντροφό σας προς εσάς ή πως θα είναι ιδιαίτερα ισχυρογνώμονες.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11